Ο ματωμένος γάμος

39 10 24
                                    

       Γάμος , ένας θεσμός για τον οποίο υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις . Για άλλους είναι ένας θεσμός που σε ενώνει με το άλλο άτομο σε μια ρουτίνα , ενώ για άλλους ένα όνειρο ζωής που θέλουν να ζήσουν . ...  Οι περισσότερες γυναίκες την περιμένουν αυτή τη μέρα από μικρά κοριτσάκια .. Φαντάζονται τον εαυτό τους νύφη λαμπερή και ξεχωριστή δίπλα στον ιδανικό άντρα που μοιάζει να έχει βγει από τα παραμύθια . Αν και δύσκολα βρίσκεται ...

      Μην τα πολυλογώ . Έτσι ήμουν και εγώ . Από μικρή ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα βάλω νυφικό και θα περιμένει γαμπρός ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι ερωτευμένη πραγματικά . Η αλήθεια είναι πως είχα βρει στην ηλικία μόλις πέντε ετών το αγόρι που ήθελα να παντρευτώ όταν μεγαλώσω . Παίζαμε παρέα και τον έλεγα άντρα μου, άσχετα που δεν είχα συνειδητοποίησει την αληθινή σημασία της λέξης  .  Θα μου πείτε μα καλά τόσο μικρή περίμενες να γίνει πραγματικότητα ; Κι όμως σήμερα είναι η μέρα να πραγματοποιηθεί το όνειρο μου .  Πριν κάποιους μήνες μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του , αυτή τη φορά όπως καταλαβαίνετε όχι για παιχνίδι  . Είμαι αυτή τη στιγμή 22 χρονών , ενώ εκείνος 23 .

     Αυτή τη στιγμή άρχισαν οι φίλες και οι γνωστές να έρθουν να ντύσουν την νύφη , δηλαδή εμένα ... Νιώθω την απόλυτη ευτυχία αυτή τη στιγμή . Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα μου , ακόμα και με φράσεις όπως πετάω στον έβδομο ουρανό που λένε . Ότι και να σχολιάσω , δεν αντικατοπτρίζει σε όλη την διάσταση την  ευδαιμονία μου . Έκανα χρόνια σχέδια για αυτή τη στιγμή , παρόλαυτα όλα μου φαίνονται πιο ωραία , πιο ονειρεμένα . Θα μπορούσα να πω παραμυθένια , αν και έχω σταματήσει να πιστεύω σε παραμύθια .

    
    - Λοιπόν χαρούμενη φιλενάδα ;

    Με ρωτάει η Ελένη η κολλητή μου .

    - Εννοείται ! Ειδικά εσύ δεν θα έπρεπε να ρωτάς . Με γνωρίζεις πολύ καλά καταλαβαίνεις .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 13, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Το σταυροδρόμι της ζωής .Where stories live. Discover now