Chapter 8

66 5 0
                                    

Chapter 8

_________

Gapend word ik wakker en open langzaam mijn ogen. Ik ben dus blijkbaar op de bank in slaap gevallen. Met Calum naast me. Cool.

Ik krabbel langzaam en voorzichtig overeind, zodat ik Calum niet wakker maak en loop alvast naar de keuken. Hij is echt heel schattig en zo, maar ik wil vaker met hem afspreken voordat ik weer naast hem in slaap val.

Tot mijn verrassing, want het is best vroeg, zit Michael al thee te drinken in de keuken. Hij kijkt op en glimlacht naar me. "Goedemorgen."

Ik ga naast hem zitten en haal een hand door mijn haren. "Morgen. Wat ben jij al vroeg op?" Vraag ik gapend en haal een druif van het trosje in de fruitmand die op tafel staat.

"Ik ben altijd vroeger dan de rest op." Antwoordt Michael. Dan zet hij zijn kop thee neer en kijkt me aan. "Dus je was op de bank in slaap gevallen? Naast Calum?"

Zuchtend kauw ik langzaam op de druif en kijk naar de tafel. "Ja... Maar dat was niet de bedoeling. Ik wil hem eerst beter leren kennen."

Michael knikt. "Dat begrijpt Calum wel. Ik denk dat hij er zelf ook zo over denkt." Ik glimlach naar hem en neem een slok van zijn thee.

Dan sta ik op en loop de keuken uit. Calum ligt nog steeds te slapen, dus ik loop meteen de trap op en trap een paar deuren open. Flora wordt wakker van het geluid en loopt een kamer uit. "Jij ook goedemorgen." Gaapt ze.

"Maak jij Riley wakker, dan maak ik Luke wakker?" Grijns ik. Ze knikt grinnikend en loopt een kamer in.

Ik ga de kamers langs en zie Luke in zijn bed liggen. Voorzichtig stap ik de kamer in en spring dan op het bed. "WAKKER WORDEN, SCHONE SLAAPSTER! LANG GENOEG GESLAPEN!"

Zijn ogen schieten open en hij rolt langzaam zijn bed uit. "Auw."

Ik proest het uit en veer nog een beetje op en neer op het bed. In de kamer ernaast hoor ik ook gegil. Riley is wakker. Ze komt met Flora Luke's kamer ingelopen en kijkt me vernietigend aan. Dan kijken ze naar Luke, die op de grond ligt, en beginnen te lachen. Luke komt langzaam omhoog en slaat zijn deken om zich heen.

"Heksen. Overal heksen." Gromt hij. Ik spring op zijn rug en wijs naar de deur. "Naar Ashton's kamer!"

Luke loopt met mij op zijn rug de kamer uit, naar Ashton's kamer. Ash ligt nog in zijn bed te snurken. Dat hij door al dat kabaal heen is geslapen, verbaast me.

We geven elkaar allemaal een blik en springen dan op Ashton's bed. "OPSTAAAAN, JE MOET ONTBIJT VOOR ONS MAKEN!"

Ashton's ogen schieten open en hij probeert zijn hoofd te verstoppen onder het kussen, maar ik pak het van hem af en begin tegen zijn hoofd te slaan. Luke laat zich languit op Ashton vallen. "Ahww, Lashton!" Zeg ik.

Ashton kijkt op. "Je hebt echt je research gedaan!"

Ik knik en trek hem aan zijn benen uit bed. Hij komt kreunend overeind en bijna meteen trek ik hem mee naar benden. "Kom mee, dan maakt Mike je wel een kop thee." Ghehe, dat rijmt.

"Hoe kom jij aan die energie 's morgens vroeg?" Ashton wrijft in zijn ogen en ploft naast Michael neer op een keukenstoel. Mike kijkt ons geamuseerd aan.

Als iedereen zit, merk ik op dat er één iemand mist. "Calum slaapt nog." Ik sta op en loop de keuken uit, naar de woonkamer. Calum ligt met zijn ogen half open op de bank en kijkt moe opzij als hij mij ziet. Ik buig glimlachend een beetje over hem heen. "Goedemorgen."

Hij glimlacht terug en wrijft in zijn ogen. "Ook hoi. Ik werd al wakker van het kabaal."

"Dat kabaal waren wij." Lach ik. Calum komt omhoog, rekt zich even uit en staat dan op. Ik trek hem mee naar de keuken en ga weer op mijn plek naast Ashton en Luke zitten.

English Love Affair (5SOS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu