Njena masaža

17.2K 783 20
                                    

Pokušavam da se opustim dok me Alex skida. Smeška se i gruze usnu, nešto je smislila, ima taj zloćkasti sjaj.

Bio sam na podu, ispred kamina, što bi žene rekle "Dikile romantik", i čekam nešto.

- Lezi na stomak, glava na stranu, ruke pored tela, ili ispod brade kako želiš.

- U redu.

Dok sam se ja smeštao ona je izvukla neku kremu.

- Bojim se da pitam ali šta je to?

- Krema za telo, pokazaću ti kako se masira.

- Masaža – na trenutak sam se uplašio.

- Samo se opusti i uživaj – ljubi me u obraz.

Opstio sam se a ona je sela na moju zadnjicu, čujem kremu a nedugo zatim osetim kako mi maže leđa. Sklopim oči i prepustim se njenim rukama.

Bilo je čarobno. Njeni prsti me pipaju, stiskaju, maze, masira me tako dobro . . . mnogo bolje nego ja nju, definittivno.

U jednom trenutku osetim njene usne na vratu i bukvalno se naježim. Kao da je u sekundi prošao tornado insekta preko moje telo. Njen drugi poljubac je bio vlažniji i kada me je okrenula znao sam da je njena igra započela.

Kratko se zadržava na mojim usnama, zatim nastavlja. Izgleda da je rešila da me ispipa maksimalno jer su njene usne bukvalno svuda po meni, kao i njeni tanki prsti.

Pokušavam da isključim činjenicu da je gola i osećaj koji u meni izazivaju njene bradavice svaki put kad se sagne da me poljubi. Nekako mi se otkače ruke i hvatam je za zadnjicu.

- A ne, ruke k sebi! – neređuje mi.

Mogu da mirujem, mogu ja to.

Bilo je podnošljivo dok nije došla do mog stomaka bukvalno je na prst od mog kurca koji je spreman da je izjebe ali ne ona ide okolo. Nabrajam u sebi delove motora dok me ona ljubaka, pipka, izaziva, ovlaš me dodirne za kurac bilo rukom ili bradavicom . . . Onda se smiluje pa me pomazi duž vene koja se nalazi na mom kurcu, poljubi me ali ništa konkretno. Jebe me.

Muškarac ima svoju granicu pa tako i ja.

Podignem se, uhvatim je za nadlaktce i sočno je poljubim.

- Penji se na mene ili ću te silovati – zapretim joj.

Nasmešila se ali me je poslušala. Prebacila je nogi preko mene a ja sam uhvatio svoj kurac u ruku. Namestim ga na njen ulaz.

- Samo određuj tempo.

- U redu.

Položila je dlanove na moje grudi a ja stavljam ruke na njenu zadnjici. Zatim Alex kreće polako da se spušta i njena unutrašnjost me uvlači u sebe.

- Ah – Alex uzdiše i konačno osetim zid. Unutra sam.

Zavrtela je kukove a osećj je bio tako dobar. O dušo jebeno si ta.

Pratim njen tempo dok se ona spušta i podiže, kako ona ubrzava tako joj pomažem. Navlačim je na svoj kurac i jebeno uživam u tome. Zvuk našeg spajanja odjekuje prostorijom i osetim kako se sprema ograzam. Alex ubrzava i po njenom disanju znam da je i ona blizu, onda se oslobodim i krenem snažno da se zabijam u nju.

- Bože Kiano! – vrisnula je i eksplodirao sam.

. . .

Sve što je lepo kratko traje. Alex i ja smo se lepo odmorili, maksimalno sam uživao u njenom telu ali morali smo da se vratimo natrag, oboje puno radimo i ne možemo zuvek ostati ovde, ali biće i tog jednog dana.

StarijiWhere stories live. Discover now