Kill me or love me2~ 56

1.3K 64 0
                                    

Κεφάλαιο 26ο

Πήγαινε,φύγε,απ’εδώ•αλλά,εγω,δεν,φεύγω. Τι έχεις, άνδρα μου γλυκέ, ‘ς το χέρι σου σφιγμένον;Ποτήρι;Σ’εθανάτωσε,παράκαιρα,φαρμάκι! Όλον το ‘πήρες, ω κακέ; δεν άφησες κ’εμένα,σταλαγματιάν,κατόπιν,σου,να.έλθω;θα.φιλήσω τα χείλη σου. Επάνω των ίσως φαρμάκι.μένει, και με το βάλσαμον αυτό ‘μπορέσω ν’ αποθάνω. 

Απόφθεγμα Σαίξπηρ: (Τελική σκηνή) –Ιουλιέτα.

Τα  απορημένα μάτια του έτρεχαν για 5η φορά πάνω από τις τραγικές τελευταίες λέξεις της όμορφης Ιουλιέτας λίγο πριν τραβήξει την παγωμένη λεπίδα του σκληρού μαχαιριού μέσα στα σωθικά της και βρεθεί μια για πάντα κοιμισμένη στην αγκαλιά της μεγαλύτερης της αγάπης.Για κάμποσα δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να συνέλθει από το ΣΟΚ που του είχε προκαλέσει αυτή η τραγωδία. Για την ακρίβεια ένα βάρος  του έσφιξε την καρδιά τ τόσο δυνατά που λίγο έλειπε ο ίδιος να πνιγεί από την πίεση που ένιωθε.

«Χρειάζομαι καθαρό αέρα.» Ψιθύρισε ο Harry στον εαυτό του την ώρα που άφηνε το βιβλίο με το μαύρο πέτσινο περιτύλιγμα πάνω στον καφέ δερμάτινο καναπέ του. Τράβηξε μεμιάς το μαύρο πουκάμισο του πάνω από τις γυμνές πλάτες του και προχώρησε αργά προς την μισάνοιχτη πόρτα. Τράβηξε απαλά την άκρη της αφήνοντας καθαρό αέρα να γεμίσει το δωμάτιο και ακούμπησε την ζεστή παλάμη του πάνω στην ξύλινη επιφάνια, κοιτάζοντας τον τριανταφυλλί ήλιο καθώς έδυε πίσω από εκείνα τα πανύψηλα βουνά πέρα από τους λόφους των γιγάντιων δέντρων. Ο ουρανός είχε πάρει μια πορτοκαλοκόκκινη όψη με λεία λεπτά σύννεφα να αγγίζουν την μεγαλειότητα του.

«Είσαι και πολύ καθίκι λοιπόν Σαίξπηρ.» Αποκρίθηκε ο Harry χασκογελώντας ειρωνικά μέσα από τα δόντια του.

« Άλλοι δεν είχαν πραγματικά επιλογές στην πραγματική ζωή και εσύ κλέβεις και τις λιγοστές ελπίδες του αναγνώστη από τα παραμύθια σου. Είσαι ΚΑΘΙΚΙ.» Ψιθύρισε ο Harry για τελευταία φορά λίγο πριν μπει μέσα στο σπιτικό του.

«Πανάθεμα σε»

Βούιξε θυμωμένα η Skye σκίζοντας για τρισχιλιοστή φορά το φύλλο του μπλοκ της. Εδώ και πόση ώρα προσπαθούσε να τελειοποιήσει την θεϊκή εμφάνιση της Μούσας Καλλιόπης από την ελληνική μυθολογία. Κατά τον Ησίοδο η Καλλιόπη ήταν η μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες. Προστάτις της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών (Καλλιέπουσα).Την Μούσα Καλλιόπη ιδιαίτερα την επικαλούνταν οι ραψωδοίπροκειμένου να τους βοηθήσει στην έμπνευση.

Kill me or love me 2Where stories live. Discover now