3.

2 0 0
                                    

*Skip zondag*

7.30 uur maandag
Ik wordt wakker van mijn wekker, zet hem uit en pak mijn telefoon. Ik scrol wat instagram heen en na 10 minuten stap ik mijn bed uit. Ik ga douchen.

8.00 uur
Ik loop naar de keuken pak een kom met yoghurt en fruit en ga aan de keukentafel zitten. Ik app wat met mensen en dan zie ik dat levi vraagt of we samen fietsen ik zeg 'is goed 8.15 bij de rotonde'. Levi 'is goed tot zo'. Ik pak mijn tas doe de boeken van vandaag erin. Pak mijn jas en sleutels en fiets naar de rotonde.

8.15 uur
Ik kom aan en levi staat er al. Ik kom aanfietsen en geef hem een knuffel. We fietsen naar school en zetten de fietsen in de fietsen stalling.

8.25 uur
'Hoelaat ben jij uit?' Zegt hailey
'Ik ben 3 uur uit jij?'
'Oh ik half 4.'
'Dan wacht ik wel op je.'
'Thanks tot vanmiddag dan!' Zeg ik als ik weg loop. Ik loop naar mijn vriedinnen en geef ze een knuffel. Ze zeggen wie was die jongen nu weer? Dat is levi hij werkt nu bij mij op mijn werk en zit hier ook op school dus dachten we we fietsen samen. 'Zozo' zegt olivia. 'Dat heb je goed voor elkaar' zegt fara. We lachen zo hard dat iedereen het hoort. We lopen lachend maar beschamend naar binnen.

8.30 uur
De bel gaat wel lopen naar de les en hebben engels van mevrouw hazel. Zij is altijd wel aardig ze blijft het je maar uitleggen totdat je het snapt, daarom heb ik hier altijd zo van die goede cijfers.

9.45 uur
De bel gaat weer en lopen naar frans van meneer de heer. Hij is weer het tegendeel daarvan hij legt het 1 keer uit en daarna moet je het snappen van hem. Daarom heb ik hier weer juist van die slechte cijfers. De les is afgelopen en lopen naar de kantine we gaan aan een tafel zitten en kletsen wat als levi aankomt lopen. Olivia zegt gelijk 'dus dit is levi leuk hoor.' 'Olivia stop nou is...' zeg ik. Hij zegt 'mag ik erbij komen zitten?' Ik zeg ' ja hoor.' We praten wat en kom zo meer over hem te weten hij vindt werken met kinderen toch leuker dan met sport bezig zijn dus wilt ook onderwijsassistent gaan doen. Hij zegt 'dan kom ik hopelijk bij jou in de klas want dan ken ik teminste 1 iemand al.' We lopen naar zijn lob-'er en zeggen dat hij liever onderwijsassistent wilt volgen. Hij zegt 'als je dat zo leuk lijkt waarom zou je dan niet gewoon 1 lesje meedoen kijken of je het dan nogsteeds leuk vindt. 'Ja is goed.' Zegt levi. Dus het volgende uur zit levi bij ons in de les dat komt goed uit want wij hebben zomenteen praktijk baby en peuters mogen we kiezen waar we willen lopen een middag.

