CEZA MI

4.5K 193 98
                                    

Bi anda kapdan bir ses geldi ne oluyor diye ayağa kalktığımızda oda ne saray polisleri hepsi burda ne oluyor sanırım çok uuzn süre ortadan kaybolmuştuk. OO en kötüsüde kıralında aralarında olması idi.

- Ne yapıyorsunuz siz burda saatlerdir sizi arıyoruz ne yaptığınızı sanıyorsunuz

Derin bir sessizlik oldu herkes susuyordu sadece kral bağrıyordu ama haklıydı suçluyduk

-Artık çok ileri gittiniz ikinizde hattinizi aştınız cezalandırılacak sınız

Ceza mı nasıl yani biz çocuk değiliz ki off heralde bi odaya kapatırlar bizi işte sokak yasağı falan . Ama yoğun sanki hiç benim gibi düşünmemişti yüzü krec gibi benbeyazdı daha mı fazlası bekliyordu yoksa bizi?

-İkinizde derhal saraya dönüyorsunuz cezanızı orada söyleyeceğim

Yoon kolumdan çekerik koşar adımlarla hemen arabaya götürdü

-Ne olursa olsun yanındayım sakın bunu unutma Çünküüü.......

-Yoon kes sesini ve yürü

ne oldu şimdi o bana ne diyecekdi ki ama kral çok sinirliydi sanki sinirden gözleri çıkacakdı Saraya dödüğümzde lydiler ağlamakdan gözleri şişmişti

-Prensesim size bi şey oldu sandık nerdeydiniz lütfen bi daha böyle şeyler yapmayın bizi çok korkuttunuz lütfen

Yerin dibine girdim sanki bütün saray bizi aramak için seferber olmuştu tüm ülke karışmıştı.Bu kadar büyük bir sorumluluk olduğunu bilmiyordum.

Tüm aile bizi odada bekliyordu Bi ara kafamı yukarı kaldırdığımda fark ettim ki yoonun uzun süredir olmyan ablası ve küçük kardeşi sunuyde burdaydı suny sadece yaz tatilerinde gelirdi  yurt dışına okuyordu küçücük başıyla benden saha çok şey bildiğini  sanıp beni aptal yerine koyardı bacaksız.

-Sıra geldi cezanıza artık çok hatdinizi aştınız Ceza olarak 1 ay Duru seolun kuzeyinde ki saraya gidip 1 ay katıksız eğitim alacak su yemek günde bir kere verilcek

katıksız mı saf  one be aç susSuz öldürün beni  bu nasıl bi ceza

-Hemen bu gün yola çıkacak ve Yoon sen ordu eğitimine katılacaksın Batı 1 ay herşey senin içinde geçerli,

PRENS

Ordumu? daha önce bir çok kez gittim oraya ceza o değilde Duruyu görememek aslında  Apartopar bizi saraylara yolladılar Zaten uzun zamandır iyi bir ceza almıyordum Ama kuzeydeki saray yıllardır kulanılmıyor orası çok küçü bir saray bu ce zayı sadecde bana verselerdi keşke Komutan Alex ordadaki bir kaç yabancı  komutadan dan bir kaçı idi Alex çok katı sert ve disiplinli biridir her defasından bana bu eğtimi o verirdi ayrıca o babamın çok yakın arkadaşıydı ailesini bir gemi kazasında kaybetmişti belkide o yüzden bu kafar katıydı Tüm yol boyumca uyumayı tercih ettim 

DURU

Özel uçak la beraber hemen kuzeye doğru yol amaya başladık. Aklım o kadar karışıkdı ki acaba beni neler bekliyordu. Lydiler bana yoonu komutanından bahsettiler ya benim kide öylede olursa ya leydi bana bayan kim yu dan bahsetti çok sert biriymiş eziyet etmeyi çok sever miş kesinlik o bana eğtim verecek miş artık korkularım tüm bedenimi daha fazla sardı chin ho nun babası da bizimle geliyordu hiç gülmüyor hiç konuşmuyor du odun gibiydi. 1 saatlik yolun  ardından artık saraya geldik sarayın uzun zamndır kulanılmadığı aslında belli ağaçlar bile kuramay yüz tutmuş sanki ana saray gibi değildi çok fazla çalışşan biri yokdu çok sakin bir yerdi ama çok uzakda bi yer. Çalışanşar biraz merakdan birazda saygıdan hepsi kapının önünde beni bekliyordu bu saray diğer saraylara çook uzaktı o yüzden bir uçak pisti vardı.

KOREDE TÜRK GELİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin