1.Bölüm

636 30 7
                                    

Seto Kousuke ' Nin Ağzından ; 

Ağlayarak tuvalete koştum kapıyı kilitledim ve yere çöktüm . İşte yine yapıyorlardı benimle dalga geçiyor , duygularımla oynuyorlardı . Duygularımı açıkladığım kişi bana zorbalık yapıyor ve beni incitiyordu . Bıkmıştım cidden bu hayattan insanlardan herkesten . Okulumdaki herkes benden nefret ediyor ve beni dışlıyorlardı . Hayatımda hiç arkadaş edinememiştim . Bu gerçekten acıtıyordu KALBİMİ.

     Günlüğüme bugün olanları yazdıktan kapağını kapattım ve çekmeceme yerleştirdim . Cidden neden her kötü şey benim başıma geliyordu ? İnsanları anlamıyorum Onlara hiç bir şey yapmadığım halde bana kötü davranıyorlardı ve bana zorbalık yapıyorlardı . Ders çalımam gerektiğini hatırlayıp çantama uzandım ve defterimi aramaya koyuldum. Ararken yedek anahtarımın çantamda olmadığını fark ettim . Defterimi bulduktan sonra çantayı tekrardan aradım ama anahtarımı bir türlü bulamadım . Sanırım okulda düşürmüştüm yarın arasam iyi olur.

Jinguji Ren ' in Ağzından: 

   Bu gece becerdiğim sürtüğü üstümden atarak çalan telefonuma uzandım . Haruka yazısını görünce yüzümde sinsi bir sırıtma oluştu ve telefonu açtım.

Ben: Hallettinmi ?

Haruka: Evet aldım anahtarı .

Ben: Harikasın bizim eve gel hemen.

Haruka : Zaten bahçenizdeyim acele et  .

Ben: Tamam.

Telefonu  kapatıp aşağı şimşek hızıyla indim ve kapıyı açtım. Karşımda sırıtan bir Haruka görünce  : 

Ben:Hadi ver anahtarı.

Anahtarı verdi ve ağzını tam açacakken . 

Ben: Ödemeni yapıcağım . Ama sonra .

Haruka başını salladı Arabasına atladı ve gitti bende ceketimi aldım ve arabama bindim . Bu gece o çocuğa sahip olacaktım . Oraya vardığımda bu çocuk için bu evin fazlasıyla büyük olduğunu düşündüm . Ailesi olmayan biri için gerçekten zengindi bu bücür. Arabadan indim ve kapısının önüne gelerek anahtarı deliğe soktum ve kapıyı açtım. Kapıyı açmamla düzenli bir salonla karşılaştım . Salon modern bir tarzdaydı . İçimden çocuğa zevki iyiymiş diye geçirmeden edemedim.

Merdivenlere yöneldim ve basamakları birer birer çıktım . Karşımda ki ilk kapıyı yavaşça açtım ve sade döşenmiş bir misafir odasıyla karşılatştım koridorda biraz daha ilerledim ve karşıma çıkan 2. kapyı yavaşça açtım . BİNGO ! Onu bulmuştum yatağında mışıl mışıl uyuyordu . Uyurken gerçekten sevimliydi. Uyanikkende öyle ... 

Elimdeki poşeti yere bıraktım ve içindeki kelepçeleri çıkardım. Yanına yaklaşarak ellerini tuttum ve onu yatağa kelepçeledim . Bırak kıpırdandı ve ve ağzından "ımf" gibi sesler çıkardı . Bu haline kıkırdadım . Uykusu gerçekten derindi . Ona doğru eğildim ve ilk gözüne sonra yanaklarına minik öpücükler bıraktım. Gözleri yavaş yavaş aralandığında beni görünce tamamen açtı o bal rengi gözlerini . (cümle fail) Tam çığlık atacaktıki ağzının açık olmasından yararlanarak dilimi ağzına soktum . Yatakta debeleniyor ve beni ittiriyordu ama bedeni ve elleri küçük olduğunda bana zarar veremiyordu . En son debelenmenin boşa olduğunu anlayınca yaşlı gözleriyle bana baktı ve "Neden" dedi . Cevap vermedim. Çünkü söyleyeceğim şey onu incitebilirdi . Çünkü o sadece benim için bir oyuncaktan ibarettim . Bugün bana duygularını itiraf etti ve beni seviyora tüm buna katlanırdı değilmi . Dudaklarına ardı ardına öpücükler bırakırken o inlemeleri beni neredeyse çıldırtacaktı arada ağzından "Y-yapma" gibi sözler çıkıyordu. Buda beni dahada tahrik ediyordu. Öpücüklerim boynuna geldiğindeona benim olduğunu kanıtlayan bir iz braktım . Tişörtünden ve eşofmanından hızlıca kurtuldum ve yeni oyuncağıma açıklıkla baktım . Gözlerinden süzülen yaşları yaladıktan sonra elim onun erkekliğine gitti. Baksırının üstünden erkekliğini okşarken ardı ardına kesilmeyen inlemeleri beni gerçekten çieden çıkaracaktı. 3 parmağımı onun ağzına soktum daha sonra diğer elimle baksırından kurtularak erkekliğini ve deliğini yaladım. Deliği iyice ıslanınca elimi ağzından çıkardım ve bir parmağımı deliğine zar zor sığdırdım biraz alışsın diye içinde gel git yaptım . İkinci parmağımı da deliğine soktum ve makas hareketi yapmaya başladım. Sonra zar zor 3. parmağımı sığdırdığımda acıyla çığlık attı . Parmaklarımı içinden çıkardım ve üzerimdekilerden hemen kurtuldum tek seferde içine girince acıyla çığlık attı ve gözyaşlarının ardı kesilmemeye başladı .İçinde biraz gelgit yapınca iyice hızlandım ve içine boşaldım oda benimle aynı anda boşalmıştı .  Sonra kelepçelerini çözdüm ve ona baktım . Uyumuştu bile . Yeni oyuncağımın yanına uzanarak gözlerimi kapattım ........

                Aslında bu ilk yaoi hikayem . Umarım beğenmişsinizdir. :D Fotoğraftaki Sato Kousuke

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ZorBam (yaoi)Where stories live. Discover now