Elveda

61 10 28
                                    

Sevgili wattpad kullanıcıları bu uygulama sayesinde ufak çaplı takipçilerim,takip ettiğim iyi insanlar tanıdım.Belki çok ünlü şan şöhret sahibi tanınan biri değilim ancak beni tanıyanlar artık bu uygulamayı kullanmayacağımı bilsin! Kitap okuyan insan,ruhu ferah ileri görüşlü insandır.Eminim hepiniz iyi yerlere geleceksinin"inşallah"(Birini tanırsınız,o bazı şeylerden vazgeçmek ister,kafasına koymuştur.Sizde eğer gerçekten değer verdiyseniz o kişiye"inceldiği yerden kopsun"deyip sizde vazgeçersiniz vazgeçilecek olanlardan! (Sevdiğiniz kişilere değer verin,ama sevildiklerinize daha çok!)
Allaha emanetsiniz...

(Bazen ayrılık gerekir sebepsizde olsa sebebi vardır ayrılan için!)

Sessiz Gönlümün Ufkundayım..
Artık Gitme vakti Sevilen ben, seven ben.. Yüreğimde ki acı kaldırmamakta artık gitme vakti geldi...Sel Yağmur oldu yüreğimdeki acına...Soracak Olursan Bir Daha Gelirmiyim..
Bilmiyorum ki hiç sanmıyorum...Sevgi Gönlümün üzerinden bir anda kaydı,yıldız kayar gibi...Arada sesin çınlıyor kulaklarımda sevgili sevgili diye...Ama Şimdi gurur sevginin celladını oldu...Gitme vakti geldi..Saat kaç oldu bi bakarmısın baya da bir geç olmuş...
Şuan istasyon beni çağırıyor sirenler ötüyor, Gelmezsen tren kaçaçak diyor.. Ama ben bir umut bekliyorum, Sevgilinin sesi çağırır diye...Yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum ki..Karamsar oldum..pek fazla iyi düşünemiyorum...Ruhum ilerlemekte, yine bir yolculuk var ufukta..Bavulum ve ben beklemekteyim..Ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz, yıkılmış,umutsuz bir vaziyetteyim...Umut kalbimin haçsını oldu...
Gitme vakti geldi....Elveda tüm yaşanmış geçmiş, Elveda Yürekli dost, Elveda Kardeşim,Elveda Sevdiğim...Nereyemi Gidiyorum Beni bende Alan Umutsuzluğuma...Bir Savaşa Verdim kendimi, Can yakan hırçın bir savaşa o yüzden son sözüm!

Yusuf Can Soy
        
                        SON

Başbuğlar ölmez!Where stories live. Discover now