Kapitel 4

706 15 6
                                    

Så er det nu jeg skal åbne gaven, gaven fra Noah. Jeg kigger rundt i stuen, de andre sidder spændt og kigger på mig. Jeg hiver stille båndet af og så tapen, og til sidst papiret. Og der, der kommer gaven til syne fra papiret, det er en hoodie! Jeg elsker hoodies og det ved han! Den er mørkeblå og helt basic, jeg ELSKER den! Jeg tager den på med det samme da jeg faktisk fryser, den passer perfekt.

Imens min mor pakker en gave op, tager jeg min telefon og sender en snap til Noah. "Takk for gaven, elsker den!" Skriver jeg og sender den. Der går ikke lang tid før han svare med "det er jeg glad for, og MEGA tak for din gave!" Jeg smiler det var godt han kunne lide den, "det var så liiidt!" Skriver jeg og ligger min telefon på bordet.

                                      | | |
Jeg ligger mig sengen, stadig med min nye hoodie på, den er vildt blød så hvorfor skulle jeg tage den af. Jeg ligger bare og tænker på Noah, og på hvor sød han er, og at jeg ikke fortjener en ven som ham. Han er fantastisk og han kender mig bare så godt.

Jeg får en snap fra ham, med et grimt, men sødt billede af ham, hvor han skriver "godnat, håber du havde en god juleaften" Jeg smiler da hans ansigt popper op på min skærm, han ser så sød ud. Jeg svare ham hurtigt og ligger min telefon tilbage på natbordet.

Jeg ligger bare og smiler og tænker på ham. FUCK! Nej, nej det har jeg ikke, jeg har ikke følelser for ham, nejj det var bare et godt billede, der er ikke noget der. Vi er bare venner, og så er jeg jo også til piger, det er ikke noget, jeg ved jo heller ikke hvordan det er at være forelsket, jeg har jo ikke prøvet det. Jeg er IKKE forelsket i Noah, eller har følelser for ham på nogen måde!

Sådan ligger jeg lidt.. indtil det går op for mig at jeg HAR følelser for ham.. for min fkn bedste ven.. Det her er for underligt, jeg troede jeg var til piger... Det vil aldrig gå, han er jo også til piger, han har ikke følelser for mig, og bare nej. Hvorfor skulle det her også ske!?
Det går sikkert snart over, det er bare en fase.. og så bliver alt helt normalt igen.

The boy i love.. (afsluttet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu