Fight

21 2 0
                                    

1 Hafta sonra

"Tamam patron."

Siparişleri motoruma yükleyip adrese doğru sürmeye başladım.  Her gün aynı bok.  Anabella'yı o çocukla birlikte olduğunu düşündüğüm günden beri görmüyordum. Caroline sürekli onu sorup duruyordu. Ama umrumda değildi. Artık kendi hayatımı yaşamıyordum. Yaşadığım hayat bana ait olmadığından kendi hayatımı yönlendiremezdim. Ben pizzacıda çalışacak bir insan değildim. İlla ki çalışmam gerekirse barmen olurdum. Arada kaynatır kızları düzerdim. 2 yıldır sex yapmıyordum. Körelmiştim. haftada en az 3 kere sex yapan biriydim ben. Şimdi yaşadıklarıma bir bakın!

Motoru kenara çektim ve paketleri alıp motordan indim. Eve doğru ilerlerken iki çocuk birden üzerime doğru gelmeye başlamıştı. Sallana sallana yürümelerinden bir grup serseri oldukları belli oluyordu. Peki grubun diğer üyeleri neredeydi?

"Hey! Selam."

...

Pekâlâ.  Paketi yere bıraktım ve bir adım geri attım. 

"Konuşarak halledebiliriz."

Ellerimi kaldırdım ve durmaları gerektiğini gösteren bir hareket yaptım. Bugün kavga istemiyordum. Yılların birkimişliği vardı.

Çocuk bana uzanmaya çalışınca bileğini sıkıca tutup burktum. Diğeri yumrukla karşılık verince tekmeyle kendimden uzaklaştırdım. Elini burktuğum çocuğu üzerine fırlattım ve arka bahçeye doğru ilerledim. Anlaşılan arka bahçede beni bekleyin bir grup vardı.

" Pekala çocuklar ne istiyorsunuz?"

"Bedel."

Gözlerimi devirdim sadede gelsek ya.

Arkamdan aldığım bir darbeyle yere devrildim. Kanı gördüğümde çenem kasılmış ellerim istemeden yumruk olmuştu. Kalkamadan karnıma tekme yemiştim.

"Hey çocuklar geri çekilin. Benim malım o."

Yerden kalktım sarışın züppenin karşısında dikildim.

" 10 kişiye 1 demek."

Yumruk savurdu ama çok yavaştı yumruğunu sıktım karnına tekme atarak yere düşmesini sağladım. Yerde kıvrılmış bedenine bir kaç tekme daha savurdum ve yüzüne tükürdüm. Fısıldayarak

" Her ne boksan deliğine geri dön."

dedim ve arkamı dönüp ilerlemeye başladım.

"Ne bakıyorsunuz tutsanıza!"

etrafımda yuvarlak oluşturdular.

"Hadi ama hepiniz mi dövülmek istiyorsunuz."

...

" Pekala"

Saldırmak için fırsat kollayan serserinin kolundan çekip yüzüne yumruk attım.  Yere serilen çocuğa baktım ve kahkaha attım.  Arkadan yediğim tekmeyle çocuğun üzerine devrildim karnıma 3 4 kişi birden tekme atmaya başladı.  Nefes almak için çırpınıyordum lâkin diyaframıma yediğim tekmelerden dolayı bu pek mümkün değildi.

"Yeter çocuklar.  Kaldırın onu."

Yaka paça ayağa kaldırdılar ve iki çocuk kollarımdan tutarak hamle yapmamı engelledi.

" Pek iyi bir tanışma olmadı. Cameron'du değil mi?"

Tükürürcesine fısıldadım.

"Kimsin sen?"

"Bundan sonra pek sık göreceğin gördükçe lanet savuracağın kişi."

"Yada istifra etmemek icin kendimi zorlayacağım birisindir."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 15, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PizzeriaWhere stories live. Discover now