(7.Évad) 9.Rész

155 8 1
                                    

3 óra Scott magában ücsörög egy kis parkban egy padon. Maliat várja. A mellette lévő bokorból zajt hall, rögtön oda is fordul, feláll, s megindul a sűrű növényzet felé. A szemével vizsgálódik. Már egész közel van, mikor a hátamögül valaki megszólal...

-Malia: Scoott. Te meg mit csinálsz ott? -Nézi értelmetlenül szerelmét.

-Scott: Ööhm. -Megfordul. -Semmit, semmit. -Előre lép pár lépést barátnőjéhez. - Csak úgy hallottam mintha valami mocorogna ott. -Mutat a bokorra. -De lehet, hogy csak egy mókus vagy valami más állatka.

-Malia: Rendben értem. Sokat vártál rám?

-Scott: Csak egy picikét? -Huzza meg a szájját.

-Malia: Öszintén!

-Scott: Okéh egy fél órácskát. De az én hibám túl korán jöttem...

-Malia: Nem-nem. Tudom, hogy én késtem, és nagyon sajnálom is. De azt hittem, hogy Peter követ, mivel láttam egy pont olyan kocsit mint az övé. Igaz nem láttam, hogy ki száll ki belőlle.... De nem számít hagyuk is az egészet.

-Scott: Oké akkor mehetünk?

-Malia: Igen. És hova megyünk elsőnek?

- Scott: A sarkon van egy fagyizó....Szereted a fagyit?

-Malia: Perszehogy igen. Ki nem szereti. A kedvenc édességem.

-Scott: Tényleg? Akkor imádni fogod a fagyijukat. Szerintem az egész országot nézve itt lehet venni a legfinomabbat. - És el is indulnak. Otthagyva a bokrot. Ami újra intenzíven mozogni kezdet. Méghozzá Derek mászik ki belőlle.

-Derek: Nem gondoltam volna, hogy ilyen méjre sülyedek valaha is. -Egy idős néni kutyáját sétáltatva, sétál el Derek mellett. Közben őt bàmulva. -Mivan?!

-Idős néni: Micsoda faragatlan fiatalember, gyerünk Fifi. -Sietösen eltávoznak. Derek pedig a leveleket távolítja le magáról.

-Derek gondolata: Tudtam, hogy Malia követésére túl feltünő lesz az a kocsi....És most követhetem egész nap őket. Minek ígértem ilyen hülyeséget Peternek. Meg ennek a követősdinek, mi köze van a kibékítésükhöz?

McCall ház :

Stiles kilép a zuhany alól, elzárja. A mosógép csipogni kezd. Oda megy hozzá, kikapcsolja, és kinyissa. A szemei nagyra nyílnak.

-Stiles: Na neee. -homlokát összeráncolja. -Scotték ki fognak nyírni. -Kivesz egy ruhát. -Hisz ez fekete, vagyis csak volt, és köbö fele akkora se mint volt. Én hülye kiforraltam őket.-Pánikol. -Oké ezzel nem oldok meg semmit. -Megpróbálta nyújtogatni őket. -Oké... -Nézegeti az eggyik pólót. - Most mintha nagyobb lenne. -Megcsinálta ezt a többi ruhával is. - Most pedig szépen, kiteregetem őket, s reménykedek, hogy valami csoda történik. -Úgy is tett... -Kész. -Csipőre tett kézzel néz a szárítóra. -Szerintem jó ötlet lenne csinálni nekik egy fincsi vacsorát, s akkor talán nem lesznek olyan dühösek. -Neki is láttott a tökéletes főzőtudományával. (*reméllem hallatszott benne a szarkazmus)

Liam háza előtt:

Mason a kocsiával meg áll a ház előtt dudál kettő rövidet. Liam kinéz az ablakon. Int egyett.

-Liam: Egy perc és ott vagyok. -Sietősen felkap egy másik pólót. A fésűjével végig megy egyszer a haján, s kicsit beletúr kezével. Felveszi a hátitáskáját, s fut is le a lépcsőn. Ki a házból, majd nyissa a kocsi ajtóját. -Bocsesz, hogy megvárattalak.

-Mason: Csak az előbb álltá neki készülődni. Jólmondom.

-Liam: Te tényleg jól ismersz...

Így is folytatódhatott volna...(#TeenWolf)Where stories live. Discover now