Arka Koltuğu Kontrol Et!!

73 5 0
                                    

Bir gece, bir kadın kız arkadaşlarıyla içmek için dışarı çıktı. Barı oldukça geç bir saatte terk etti, aracına bindi ve ıssız bir otoyolda ilerlemeye başladı. Dikiz aynasından, hızlıca, gittikçe yaklaşmakta olan bir çift far gördü. Araç yaklaştığında, kadın sinyalin açık olduğunu gördü ve arkasındaki aracın döneceğini sandı fakat araç ani bir manevrayla kadına doğru gelmeye başladı, çarpacak kadar yaklaştı ve selektörlerini yaktı.

Kadın iyice gerilmişti. Farlar kısa bir süreliğine söndü. Sonra tekrar yandılar ve araç daha da yaklaştı. Korkmuş kadın, gözlerini yoldan ayırmamaya çalışıyordu ve adeta arkaya bakma dürtüsüyle savaşıyordu. Sonunda çıkış yolu görünmüştü fakat araç hala takip ediyor ve düzenli bir sekilde farları yakıp söndürüyordu.

Bütün trafik ışıklarını durmadan geçmelerine rağmen araç kadını evinin önüne kadar gittikçe yaklaşarak takip etti. Kadın tek kurtuluş yolunun deli gibi,eve koşmak ve polisi aramak olduğunu fark etti. Arabadan çıktığı sırada, arkadaki arabanın şoförü de çıktı ve bağırdı: "Kapını kilitle ve polisi ara! Çabuk!"

Polis geldiğinde ise korkunç bir gerçek ortaya çıktı: Arka araçtaki adam kadını kurtarmaya çalışıyordu! Kadının  aracına yaklaşıp, farları aracı aydınlattığı sırada, arka koltukta, elinde kasap bıçağı olan bir adam siluetinin kadını bıçaklamak için çıktığını görmüştü, bu yüzden farlarını yakıp söndürmüştü ve katil tekrar saklanmıştı!

HER ZAMAN ARKA KOLTUĞU KONTROL EDİN!!!

Kısa Korku Hikayeleri (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now