12

849 76 191
                                    

Akşam saat 19.00 civarı eve doğru gidiyordunuz. Etraf çok tenhaydı muhtemelen sokakta sadece siz vardınız. Yavaş adımlarla ilerlerken arkanızdan gelen ayak sesleri duydunuz. Arkanıza baktınız fakat orada hiç birşey yoktu. Sizde hiçbirşey olmamış gibi yola devam ettiniz. Güvenli bir bölgedeydiniz fakat buna rağmen sanki takip ediliyormuş gibi hissediyordunuz.
Biranda birisinin çığlık seslerini duydunuz. Etrafınıza baktınız. Arkanızdan bir adam size çığlık atarak koşuyordu. Siz paniklediniz. Tam aranızda bir metre kala adam kalbini tuttu ve acıyla yere yığıldı. Siz şaşırmıştınız. Sonra arkanızdan bir ses "Yapabileceklerimi gördün (y/n) şimdi sakin arkanı dönme ve dediklerimi harfiyen uygula" siz olduğunuz yerde dona kalmıştınız. Bu kişinin kim olduğunu biliyordunuz. Bu 'Kira' idi. Ne yapacağınızı bilmez halde sokağın ortasında kalakalmıştınız.
Peki bu durumda ne yaparsınız?

Yazarın cevabı: Herhalde tımarhane kaçkınları gibi öylece sırıtırdım ve Kira'nın dediklerini yapardım. Aynı esnada da bu işten nasıl kurtulacağımla ilgili planlar yapardım.

Not: Selam ! Aklıma Death Note 'la ilgili hiç soru gelmiyordu, bende böyle kısa hikaye şeklinde birşey yapmaya karar verdim. Sizce böyle birkaç bölüm daha yapayım mı, yoksa daha kısa sorular mı olsun? Yorumlara yazarsanız sevinirim.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
DEATH NOTE:OKUYUCUYA SORULAR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin