Κεφάλαιο 12ο

48 7 0
                                    

                      Η Anna ξύπνησε και είδε μπροστά της τον άντρα της  ο οποίος με δάκρυα στα μάτια γονάτισε και της φίλησε τα χέρια δεν χρειάζονταν να τον ρωτήσει τι απέγινε το μωρό τους το κατάλαβε από τα μάτια του, μέσα στο δωμάτιο μπήκαν και τα παιδιά που το έμαθαν από τον πατέρα τους και τα δύο έτρεξαν να αγκαλιάσουν την μητέρα τους.  Μέρα με την μέρα η Anna έπεφτε σε μια μελαγχολία και τίποτα δεν μπορούσε να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη της ούτε οι περιποιήσεις του Vladimir ούτε τα αγγελούδια της ούτε τίποτα, έβγαινε μόνη της με τις ώρες και περπάταγε, σιγά σιγά η διάθεσή της άρχιζε μέρα με την μέρα να καλυτερεύει.                                         Ένα πρωινό ο Vladimir που βρισκόταν στην κουζίνα άκουσε ξανά τα πλήκτρα του πιάνου και την γλυκιά φωνή της Anna που τραγουδούσε.


Ατύχημα


Τυχαία συναντηθήκαμε είσαι το πιο σημαντικό άτομο για μένα ευλογημένο είναι αυτό το ατύχημα και είμαι ευγνώμων για αυτό για πάντα.

  Τώρα είναι τρομαχτικό για μένα να το φανταστώ αν δεν ανοίξεις την πόρτα αν αλλάξεις δρόμο δεν θα συναντήσεις εμένα ,δεν θα με βρεις και αυτό δεν μοιάζει να είναι μυστήριο ότι οι άνθρωποι με πόνο και όνειρα πάντα θα συναντιούνται τυχαία ο αμαρτωλός και ο άγιος είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

  Τώρα είναι τρομαχτικό για μένα να το φανταστώ αν δεν ανοίξεις την πόρτα αν αλλάξεις δρόμο δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις

Τώρα είναι τρομαχτικό για μένα να το φανταστώ αν δεν ανοίξεις την πόρτα αν αλλάξεις δρόμο δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις.

Η αγάπη και η τρυφερότητα ακτινοβολούν κράτα την ανησυχία σου για αργότερα διότι αυτό δεν ήταν ποτέ ατύχημα δεν θα μας χωρίσει ποτέ στην ζωή μας

Τώρα είναι τρομαχτικό για μένα να το φανταστώ,αν δεν ανοίξεις την πόρτα αν αλλάξεις δρόμο δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις.

Τώρα είναι τρομαχτικό για μένα να το φανταστώ αν δεν ανοίξεις την πόρτα αν αλλάξεις δρόμο δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις δεν θα συναντήσεις εμένα, δεν θα με βρεις.

                           Ο Vladimir πριν πάει κοντά της πήγε στον κήπο να κόψει ένα λουλούδι να της το προσφέρει, σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκε δίπλα της εκείνη έπαιζε τις τελευταίες νότες στο πιάνο είχε κλείσει τα μάτια της μέχρι που δέχθηκε το φιλί του, όταν είδε το λουλούδι κοκκίνισε σαν παπαρούνα, έξαφνα τα παιδιά μπήκαν μέσα και έτρεξαν να αγκαλιάσουν την μητέρα τους.

                           Το βράδυ ήρθε χωρίς να το καταλάβουν ανάμεσα σε παραμύθια, γέλια και χαρούμενες φωνές κάποια στιγμή τα παιδιά έκλεισαν τα μάτια τους από την νύστα η Anna τα πήρε και τα έβαλε για ύπνο. Αφού ξαναγύρισε κοντά στον Vladimir χουχούλιασε στην αγκαλιά του, λίγα λεπτά μετά άρχισε να την φιλάει σε όλο το πρόσωπό της εκείνη δεν άντεξε και αναζήτησε αχόρταγα τα χείλη του, η φωτιά δεν άργησε να τους παρασύρει.

Απόλυτη Αγάπη 2Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα