13. Řidičák

8.5K 347 5
                                    

Poppy: Po asi  dvouch hodinách jsem přišla konečně domů,popravdě strejda bydlí od Justina dost daleko. Aspoň že tak! Už nikdy nechci toho Biebera vidět.

Odhodila jsem klíčky na stůl a přešla do obýváku. Sedla jsem si na sedačku před krb a opřela se. Všimla jsem si že bude jedna hodina odpoledne, to znamená že jsem u Justina spala docela dost hodin. Zítra se vrací strejda,takže všechno bude zase fajn.

Stejně jsem ze všeho zmatená. Popravdě byl Justin zvláštní a někde uvnitř jsem věděla,že dělá něco nezákoného. Ale stejně mě to vyděsilo a zárověn naštvalo. Kdyby mi to nějak vysvětlil hned co jsem se ho ptala tak bych tolik nehysterčila. Ten debil mi,ale lhal přímo do očí. To mě naštvalo víc. Možná bych se stím smířila,že zabíjí lidi kvůli nějakým smlouvám či co. Ale když si to ted uvědomuju tak je dobře,že jsem od něj odešla a už ho nikdy neuvidím. Stejně jsem snim nechodila a skoro jsme nebyli ani kamarádi. Jen jsme spolu měli sex, to je vše.

O tři dny později..

"Poppy pojd dolů" uslyšela jsem strejdovo hlas a lenivě jsem se zvedla z postele. Už tři dny jsem nevylezla z domu. Sama nevím proč,nemám na nic náladu. A hlavně už mě bary a ruzné párty nelákají.

Seběhla jsem z pokoje dolů a zabočila jsem do strejdovo obýváku. "Co potřebuješ?" zeptala jsem se ho mile. "Sedni si" řekl strejda a poklepal vedle sebe na gauč. Já jsem si povzdychla a sedla si vedle něho. "Od doby co jsme se vrátil se chováš divně, co se stalo?" zeptal se mě strejda a já nadzvedla obočí.

"Chovám se uplně stejně" odsekla jsem a sedla si do tureckého sedu. "Myslím to tak že si se začalo chovat jinak. Jsi více mila?" zeptal se mě strejda a usmál se. "A doprdele na to si přišel kde?" zeptala jsem se ho a strejda se zasmál. "Ok,odvolávám to" řekl strejda a přestal se smát. "Ještě neco?" zeptala jsem se ho.

"Jo" řekl a sáhl si do své kapsy. Ze své kapsy vytáhl nějakou kartičku. "Na to je pro tebe"  řekl strejda a já si to vzala. Byl to řidický průkaz. A byl můj! Vždyt jsem žádnou autoškolu nedělala. "Cože? Kde jsi to vzal?" zeptala jsem se podezíravě.

"Mám kamaráda,který dělá v autoškole. Řekl jsem mu,že řídit umíš a že tě kdyžtak něco doučím. Proto mi udělal pro tebe ten řidický průkaz." řekl a ukázal na ten řidičák. "Jééé děkuju!" vypískla jsem a silně ho objala. "Řídit ale budeš moc až od osumnácti" řekl strejda a já se odtáhla.

"To je nahovno" šeptla jsem a dívala se na ten řidičák. "Nebudeš mít z toho pak nějaké problémy,když si mi nechal udělat řidičák bez autoškoly?" zeptala jsem se ho. Stejně mi to přišlo divné. "Ne, nebudu. Všechno jsem zařídil. Já tě naučím řídit,takže to můžeš brát jako autoškolu" řekl strejda a zasmál se. "Já ale řídit umím" řekla jsem hrdě. "Tak to chci vidět" řekl strejda a podal mi klíče.

"Co je zas tohle?" zeptala jsem se ho. "K řidičáku musíš mít přeci auto ne?" řekl strejda a postavil se. "Moment chceš mi říct,že jsi mi koupil i auto?" překvapeně jsem se ho zeptala. "Jo,je venku v garáži" řekl strejda a ukázal  ke dveřím. Mě se hned rozzářili oči a vyběhla jsem ven z domu.

Zamířila jsem ke garáži,kterou jsem následně otevřela. Zůstala jsem stát s otevřenou pusou. Před demnou stálo bílé Bentley! Dělá si ze mě strejda prdel?! "Líbí?" zeptal se mě strejda,který se usmíval vedle mě. "Je dokonalý" řekla jsem v udivu. "Nezapomen ale,že řídit sama budeš moct až od osumnácti. " řekl strejda a já přikývla.

Přejela jsem po kapotě MÉHO Bentley a usmála se. Tohle auto jsem si vždy přála. Ano vím,že strejda je bohatý a má spoustu drahých aut. Ale nikdy bych nečekala,že by mi on mohl koupit auto.