10.00 uur
De bel gaat en we lopen met zijn 5en naar de les. Ik en levi lopen naar de docent en leggen het uit waarom hij een lesje meedoet. Ze vindt het goed als hij zich wel even voorstelt en waarom hij een lesje meedoet. Levi vindt dat goed en gaat zitten. Als iedereen zit moet hij naar voren gevraagd. Hij gaat vertellen. Als hij klaar is komt hij weer naast mij zitten. We mogen kiezen baby of peuters. Ik kies peuters en levi ook. We gaan samen naar beneden daar is het kinderdagverblijf. We bellen aan en we mogen naar binnen. We hebben opdrachten meegekregen om te gaan doen deze middag. We moeten spelletjes met ze gaan doen, puzzels, buiten spelen enz. Ik vraag aan levi 'met welke peuter of peuters zullen we een spelletje gaan doen. We hebben toestemming gekregen om het helmaal zelfstandig te doen. Hij kijkt rond en zie dan de peuters kleuren aan tafel een meisje en een jongen. Ze heten mila en ryan heb ik van de leidster door gekregen. Hij zegt 'zullen we bij hun gaan zitten?' Ja hoor is goed zeg ik. We lopen naar ze toe. We vragen welk spelletje ze willen gaan doen. Ze wijzen alle 2 memory aan en dan hou ik de 2 soorten omhoog zeedieren of dierentuin? Ze wijzen alle 2 naar dierentuin. Levi legt er een paar op tafel neer. Ik zeg tegen levi probeer een beetje vals te spelen en laat hun winnen dat is goed voor hun zelfvertrouwen zeg ik met een knipoog. Hij knikt. Hij vraagt wie wilt er als eerste beginnen. Mila stak als eerste der hand op en draait 2 kaartjes om. Ze zijn niet dezelfde.
*skip het spel*
We kijken wie er gewonnen heeft. Wie heeft de meeste kaartjes zeg ik tegen ryan. Ryan is aan het tellen en zegt dan vol trots 'ik heb de meeste kaartjes' met een glimlach op zijn gezicht loopt hij naar de leidster en wilt het aan haar laten zien. Ze zegt 'zo goed gedaan hoor ryan. Mila zit een beetje sip op haar stoel ik zeg 'hoeveel kaartjes heb jij mila?' Mila begint te tellen. Ze telt er 6. Ik zeg jij hebt er 2 minder minder als ryan maar je hebt er meer als ons daar moet je trots op zijn. Je bent dus beter dan ons in memory. Ik heb er 2 en levi 4. Ze loopt ook blij naar de leidster en zegt ook tegen haar hoeveel zij ze heeft. De leidster zegt dat zijn er ook heel veel. Goed gedaan hoor allebei. Ze kniptoogt naar ons. Wij ruimen het spelletje op en dan klapt de leidster in haar handen. Ze gaan eten en vraagt of erbij willen zitten en mee te helpen waar het nodig is. Wij knikken en gaan erbij zitten. Als ze klaar zijn gaan wij eten en lopen naar het kantoortje. Ik vraag aan levi 'en hoe vindt je het to nu toe?
Ja leuk veel leuker eigenlijk en hij lacht. Want je bent nu echt met ze bezig en zo.' Ik lach. PAuze is voorbij. En lopen weer naar de groep en lopen nu naar 2 andere kinderen.
*skip activiteiten*

15.00 uur
We lopen weer naar boven naar het lokaal en moeten een klein verslagje schrijven over hoe het ging en wat he gedaan hebt.

15.23 uur
We hebben het af en lopen het lokaal uit. We lopen nog even naar zijn lob-'er en hij vertelt hoe leuk hij het vond. Dan zegt hij 'dan als je het goed vind zet ik je over naar die opleiding.' Ja is goed zegt levi. 'Vanaf morgen volgen je dan de nieuwe lessen.' Bedankt meneer zegt levi.

15.30 uur
We pakken onze fiets en gaan naar huis ons omkleden en spreken weer af bij leisli om te werken. Dit keer doen we kassa en drinken inschenken enzo. Ik leer hem hoe je moet tappen. De eerste keer ging het best fout maar de mensen vonden het niet heel erg. Het ging steeds beter.
*skip werk voor de rest*

19.00 uur
We zijn klaar met werk en gaan even naar de mac om wat te eten want we hadden nog niet gegeten. Ik bestel en hij doet het ijs en de volgende keer andersom. Ik bestel een quater pounder met friet en een kaasplankje met friet. En kom bij hem aan tafel weer zitten. We eten en kletsen wat.

20.00 uur
Als we klaar zijn met het ijsje lopen we weer nar mijn huis om het huiswerk te maken. Hij snapt het gelukkig dus hoef niet veel uit te leggen. Als we klaar zijn zet ik een nieuwe serie aan die we allebei niet kennen en we hebben afgesproken dat we die alleen samen kijken.

22.00 uur
En we zijn van plan om een sleepover te houden want het is al best wel laat. Dus hij haalt even zijn kleren thuis op en komt weer terug zijn huis is niet heel ver hiervandaan. In de tussentijd blaas ik het luchtbed op en maak het bed op. Als hij terug is gaan we gelijk slapen.

22.45 uur
Ik stuur een goodnight snap en ga slapen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

when we first metWhere stories live. Discover now