Livs kjærlighet

1.8K 52 2
                                    

Jeg gikk opp til rommet mitt hvor jeg skulle sove de neste månedene. Rommet hadde en litt mer rosatone på fargene, med hvite detaljer som sto overalt, gjorde det rommet søtt og enkelt. Det sto en stor dobbelseng plassert ut mot midten i rommet. Jeg satt meg ned og tenkte. Hvorfor var jeg der?

Jeg gikk ned, og der sto Fooo-gutta. De smilte en etter en. "Felix," sa han ene og rakk frem hånden for å hilse. Alle de tre andre guttene så på meg og gjorde seg klare for å hilse de også. "Omar," sa han neste. "Ogge." Til slutt var det en gutt igjen. Jeg stelte meg foran han. Han trakk tilbake hånden litt, stirret meg inn i øynene og smilte. Hele hjertet mitt gjorde et hopp før jeg tok han i hånden. "Oscar," stammet han og åpnet munnen litt mer. Jeg smilte til han og nikket. "Hyggelig å møte dere," sa jeg før jeg gikk inn på kjøkkenet til de andre hvor vi skulle bli kjent med hverandre.

"Er det kameraer overalt i huset?" spurte Omar mens han så rundt seg. De andre nikket og så seg rundt. Spionkameraer var det hvert eneste sted vi gikk. "Skal alle fortelle litt om seg selv?" spurte Lone og så rundt seg. Amalie og Ogge så på hverandre og nikket. De kunne ikke få øynene bort fra hverandre. Oscar åpnet munnen og så bort på meg. "Jeg kan begynne," sa han og så rett ned i bordet. Alle så spent på han. "Jeg heter Oscar, og er med i The Fooo. Jeg liker å synge og danse. De eneste jeg kjenner her er gutta," sa han og så veldig flau ut igjen. Torina rakk opp hånden og begynte å prate. "Jeg heter Torina og er en youtuber. Jeg kjenner ingen her bortsett fra Miranda," sa hun og så bort på meg med det falske blikket hennes. Jeg så rart på henne og ristet på hodet. "Vi var bestevenner på barneskolen til hun ble sammen med typen min rett foran ansiktet mitt." Jeg sukket og så opp på Oscar. Han så en annen vei mens han virket irritert. Hvorfor var han irritert når vi ikke kjente hverandre?

The Fooo ~ It's Not Love Without LiesWhere stories live. Discover now