Hoofdstuk 1: Personages.

60 7 0
                                    

Personages leren kennen:

Ik ben Armani, ja klopt ik heb een naam van een bekende merk maar dat boeit me niet zoveel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ben Armani, ja klopt ik heb een naam van een bekende merk maar dat boeit me niet zoveel. Mijn afkomst is Congolaise, Braziliaans en Frans. Ik ben nu 16 jaar oud en ik heb gescheiden ouders. Mijn vader is Frans en woont in Frankrijk. Mijn moeder is   Braziliaans en Congolaise en we wonen nu samen in België. Mij wil je best als je vriendin want ik ben zo lit, soms wel wat koppig maar voor de rest ben ik echt leuk. Ik bescherm mensen meestal en ik heb a lot of contacts. Ik woon in een buurt dat je je eigen huid moet beschermen. Kan je dat niet? Vlucht!!

 Kan je dat niet? Vlucht!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zacht, lief en heel knap. Dit is mijn geadopteerde zus Celine Feliniã. Ze is Latina en achtergelaten door haar ouders in Brazilië want ze waren niet blij met haar. Op haar 7 jaar moest ze zelf rond trekken. Toen we op vakantie waren in Brazilië met mijn vader zag hij hoe kwetsbaar ze was en mijn vader wou zo graag voor haar zorgen. Dus heeft mijn vader allerlei dingen gedaan zodat ze bij ons kon horen. Ze is nu 16 jaar oud zoals mij met een zwaar verleden. Jongens intreseert haar niet, ze is meer bezig met shoppen, boeken lezen, school en projecten. Mijn zus heeft niet zo vaak een relatie gehad maar wel met 1 iemand alleen hij verpestte het dus het werd maar niks. Tegenover mij is ze heel rustig gebleven op dat vlak. Adonai wilt ook niet dat ze met jongens omgaat

 Adonai wilt ook niet dat ze met jongens omgaat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is mijn broer Adonai. Iedereen op school noemt hem Young Ado want hij is vaak bezig met freestylen in de stad Antwerpen, op school en soms op domme fissa's. Hij heeft een vriendin genaamd Aïsha. Wij hebben zelf een goede band maar ik zie hem niet zovaak want hij is vaak druk bezig. Enigste plek waar ik hem nog zie is op school tijdens pauzes voor de rest is hij niet vaak thuis. Ado is 18jaar en is bijna aan het eind van het middelbaar. Mijn broer behoort tot een groep jongens die zegmaar dingen stelen en samen dingen gaan doen. Er is altijd wel rwina...

MIJN KEUZE, MIJN ZAAK.Where stories live. Discover now