2: Cody?!

32 3 1
                                    

'Oh, Sorry!'

Ik kijk boos in 2 helder blauwe ogen en kijk daarna snel de andere kant op als ik

weet wie het is.

'Mia?'

'Cody' zeg ik zacht.

Hij pakt mijn hand en tilt me overeind. We blozen allebei. Dan bedenk ik me waarom hij hier is. Hij was verhuist uit onze stad Deventer en ging wonen in Groningen! Wat doet hij hier?

Waarom ben je hier? Waarom ben je weggegaan? Waarom heb je me achtergelaten en vooral... Waarom ben je weer terug? M'n stem wordt steeds harder en ik heb de controle niet meer over mezelf.

'CODY, IK VROEG JE WAT!'. Ik schreeuw heel hard door de StarBucksShop en iedereen kijkt me ook heel vreemd aan. 'We waren een stel, We deden alles samen!..En dan.. dan denkt meneer niks te zeggen en sip te doen en dan gewoon op een normale ochtend zeg je doodnormaal tegen de klas dat je gaat verhuizen! De volgende dag was je al weg! IK KON GEWOON NIET EENS AFSCHEID NEMEN! Na die zin loop ik huilend de Shop uit en op de voet gevolgd door Cody.

'MIA, wacht nou!'

'Waarom zou ik, ga weg Cody'

Hij haalt me in en pakt me vast aan m'n arm. 'Ik wist het een week van te voren, Niet meer Mia.' Hij keek me aan.'En ik huilde elke dag omdat ik wist dat het zeker was en dat ik voorgoed weg zou blijven en omdat ik jou zou moeten missen'. Hij liet me los.' Ik wou niks tegen je zeggen want ik was bang.. bang dat de laatste week dan niet meer leuk kon zijn..'.

Wacht wat, hoorde ik dat nou goed.. Huilde Cody om mij? Ik voelde me opeens heel schuldig..

'Waarom ben je dan terug?'

'Mijn vader is 2 weken geleden overleden, M'n moeder wou er niet blijven, We waren toch alleen maar verhuist voor zijn baan'. Hij kijkt naar de grond.

'Het .. Het spijt me.'

'Geeft niet, Je kon het niet weten'.

'Dus jij bent de nieuwe Cody uit onze klas?'.

'Niet de nieuwe, maar de oude'.

Met die woorden loopt hij dichterbij en kijkt hij in mijn ogen.

🙆Nieuw Hoofdstuk!💕👏👏👏😏😏

x nell💕👏

Gaat het te snel? miss meer details? 😥hellepp🙋

Ugh, I Love You..Where stories live. Discover now