1x

18 1 0
                                    

Znáte ten pocit ,když se cítíte úplně na hovno? Já ano a to pořád ,ale už to ani ,tak moc nevnímám spíše tím proplouvám jako sardinka v hejnu ryb.

Mojí rodiče byli prohlašování za nejdokonalejší pár na střední a někteří si to pořád ještě myslí do teď ,já ne. Tím ,jak vystupují pro ostatní je jen maska ,ale když jsou sami ,tak si dokážou najít i tu sebemenší věc kvůli ,které se hádají ale to jen někdy ,protože matka je grafikářka a otec podnikatel ,takže se hodně stěhujeme a oni jsou povetšínou v práci .

Trávím ve škole většinou půl roku a to je důvod proč nemám žádný přátelé ,a proto mezitím co se oni dva hádají ,tak trávím ve svém pokoji se sluchátky v uších, ležím na posteli a koukám do stropu a odpočítávám minuty než to utrpení skončí. Což se dějě i teď. Pro mě už to nejsou rodiče jen zrůdy s ,kterými musím zdílet stejné místo k bytí. To nebude mít ,ale dlouhé trvání, Doufám. Někdy mám pocit že se můj život skládá z jedné velké chyby.

Ještě jsem se vám ani nepředstavil jsem Oliver. 17 léty kluk od přírody blonďák s modrýma očima a postavou jako bych týden nejedl a kůži bledou jako ta stěna do ,které po celou dobu cívím jako bych čekal zázrak, pod oky ty největší pytle co jsem kdy viděl. Jsem hodně nevýrazný kluk.

Mám rád samotu nejvíce si čtu a mám jedno tejemství, které se rodiče nesmí dozvědět, protože Bůh ví jak by reagovali kdyby to o mě zjístili možná by jim to bylo jedno a předhazovali by si mě jako kus hadru ,ale už jen rok a potom budu volný. Totiž od svých 15 let si šetřím a chodím na všelijaké brigády abych jednou vypadl od této 'rodiny' a až mi odbydou osmnácté narozeniny tak budu moc odejít.

To be continued...

Jsem v tom teprve začátečník. Omlouvám se za chyby. 😂

kdo jsem?Where stories live. Discover now