Jungkook Flytter

11 1 0
                                    

"Jungkook! Lad vær med at flytte!" Sagde jeg imens han parkede sine ting. "Y/N der er ingen veje udenom" Svarede han. "Undskyld Y/N, men jeg skal!" Sagde han igen. "Men-men det bliver aldrig det samme uden dig!" Sagde jeg. "Det ved jeg. MEN JEG KAN IKKE GØRE NOGET VED DET" Råbte han surt. "Hey, hey, hey. Lad lige vær' med at råbe ind i hoved på Y/N" Sagde Tae surt til Jungkook og krammet mig. "Det fint.. Je-jeg skal lige noget" Sagde jeg og gik ud på terrasen, fordi at jeg kunne mærke tårene pressede på.

                                                                             *TAE'S POV*

"Hvad FUCK er dit problem?" Spurgte jeg Jungkook om. Han har været så negativ, og ond mod os andre. Jungkook kom stormene hen til mig. "Ved du hvad der er i vejen? Dig og Y/N kyssede i parken, gjorde i ikke? Og Y/N og Jin er nu kommet i et FUCKING forhold?" Sagde Jungkook surt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. "Jo, det rigtigt. Mig og Y/N vi kyssede i parken, og vil du vide noget? Hun er en SUPER god kysser" Svarede jeg igen. Jungkook blev så sur at han slog mig i hoved med hans knytnæve. "AV, FOR SATAN!" Råbte jeg og holdt på min næse. 

                                                                              *Y/N'S POV*

Jeg kunne høre Tae råbe et eller andet, så jeg gik ind og kiggede og så Tae og Jungkook, Jungkook var sur det kunne man se. Tae holdt på sin næse. "Jungkook! HVAD FUCK?" Sagde jeg og løb hen til Tae. 

Jungkook stod bare og kigget på mig og Tae

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Jungkook stod bare og kigget på mig og Tae. "Skal du ikke kysse din lille ven!" Sagde Jungkook lige pludseligt. Jeg blev MEGA sur, så jeg gik hen til ham og slog ham i maven så han kunne mærke det. "AV! FOR! SATAN!" Skreg Jungkook. "Så kan du lære det, jeg skulle ALDRIG have fået dig hen på hospitalet. Jeg skulle bare havde lavet dig ligge!" Sagde jeg og tog Tae under armen og bar ham med ind i stuen og vi satte os i sofa'en ved siden af hinanden. 

"Tae, bliv her. Jeg henter noget vi lige hurtigt kan rense det hul du har fået på næsen" Sagde jeg og gik. Lige pludselig var der en der hev i min arm. "IKKE IGEN!" Tænkte jeg. Det var Jungkook. Han smed mig op ad væggen. Da min ryg ramte væggen kunne jeg ikke mærke andet end smerte. Han var helt tæt på ham "Hvis jeg ser dig og Tae, kysse igen. Så går det udover dig!" Sagde han koldt. "Så er det godt at det ikke er dig der bestemmer det!" Sagde jeg koldt tilbage. Jeg kunne se vreden i hans øjne. Han slog mig så jeg lige så stille gled ned ad væggen og sad nu nede på gulvet. Jeg havde begge mine arme rundt om min mave. 

"Vil du gentage det igen?" Spurgte han mig om. "Du er syg i hoved!" Sagde jeg svagt. Han begyndte at sparke mig. Jeg lå nu nede på gulvet og havde krøllet mig sammen. "Var der mere?" Spurgte Jungkook om. Jeg troede SLET IKKE at Jungkook kunne finde på sådan noget. Jeg nikkede med hoved. "N-ne-nej" Sagde jeg. Han satte sig ned på hug. "Det var godt" Sagde han og smilede. Jungkook gik. Jeg var ikke i stand til noget som helst.¨

Jeg kunne høre en råbe "Y/N?!!Y/N?!!" Jeg kunne ikke høre hvem det var. Lyden kom tættere. Det var Jin, han kom ind der hvor jeg var. "Y/N!!!" Råbte han og løb hen mod mig. "Jin!" Sagde jeg fordi jeg var glad for at se ham. "Hvem har gjort det her?" Spurgte han rystende om. "Ju-jung-Jungkook" Fik jeg frem. Han kigget forskrækket på mig. 

"Er det også ham, der har slået Tae?" Spurgte han om. "Ja!" Svarede jeg. "Er han okay?" Spurgte jeg om. "Ja, det er han" Svarede han roligt. Jin bar mig op. 

                                                                  *JUNGKOOK'S POV*

Da jeg havde ordnet Y/N hørte jeg lige pludselig døren åbne. Det var Jin. "Hey, Kookie. Hvor er Y/N" Spurgte Jin om. "Hun er her ikke" Sagde jeg. "Jamen, hun skulle være hjemme" Sagde Jin. "Jeg ved ikke hvor hun er henne" Sagde jeg. Jin kiggede mærkeligt på mig. "Okay?" Sagde Jin. "Jungkook, jeg VED hun er her!" Sagde Jin. "Hun er såret, og jeg siger ikke hvor" Sagde jeg. "HVOR ER HUN!" Råbte Jin. Jeg løb ud af døren. 

                                                                       *Y/N'S POV*

Jin bar mig op og lagde mig på sofa'en ved siden af Tae. "HVAD ER DER SKET!!!" Råbte Tae at han helt glemte det med hans næse. "Det var Jungkook" Sagde Jin. Kunne Jin ikke bare holde hans kæft! "ER DU OKAY? SKAL JEG DRÆBE HAM?!" Spurgte Tae om. "Rolig, hyung!" Sagde jeg og lænede mig mere ind til Tae. Vi sad tætte, jeg følte mig tryg. 

"Skat? Skal jeg hente noget til dig?" Spurgte Jin om. "Nej tak, Jin Oppa" Svarede jeg tilbage. Han nikkede forståeligt. Han satte sig også i sofa'en, ved siden af mig. Jeg flyttede mig væk fra Tae og hen til Jin. Fordi at han er min kæreste. "Jeg har savnet dig oppa!" Sagde jeg til Jin og kysset ham. "Jeg har også savnet dig" Sagde han. 

Jeg kunne se at Tae følte sig udenfor. "Årgg, hyung så kom her!" Sagde jeg og stak mine arme ud, som et tegn på at han skulle kramme mig. Tae kom og satte sig ved siden af mig. "Du er så cute!" Sagde jeg til ham

Jin flækkede af grin og det samme med Tae

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Jin flækkede af grin og det samme med Tae. Vi sad alle sammen og grinede. "Skal vi ikke se en film?" Spurgte Jin om. "Jo. Lad os gøre det!" Råbte men næsten skreg Tae. "Ja, ja" Sagde jeg. Vi fandt en film og satte den på. "Kan vi ikke bestille noget pizza eller sådan noget?" Spurgte jeg om. "Jo, det kan vi da godt" Svarede Tae og Jin nikkede. Vi bestilte pizza og det ringende pludseligt på døren. Jeg rejste mig og gik over mod døren. Da jeg åbnet den fik jeg et chok og begyndte at græde.  

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undskyld for det her korte kapitel, håber i kan lide den. Hvem tror i der er i døren. Altså hvem Y/N fik et chok over og begyndte at græde? Det må i finde ud af i næste kapitel! Purple U! 

Ham For Altid?Onde histórias criam vida. Descubra agora