Cap. 73

3K 233 48
                                    

Steve sau Axl?

*

Inima îmi bătea cu putere, Steve îmi transmitea niște emoții puternice. Simțeam cum în brațele lui sunt învăluită de iubire. Îmi masa ușor bărbia cu vârful degetelor și se apropie cu buzele lui de ale mele. Când le atinse, am simțit un fior puternic, care s-a oprit în stomac. O dorință arzătoare mă cuprinse, el mușcă ușor de buza de jos, momind gura să-l accepte, iar apoi limba lui îmi invadase gura, făcându-mi limba să intre în jocul lui. Eram euforică, simțeam că plutesc, noroc că mă ținea strâns în brațe. Din impuls, mi-am strecurat mâinile în părul lui și i l-am desprins, aducându-l și mai aproape de mine.

Nu voiam să se termine, degetele mele erau încleștate în părul lui, voiam să stăm așa aproape, ca sărutul acesta perfect să nu fie gata niciodată. El își dezlipi ușor buzele de ale mele, lipindu-și fruntea de a mea. Nu am deschis ochii, nu știu dacă el îi avea deschiși, dar simțeam că era tot cu ochii închiși și el.

Am stat așa câteva clipe, iar apoi i-am mușcat ușor buza de jos, tânjea și el la fel de mult ca mine după încă un sărut. Mâinile lui erau pe spatele meu, apoi pe coapsele mele, ridicându-mă în brațe, mi-am încolăcit picioarele după el. Mă învârti de câteva ori și apoi mă așeză cu picioarele pe pământ, deși eu categoric pluteam.

- Mă provoci..zâmbi el, încântat de asta.

- Și tu..am zis-o eu, rușinată de ceea ce făcusem.

Nu îmi stătea în fire să mușc pe cineva, chiar dacă ar fi din joacă, însă mă provoca, făcea ca totul să fie mai palpitant, mai periculos.

- Te iubesc..îmi ridică el bărbia. Și știu că și tu o faci, după cum ai reacționat. Nu trebuie să îți fie rușine să mă săruți.

- Steve..

- Nu trebuie să mi-o spui, nu vreau să te presez cu nimic. Însă aveam nevoie să știi asta.

I-am atins obrazul vânăt cu blândețe. El mi-a luat mâna și mi-a sărutat-o.

- Ți-am zis că mă pierd repede cu firea..

- Cine ți-a făcut asta?

- Un tip..

- Sper că el arată mai rău..

- Cu siguranță, râse el, mă sărută ușor pe buze. Am să încerc ca nimic din ce fac să nu te afecteze. Am nevoie de timp, Brook, să..îți pot spune anumite lucruri.

Nu avea încredere în mine. Ascundea lucruri, auzisem o grămadă de zvonuri despre el și nu eram sigură dacă sunt sau nu adevărate.

Știam despre agresivitatea lui, l-am văzut cum a reacționat în preajma lui Josh. Aflasem și despre ce a făcut în tabără anul trecut și cum acum, ar fi fost într-o școală de corecție. Nu puteam să îl întreb despre toate acestea, simțeam ceva pentru el, dar totodată nu știam prea multe despre el, deși îl știam de mică. De fapt, nu știam nimic. Iar vorbele lui Taylor mi s-au întipărit în minte. Stai departe de el!

- Și eu am nevoie de timp, Steve. Totul s-a întâmplat așa dintr-o dată, iar eu..trebuie să mă gândesc la asta. Știu că ți-am răspuns la sărut..dar..

- Nu suntem împreună, am înțeles. Pot să am răbdare..dar nu mă ține departe de tine!

- Ok..și în plus, în timpul în care am fost..

- Nu e nevoie să-mi spui. Harry...mi-a zis de Axl.

- Harry?

Ann! Îi povestea totul lui Harry, nu-mi venea să cred! Aveam să o ciufulesc.

Masca lui Blakeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें