CAPITOL 1 - DESCRIERE

4 0 0
                                    


     13.septembrie.2013 , sunt in masina unde ai parintii mei ma duc la un camin in alt oras , pentru a face un liceu mai bun si domeniul era strict "teologie" va vine sa credeti ?

Stau in masina si ma uit pe geam cum ploaia cea apriga mai are Putin si imi distruge parbrizul masinii si in Acelas timp ma gandesc , la prietenii care ii las acasa , cum am sa o uit pe Fata care o iubesc si nu am apucat sai zic ce simt pentru ea ca am fost foarte las in aceasta privinta , ma gandesc cum voi mai putea sta in asa deoarece voi face un seminar strict Romano catolic , iar stilul lor este precum o scoala militara . Tocmai am ajuns in curtea seminarului si am vazut cladirea in forma de " U " in stil Italian , si tot odata vedeai vechimea si grosimea de 2m a peretilor si incepeai sa te crucesti cat vei mai traii aici ....

Luand-umi Ramas bun de la parinti si sora ma duc in camera mea , si vad niste paturi suprapuse vechi depe vremea comunismului , in care salteaua cea albastruie devenisera un negru de murdarie si pe care te chinuiai sa o stergi cumva sa redevina ca nou , imi cunosc noii colegii de camera de camin de parca neam cunoaste de cand fratii .

Ziua urmatoare incepe deschiderea liceului si seminarului teologic. Hmm liceul era ok foarte misto , profesori ok in Schimb regimul seminarului te trimitea in inapoi in Romania postdecembrista plina de regului si restrictii , sau asa dorea sa zica Padre Michael.

Padre Michael - " Buna ziua dragi seminaristi astazi vom prezenta regulamentul seminarului , printre care si regulamentul cu fetele " .

Mda noi nu aveam voie sa vb cu fetele din liceu ati ghicit , decat daca mai erau Inca 3 baieti in juru meu cu acea Fata , erau foarte multe reguli strice si sectoare munca comunitara dat cu mopu spalat vase etc. Practic poti zice ca eram niste gay si expulzati de societate .

Clasa IX a fost dupa mine una din cei mai grei ani din viata mea cu acomodarea eram batut zilnic de oameni , din seminar eram un fel de carausi pentru cei mai mari si nu altcv ... de aceea prefer sa vb direct la clasa x unde Miam cunoscut iubirea .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 13, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O iubire nespusaWhere stories live. Discover now