Kaitlyn pov.

Ik zit in de auto met mn ouders en mn zusje. Ik denk na over Rein, Daan. En dan moet mn vader ineens keihard remmen en een grote knal.

Ik lig op de grond, waarom heb ik andere kleren aan dan net? Ik kijk om me heen en daar ligt mn zusje Mina. Ik zie mezelf liggen, de ambulancebroeders om me heen. Is dit het dan? Ben ik dood? Ze hebben mn ouders en zusje in de ambulances gedaan en mij ook.

We zijn in het ziekenhuis, daar lig ik dan. In een ziekenhuis bed, met allemaal draden en een kapje op mn mond. Rein komt aanrennen, hij heeft betraande ogen en hij knalt zowat tegen de deur aan. Ik leg mijn handen op zijn handen terwijl hij kijkt naar het bed waar ik lig. ''Rein?'' zeg ik. Natuurlijk hoort hij me niet.. Hij gaat naast het bed zitten en pakt mn hand. ''Kaitlyn..'' Meer kan hij niet uitbrengen want hij barst in huilen uit. Ik hoor buiten de zuster met de dokter praten. ''Als ze wakker wordt zal ze een wees zijn.'' zegt de zuster. ''Als ze wakker word ja.'' Dat was de dokter. Ik ga mijn kamer weer in, Rein heeft zn gitaar gepakt. ''Je hebt een liedje voor me geschreven..'' Er rolt een traan over mn wang. Hoe kan dit gebeurd zijn? Rein begint te spelen.

- flashback. -

Samen met Rein zit ik in de tuin, hij speelt op zn gitaar en ik maak mn huiswerk. ''Rein?'' Hij kijkt op. ''Ja?'' ''Heb je wel eens een liedje over mij geschreven?'' Bij die vraag bloos ik. ''Ik schrijf niet over dingen die me blij maken. '' Ik knik. Rein zit met Owen Daan en Nils in een band (nee geen MainStreet.) en ze zijn best beroemd in ons dorp. Hij komt naast me zitten en schrijft wat in mn agenda. ''I promise that you'll be mine forever. I love you, x Rein.'' Ik geef hem een kus op zn wang en pak zn hand. ''Always? ''Always.'' 

- end of flashback. - 

'I give you all of me, and you give me all of you' Eindigt hij het liedje. Ik veeg een traan weg en ga op een stoel zitten. ''Je zingt zo mooi..'' zeg ik ookal hoort hij me niet. Hoe kan dit gebeurd zijn?

Secrets.Lees dit verhaal GRATIS!