"Tak zkusíme jestli vážně umíš řidit" řekl strejda a přešel k autu z druhé strany. Já jsem ho odemkla a oba jsme nasedli do auta.

Popravdě umím docela dost dobře řídit, naučila jsem se to při nočních závodech. Můj kamarád,vždy ty závody učinkoval. Proto mě tam naučil i řídit. "Můžem?" zeptal se mě strejda a usmál se. Já jsem nastratovala a pevně uchopila volant. "Jasně" řekl jsem a vyrazila jsem.

Projižděla jsem ulicemi jako smyslů zbavená, bylo mi jedno že jsem překročila rychlost. Tohle dokonale auto je ted moje! To se mi asi jen zdá! Jediné co mě štve je, že sama budu moct řídit až od osumnácti.

"Kde ses to naučila?" zeptal se mě strejda. "To nechtěj vědět"  řekla jsem ďábesly a pokračovala v jízdě po celé L.A. a okolí. Když už jsem se vracela domů tak jsem si všimla,že jedu známou uličkou. V téhle ulici bydlí Bieber.

V dálce jsem viděla jeho dům a nějaké lidi před tím domem. Nevím proč ale srdce mi začalo rychleji tlouct. On je vrah, on mi lhal. Nenavidím ho. "Jsi v pohodě?" zeptal se mě  strejda, ale já ho ignorovala. Akorát jsem projižděla kolem Justinovo domu a schávlně jsem zpomalila. Zajímalo mě kdo všechno je venku.

Viděla jsem samozřejmně Biebera a tu jeho partu. Všimla jsem si,že se Bieber na mě taky koukal. Škoda,že jsem neměla černé skla. Pokroutila jsem na tím hlavou a zařadila jsem větší rychlost. Jela jsem celkem rychle domů. Už zase jsem přemýšlela o Bieberovy.  Bože, já se asi už z toho zblázním.

Pořád mě zajíma proč ty lidi zabíjí. Kvůli jaké smlouvě? Potřásla jsem nad tím hlavou a zaparkovala auto do garáže.

"Umíš fakt dobře řídit" řekl strejda a oba jsme vylezli z auta. "Díky" řekla jsem a ušklíbla se. "Tohle byla jen zkušební jízda, řídit už nebudeš do té doby dokud ti nebude osumnáct." řekl strejda a zvýraznil to osumnáct. "Jasně" řekla jsem a vešla do domu.

Budu to muset hold do tich osumnácti vydržet, ale silně o tom pochybuju že to vydržím. "Ty znáš ten dům kolem kterého jsme jeli?" zeptal se mě strejda a já vykulila oči. "Cože?" zeptala jsem se ho a přešla do kuchyně. Nalila jsem si pití a napila se. "Znáš ho?" zeptal se mě.

"Ani ne" řekla jsem v klidu a dívala se na strejdu. "Proč" pokračovala jsem. "Protože jsi u toho domu zpomalila a ignorovala mě" řekl strejda a já se zasmála. "Jen mě zajímalo kdo tam stojí a chtěla jsem se pochlubit se svým novým autem" řekla jsem a usmála se.

"Aha a Bieber má laborghiny že?" zeptal se mě strejda. "Jo" řekla jsem a položila skleničku. "Takže ten dům i ty lidi v něm znáš" řekl strejda a já se zamračila. "Neznám" bránila jsem se. "Ted jsem se tě zeptal na Biebera a tys mi odpověděla" řekl strejda vážně. "Na světě existuje hodně Bieberů" snažila jsem se to nějak zamluvit.

"Moment a ty je znáš?" zeptala jsem se ho drobet překvapeně. "Jo,nějak tak. Někdy jsem ty kluky potkával. Myslím že za Angelou chodil nějaký ten Harry. Nevím to jistě,ale asi ten Harry byl její přítel" řekl strejda zamyšleně. "Já žádného Harryho neznám" řekla jsem v klidu.  Vážně jsem žádného Harryho neznala. Možná kdybych ho viděla tak si vzpomenu.. Ale nikoho kromě Biebera tam v tom době neznám.

"Na toho Justina pořád nadávala a občas i snim telefonovala" řekl strejda a já se zasmála. "Takže ty snima nic nemáš?" zeptal se mě znova strejda. "Ne nemám,neboj" řekla jsem a protočila očima. "Proč se pořád tak ptáš?" zeptala jsem se ho. "Protože když jsme se sem přestěhovali tak se začala stýkat s tíma klukama. No a pak Angela s mojí manželkou do měsíce zemřeli" řekl strejda a prohrábl si svoje šedivé vlasy.

"Jdu nahoru" řekla jsem jednoduše a odešla nahoru . Ne,určitě je nezabili. Je to kravina. Oni by je nezabili,vždyt chodila stim Harrym ne? Prostě když Angela a moje teta zemřeli tak to byla jen náhoda.

 

Your bodyWhere stories live. Discover now