hoofdstuk 30

1.4K 48 0
                                    

*alex p.o.v"


ik heb vandaag weer een chemo gehad, een andere. van deze chemo ben ik gelukkig niet zo moe , want over een kwartier mag ik mijn examens gaan doen. het is de laatste toets. alle examen kandidaten hebben al eerder toeten afgelegd, maar vandaag is echt de allerlaatste.


ja ik weet het, het is raar om in deze tijd van het jaar je examens te doen. maar dat dat zijn de regels van onze school. ze denken dat leerlingen in het voorjaar minder doorzettingsvermogen hebben om te leren dan in het najaar.

Harry is op dit moment zijn examens aan het doen op school. en Tim is op dit moment weg voor een chemo. morgen is trouwens mijn laatste chemo. nou ja laatste? ik heb hierna 4 weken rust. van Harry mocht ik niks afspreken omdat hij iets gepland had. wat ik niet snap voor 4 weken lang, maar ja dat zal nog wel duidelijk worden.


opeens word er op de deur geklopt. "binnen" roep ik. er loopt een vrouw naar binnen die ik maar al te goed ken. het is Mrs. Adams. die nieuwe aardige docente, waarbij ik zo het lokaal kwam ingestormd nadat ik gevochten had een paar maanden terug. "hallo Alexis, hoe gaat het?" vraagt ze vriendelijk. "goed Mrs. Adams, alleen wat zenuwachtig" antwoord ik eerlijk. "dat snap ik maar als je goed had opgelet in de lessen en nu goed geleerd hebt lukt het je wel." "ik heb de afgelopen weken best wel veel geleerd" vertel ik haar. ze knikt en begint alles uit te leggen.

na een kwartier bezig word opeens de deur open gesmeten. Harry staat in de opening. "Alex je raad no-... ow" Harry slikt even terwijl ik begin te lachen. "ik kom later wel terug, succes" zegt hij. en sluit de deur weer achter zich. "was dat Harry?" ik knik. "hebben jullie iets samen?" ik knik. "hij is mijn vriendje" zeg ik trots. "wat leuk!" zegt ze enthousiast.


eindelijk na een uur ben ik klaar en geef mijn papieren aan Mrs. Adams. ik stopt ze in een map en staat op. "heel erg bedankt, je we bellen je voor de uitslag. en uh veel plezier met Harry, je verdient hem" ze knipoogt en loopt de kamer uit.


***


eindelijk ben ik weer thuis. nja bij Harry thuis. Hij opent de voordeur en maakt een kleine buiging. "na u schone dame" zegt Harry op een kakkerige stem. ik grinnik en loop de kamer binnen waar ik mijn tassen neerzet. gelijk vliegt Anne me om mijn hals. "meisje toch, wat was er nou allemaal gebeurt?" angstig kijk ik over Annes schouder naar Harry die zijn hand op zijn voorhoofd legt. hij hangt zijn tong half uit zijn mond en gooit zijn hoofd achterover. "ik uhh... was flauwgevallen" zeg ik door Harry's aanwijzing.

Harry steekt zijn duim op en geeft me een knipoog. "Harry vertelde het me ja, waarom?"

"door de spanning denk ik" ze knikt.


even later zitten ik, Harry, Anne en Robin rond de tafel "ik hoorde van Harry dat jullie morgen n-..." verder komt Anne niet want ze word afgekapt door Harry die roept :"mam! stop ze weet het nog niet" ik kijk iedereen vragend aan. "weet wat niet?" vraag ik nieuwsgierig. "daar kom je morgen wel achter" ik zucht. "ik wed dat ik er wel eerder achter kom"

"hoe gingen de examens?" vraagt Robin . ik haal mijn schouders op. "ik denk wel goed. Robbin knikt.

"en jij Harry?" vraagt Anne. "kon niet beter" zegt hij. ik rol met mijn ogen "opschepper" mompel ik. "wat?" zegt Harry met een grijns. "uh niks hoor" "echt wel, wat zei je?" ik druk mijn lippen stevig op elkaar. ineens komt Harry op me af en begint me te kietelen. "ha-ha-Harry sto-o-op" roep ik. ik sta op en ren de trap op met Harry achter me aan. ik ren naar zijn kamer waar ik de deur dicht smijt en er aan de andere kant tegen aan duw met mijn hele gewicht. maar jammer genoeg is Harry sterker en duwt de deur met gemak open. hij begint weer te kietelen. ik loop naar achteren en val met een plof boven op het bed, met Harry boven op me. "stoppp hahaha stop!" "ik wil er eerst iets voor terug" "ok-e haha je krijgt e-een haha kusje" Harry stopt even met kietelen en ik haal opgelucht adem. "dat is niet genoeg" fluistert hij in mijn oor. "een zoen dan?" vraag ik zacht. "dat begint er op te lijken" zegt hij bijna onverstaanbaar. ik plaats mijn lippen op die van hem en ze beginnen synchroon op elkaar te bewegen. al snel voel ik Harry's tong en geef de toestemming. ik voel Harry's hand door mijn haar gaan. zijn lichaam schuurt zachtjes over die van mij, wat een geweldig gevoel oplevert, dit mag van mij wel uren door gaan. een kleine kreun verlaat mijn lippen en ik voel Harry glimlachen. Harry's tong verlaat mijn mond en plaatst kleine kusjes op mijn kaaklijn richting mijn nek. opeens zet jij zijn tanden in mijn nek en begint er zachtjes bij te zuigen. ik verplaats mijn hand van zijn kont en knijp er zachtjes is. Harry laat los uit mijn nek. "nu weet iedereen dat je mijn meisje bent" ik giechel en geef Harry nog een kusje. "ik hou van je" fluister ik "ik hou ook van jou" fluistert hij terug.

you're my drug.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu