5

18.6K 755 38
                                    

-Da Dee, vrea sa ma intalnesc cu el pentru ultima oara! 

-Nu, nu stiu ce vrea!  Stai sa trec strada! 

-Gata, am trecut!  Stiu, si eu i-am zis acelasi lucru dar nu vrea sa inteleaga ca totul intre noi s-a terminat!

-Se incapataneaza ca vrea sa vorbim fata in fata! Ne mai auzim Dee!  Ma duc sa ma pregatesc!  Si asa incepe ploaia. Da, o sa am grija!   O asigur pe amica mea in timp ce deschid usa de la intrarea in blocul unde stau. 
Urc scarile, iar sunetul tocurilor mele este tot ce se aude in scara blocului.  Nu iau liftul caci stau la etajul 1, si chiar si asa, statul jos la munca ma omoara.  Putina miscare nu strica.

Las cumparaturile pe blatul de la bucatarie si plec spre baie dand drumul muzicii.  Am nevoie de o relaxare..  de o vacanta, nu de stresul de la munca si de cicalelile unui fost iubit suparat pe soarta.  Dupa ce imi fac un dus revigorant, merg spre bucatarie pentru a manca ceva rapid apoi merg sa imi usuc parul si sa ma pregatesc.  Iau la intamplare un umeras cu o roche din dulap si ma indrept spre dulapul cu lenjerie intima dar lenjeria din dantela neagra cumparata zile le astea mai mult obligata de Dee pe cand am fost la shopping  imi atrage atentia. "Hmm...nu e rau  sa o port" imi zic in gand si zambesc sireata.  O imbrac numaidecat si iau rochia neagra mulata pe mine cu un decolteu adanc, aplic un fard nude cu putin tuş negru, un ruj rosu aprins, parul il fac bucle si imi pun intr-o parte o clama stralucitoare, o pereche de sandale cu toc, negre, imi iau geanta, haina si ies in strada fluturand mana dupa taxi destinatia fiind restaurantul de pe strada 2, New Times.   Ma aranjasem pentru ca voiam sa ii arat ca nu aveam nevoie de el  ca sa fiu o femeie puternica.  Cand il cunoscusem acum 3 ani, era frumos si atragator, era contabil.  Spun era caci in ultima jumatate de an si-o petrecuse prin salile de jocuri de noroc ori la "bere" cu baietii pana venea manga acasa.  Ne mutasem de un an impreuna dar nu puteam avea linistea caminului din cauza lui si a prietenilor sai care veneau din ce in ce mai des cu bautura sa joace poker.  Fusese dat afara de la locul de munca la doua luni dupa ce se apucase de jocurile de noroc pentru ca fusese prins ca furase banii din caserie, iar acum era cercetat si pentru asta.  L-am parasit acum 3 luni cand unul din prietenii lui s-a dat la mine, iar el,de beat ce era,  a inceput sa rada si sa o pipaie pe nevasta celuilalt. Cel mai rau e ca in ultima luna cat am stat cu el, incepuse sa consume droguri. M-am mutat singura in apartament fara a-l  lasa sa afle unde locuiesc acum, am schimbat numarul dar m-a sunat la locul de munca.

Ajung in 15 minute si înmânez suma ceruta soferului, apoi intru in restaurant, unde mi se ia haina politicos inca de la intrare, iar eu multumesc si ma indrept spre masa unde fostul meu iubit statea si ma astepta. 
Se ridica insa imediat cand ma vede si vine in intampinare.

-Zii repede ce vrei Koll!  Il iau la zor asezandu-ma la masa.

-Arati minunat draga mea! 

-Koll, nu am chef de glume stupide caci maine trebuie sa fiu de dimineata la munca si vreau sa ajung cat mai repede acasa in noaptea asta! Marai eu mai mult cuvintele decat sa soptesc cu toate ca restaurantul era plin. 

-Nu te bucuri sa ma vezi?  Ma intreaba nebagandu-mi in seama ceea ce ii spusesem. 

-Daca prin a ma bucura inseamna sa fug la mii de kilometrii de tine, atunci da, ma bucur sa te vad!  Ii soptesc nervoasa, zambind fals la final.

-Stii, ce ai zice sa o luam de la capat? M-am schimbat Timea!  Chiar te vreau inapoi!  Imi spune si scoate o cutiuta cu un inel inauntru. 

-Koll, te rog sa intelegi ca nu mai avem ce continua. Eu mi-am vazut de viata mea! Ar trebui sa iti vezi si tu!   Si dupa ce ii spun asta, ma ridic de la masa, ma indrept spre iesire, imi iau haina si plec din local cu el strigand in urma mea.  In fata localului gasesc un taxi, iar cand ma indrept spre el, se urca altcineva!  Perfect!  E noapte, sunt singura si mai sunt imbracata si in rochie.  Cine dracu m-a pus sa ies asa din casa la ora asta?! Sun la taxi si mi se spune ca toate sunt ocupate dar o statie e in apropierea mea.
Nu am ce face si plec pe jos spre statie care dupa spusele GPS-ului de pe telefon, era la 2 strazi mai in jos. 

Dupa nici 5 minute, aud pasi in spatele meu.  Ma intorc usor dar nu era nimic in lumina difuza a becurilor publice.  Imediat cum inaintez, pasii se fac din nou auziti.  De data asta maresc pasul.  Persoana necunoscuta din spatele meu mareste si ea. Imi intorc in graba capul in spate, iar in lumina becului de care tocmai am trecut, apare Koll nervos si baga si de data asta mana in buzunar si scoate un briceag. 
-Papusa, stai un pic sa iti spun ceva!

-Lasa-ma Koll!  Maresc din ce in ce mai tare pasul pana ajung sa fug. 

-De ce pisi, iti e ca te ranesc?   Stai linistita ca asta voi face!  Din moment ce m-ai refuzat, daca nu o sa te am eu, sa nu te aiba nici altul. Strada era pustie. O facuse intentionat nemernicul.

Auzind amenintarea, o iau la fuga in partea dreapta imediat cum mi se zareste o intersectie.  Trantesc tomberoanele din jur si tot ce gasesc numai ca sa scap de el.  Nu are timp sa sara peste toate asa ca se impiedica.
Profit de ocazie si intru in primul loc ce are populatie.  O petrecere.

Datorita neatentiei paznicului, intru usor perin spatele lui. Norocul meu era ca era o petrecere mascata.  Iau o masca de pe tavița de la intrare si ma strecor printre oameni cu spatele uitandu-ma mereu spre usa.
Muzica se opreste, ceva se anunta, eu ma izbesc de pieprul unui barbat destul de inalt, Koll intra si el la petrecere.  Ma intorc automat spre barbat pentru a-i cere scuze dar ai pentru a ma face nevazuta in ochii lui Koll. Ştiu ca se apropia.
-Imi cer scuze!  Nu am vrut sa.... si ridic ochii pentru a-i vedea chipul acoperit insa de o masca.  Avea un par şaten, o barba şatena, buze frumoase si atragatoare, corp atletic si foarte inalt. Ma prinde usor de brat, iar mana lui era fina in comparatie cu marimea.  Era un om ce muncise toata viata cu stiloul in mana. 

-Nu este nici-o problema atunci cand o...,se uita la degete,...domnişoara frumoasa da peste mine. Imi zambeste, iar ceva din mine este atras de privirea lui, de el.

Lumea incepea sa plece usor pe cupluri sau chiar mai multi, iar Koll verifica fiecare femeie ce trecea pe langa el.

-Ai vrea sa... atat il las sa spuna caci il vazusem pe Koll cu coada ochiului  chiar la doua persoane de mine si actionez din instinct sarutandu-l pe barbatul misterios. Pentru prima data fac asa ceva dar nu regret nimic.
El este surprins de reactia mea dar isi infasoara bratele pe spatele meu, o mana punand-o la ceafa mea si imi raspunde dornic la sarut. Stia ceea ce face si stia cum sa ia si sa detina controlul. Sarutul lui era tandru si pasional. Buzele lui senzuale le mangaiau pe ale mele.  Sarutul lui era diferit fata de cele primite de la Koll.  Acesta era mai dulce. 
Ne oprim din lipsa de aer, lund un servetel si stergandu-l pe buze, la fel acand si eu din cauza rujului meu rosu care era acum pe buzele amandurora.
Imi zambeste cald si ma trage usor de mana spunand incet un "Haide",  iar eu il urmez parca vrajita.

Mergem pe un hol elegant pana in dreptul unei camere.  El scoate cheia, deschide usa. 
-Cum te numesti? Ma intreaba şoptit la ureche imbatandu-ma cu parfumul sau puternic.

-Timea...ii soptesc la randul meu si ma las purtata de el in camera.

Șoaptele seducțieiWhere stories live. Discover now