18.

282 15 2
                                    

Kaitlyn pov.

''I am back bitch.''

Het blijft in mijn hoofd spoken. De bel gaat en Owen doet open, als hij hier is voelt hij zich hier zo thuis. Ik hoor een jongensstem, Owen stem en een meisjesstem. Ze komen binnenlopen en ik spring van de bank. Sanne. ''Wat doe jij hier?'' Ik kijk haar kwaad aan. ''Ik weet wie je die mails stuurt.'' zegt ze. ''Ja, jij.'' Zij en Daan, de jongen die je by the way hoorde, schudden hun hoofd. ''Wie dan?'' ''Nils.'' antwoorden ze tegelijk. Ik schrik. Dat zou hij me nooit aandoen? Toch? Ik voel dat er een traan over m'n wang loopt en Daan omhelst me. God, wat heb ik hem gemist zeg. ''Ik heb je zo gemist kleintje.'' zegt hij. Ik glimlach en mompel iets in z'n schouder.

Even later zitten we op de bank en kijken we een film. Ik hang wat tegen Daan aan want ik ben moe. Sanne zit op haar telefoon en Mina en Owen zijn al slapen. Het is ook al half 12. Ik krijg weer een mail.

''Nee lieverd, ik ben Nils niet. Je zit niet eens in de buurt. Ik zal je binnenkort wel even een bezoekje geven. Kusjes.'' Ik laat het aan Daan en Sanne zien. ''Wat is het mailadres?'' Ik zoek het op. ''Um, lmdk@gmail.com.'' Ik kijk nog even goed, wacht eens even. ''Het is..Lara?'' 

Secrets.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu