16

12.4K 647 29
                                    

Inca era nervos pe ea din cale-afara. Trecusera doua saptamani  de la acel incident in cere ea ii spusese ca vrea sa divorteze.  Il luase prin surprindere cu pranzul luat si pentru el.  Ii multumise respectuos si  mancase in liniste in timp ce ea mai lucra la proiect. 
Tom si ceilalti  aveau sa vina in seara asta sa se uite la meci. Era vineri, iar el refuzase pentru a 5-a oara sa mearga in oras.  Incercase saptamana trecuta cu Tom localul pe care il frecventau de obicei dar frica i se instalase atat de puternic in corp caci atunci cand vru sa se dezbrace si sa reguleze roscata focoasa, isi puse sacoul la loc si o lasa pe tipa cu ochii in soare, dezbracata si nesatisfacuta.  Ii era frica de faptul ca s-ar mai putea trezi cu inca 5-6 femei la usa minind ca au ramas insarcinate cu el, iar pe acelea chiar nu le putea lua de sotie nici daca ar vrea caci avea deja una care ii trasese clapa, in schimb ar putea avea saplateasca la pensii  alimentare pana ar fi saracit.
Isi facuse o promisiune:  nu se va mai culca cu orice femeie.
Si de parca nu era suficient ca de 3 saptamani nu mai regulase nimic, şmechera asta defila prin casa in pantaloni scurti mulati, in colanti sau in pantaloni de trening mulati. Sa nu mai vorbeasca de munca. Captase deja atentia tuturor persoanelor de sex masculin din cladire. De la portar, pana la şef, adica la el, iar asta nu-i placea. Vazuse deja angajati cum incercau sa o invite in oras. Noroc ca fusese el acolo sa rupa raul de la radacina. Se uita urat si sfidator la ei sau le reprosa ca acea cladire nu era casa de intalniri ci loc de munca sau  chiar maraia si ii punea pe fuga, iar asta le taia din start elanul acelor barbati. Iar ea, parea ca nu baga pe nici-unul in seama. Mai ales pe el caruia ii reprosase sa nu se mai bage in viata ei.

Isi pregati sticlele de bere, semintele, alunele si toate cele necesare pentru a viziona meciul de fotbal.  Soneria se auzi, semn ca baietii erau acolo.  Timea era pe undeva prin bucatarie. Isi pregata ceva de mancare fațaindu-se in pantaloni scurti si papuci pufosi. Il bufnise rasul cand ii vazuse prima oara. Erau roz pal cu urechi mici si pufoase de iepuras.
Se duse si deschise usa.

-Nick!!! Ce faci frate?  saluta Tom.

-Asta e petrecerea burlacilor, sa inteleg?  Sari Zayn cu gura.  Unde-s fetele? Uhuuu... incepu sa tipe cu sticlele de bere si whiskey.

-In nici-un caz!  Se apara Nick razand.

-Salut Nick!  Uite aici niste cipsuri! Saluta Gabe in timp ce intra

-Buna Nick! Saluta in cele din urma Tiffany de dupa Gabe.  Nick ramase surprins. Ce cauta o femeie la seara barbatilor?

-Sper ca nu te superi ca am adus-o! Se plictisea acasa si a vrut sa vina si ea.

-Gabe....vru sa zica ceva Nick atunci cand inchise usa dar fu intrerupt de glasul Timeei.

-Perfect! Atunci putem participa si noi la o seara a noastra!  Tiffany, eu sunt Timea. Si veni in intampinarea ei facand cunostinta.

Soneria se auzi inca o data, iar Nick deschise usa curios.

-Oh da, ea e Dee! O seara buna baieti!   Le ura Timea facand-o pe Tiffany sa zambeasca iar pe roscata creata sa topaie cu plasele pline de cumparaturi in brate.
Plecara spre bucatarie sa lase cumparaturile.

-Ok! Asta e ciudat!  Am o sotie nebuna! Se cruci Nick asezandu-se pe canapea langa baieti.

-Hai frate, Tiff parea ca se distreaza! 

-Tiffany ca Tiffany  dar ce creata sexy e prietena sotiei tale... Mormai apreciativ Zayn.
Nick si Tom pufnira in acelasi timp. Nick pentru simplul fapt ca nu il interesa, iar Tom, ei bine...

-Serios Zayn?! Credeam ca ai gusturi mai bune... dintr-astea am tot avut... isi dadau Tom cu parerea dupa care lua o gura de bere din sticla.

Intre timp, fetele despachetau cumparaturile facute de Dee.  Cipsuri, suc, bere, ciocolata, portocale, clementine, seminte si alune. 

-Si ia zii Tiff, pot sa iti spun asa? Intreba Dee direct.

-Da, sigur!  Aproba zambind Tiffany.
-...de cat timp esti cu  Gabe parca?

-De 4 ani.. suficient incat sa nu  zica nimic de nunta. 

-Fato, daca nu il faci sa te ceara acum, nu  o sa te mai ceara vreodata.  O sa se obisnuiasca asa.  O sfatui Dee.

-Dar tu? Voi cand faceti nunta? O intreba Tiff pe Timea.

Aceasta doar incepu sa rada in timp ce manca cu pofta dintr-o felie de  clementina.

-Pe mine nu ma va cere niciodata.

-De ce spui asta?

-Nici macar nu crede ca e copilul lui.  A fost obligat de tatal meu sa ma ia.

-Uh...ce chestie. Dadu inapoi Tiff.

-Acum hai sa luam astea si sa le stricam seara baietilor, nu credeti? Zise ceva mai vesela Timea.
Cele doua zambira complice  si plecara spre living.

Baietii incepusera deja fotbalul american si strigau de zor cu echipa preferata.  Tiffany se pune in bratele lui Gabe care statea pe un fotoliu, Dee se baga intre Zayn si Tom pe canapea caci doar acolo avea loc, iar  Timea se aseaza langa Nick unde era singurul loc liber. El se uita intrebator la ea studiind-o, iar ea se facu mica si il studie incet.
Era imbracat in pantaloni scurti si tricou, astfel ca ii punea in evidenta muschii bratelor si al picioarelor. Parul era ravasit si nu aranjat ca de obicei. Avea trasaturi frumoase, barba scurta, nas perfect, buze carnoase si roze, iar ochii, chit ca ii era greu sa recunoasca, erau dementiali.  Hormonii ei o luau razna clar.

  Zayn se impinse in Nick pentru a ajunge la sticla lui de bere, astfel facandu-l pe acesta sa se luveasca de ea ca si cum ar fi imbratisat-o.
Avea un parfum ispititor combinat cu parfumul pielii lui.

Mai mult ca sigur o lua razna.

Zayn nu se multumi cu atat si cand vru sa ajunga la bolul cu alune, il impinse si mai tare pe Nick, acaparand-o cu totul pe Timea astfel incat buzele ei facura contact cu pielea fina a gatului sau.

Inchise ochii pentru o secunda ochii si se bucura de senzatie dar apoi realiza ce facea si deschise ochii intant, tragandu-se inapoi.

In jur se auzira chicote si fluieraturi.
Doar Zayn ramasese aplecat de spate dupa alunele sale.
Nick se retrase incet, uitandu-se serios si  patrunzator la ea. Acele oceane ce mai devreme pareau linistite, acum erau tulburi si involvurate.

Se intoarse nervos si maraind catre Zayn.
-Ce? Intreba nevinovat acesta dand din umeri si continuand sa manance alune.
Nick ii prinse bolul cu alune si i-l indesa in brate.

  Soneria se auzi pentru a treia oara si  toti se oprira din ceea ce faceau. Gabe si Tiffany din sarutat si alintat, Zayn din mancat alune, Tom si Dee din contrazis, Nick si Timea din lupta din priviri.
Nick sparse gheata si porni spre usa deschizand-o larg in timp ce Timea pleca dupa niste ciocolata calda.

Nick nici nu putu sa o tina in loc, ca aceasta isi facu loc singura inauntru.

-Domnule, imi pare rau ca am intarziat, am adus dosarele pe care mi le-ati cerut de dimi....se opri cand o vazu pe Timea imbracata lejer in pantaloni scurti si maiou, cu parul prins coc si papuci de casa, tinand in maini o tava cu niste cani.

______________________________________
Inca un capitol!  Cum vi se pare? 😉😏😎 Stiti, v-am intrebat tot timpul despre carte. Astazi, pe langa asta, as vrea sa va dau o provocare! CUM VI SE PARE AUTORUL DIN SPATELE CARTII? Cum credeti ca arata?  Cum vi se pare gandirea si implicarea sa doar din ceea ce cititi si ce vi se raspunde la mesaje? Daca ar fi sa faceti un portret, cum ar fi acela?  Vreau sa vad cine accepta. 😊😆😘😎

Șoaptele seducțieiWhere stories live. Discover now