Prológus

431 50 0
                                    



Harry Styles, egy huszonhat éves férfi aki a tinédzser éveiben csöppent bele a bűnőzéses életbe, egyik legjobb és egyben gyermekkori barátja miatt. Niall vele volt jóban, rosszban ám az egyik alkalommal amikor egyedül végezte a munkát elkapták és most a rá kiszabott huszonöt évét üli le.

Harry barátja elvesztése után egyedül folytatta tevékenységeit. Ha tehette minden héten más városban aludt, nehogy őt is rajta kapják. Az estéit rendszeresen bárokban töltötte ahonnan választotta ki a következő áldozatát. Amikor éppen nem volt akcióban akkor is általában utazott, vagy a kocsija hátsó ülésén pihent meg.

Az áldozatain kívül senkivel sem szeretett társalogni, mert nem volt miről. Nem szerette volna felfedni az igazi munkáját, így ha valaki megkérdezte tőle, miből keresi a kenyerét, egyszerűen azt válaszolta, hogy a külvárosban dolgozik egy fatelepen. Tudta, hogy ez egy szikla szilárd alibi, mivel tényleg dolgozott ott pár hónapig, de csakis azért hogy megbízzon benne akkori munkáltatója.

Kiszemeltjeivel általában késő esti órákban csevegett egy közeli bárban, majd miután jobban megismerte őket, elcsábította őket pár könnyed szóval, és már meg is volt egy újabb esti kalandja. Nála idősebb nőkkel egyszer sem kezdett ki, így a fiatal bulizni vágyó tinik és fiatal felnőttek váltak fő célpontjául. Ha valaki ellenkezett a cselekvéseinek, ő azt garantáltan megbosszulta, mindaddig amíg az áldozat levegőt nem tudott venni. Miután megfojtotta, megerőszakolta vagy az utolsó levegővételükig verte az áldozatait, fogta magát, szétnézett a zseblámpájával a sötét házban és az értékesebb tárgyakat elrakta magának, ez idő alatt mindig ügyelt arra hogy se a cipője talpa sem pedig az ujjlenyomata ne hagyjon maradandó nyomot. Az évek alatt rengeteg ember vére tapadt a kezéhez, de ő érzelemmentesen folytatta napjait. Nem kísértette őt még a lelkiismerete sem. Hideg vérrel járkált az utcán, miközben néha-néha pár lopáson gondolkodott. Egy éjszakánál tovább sehol sem maradt több ideig. A családjával nem tartotta a kapcsolatot, így semmit sem tudott édesanyjáról sem pedig a nővéréről. Attól félt ha egyszer is felbukkan gyerekkori háza előtt a saját családja vagy ha nem is ők, de a szomszédok fogják őt felnyomni a rendőrségen. Magányos volt ez nem kérdés, de neki ez tökéletesen megfelelt. Nem vágyott többre, volt hol aludni, volt mit ennie, és esti programjai is, bármennyire is illegálisak voltak ezen tevékenységei. Nem akart családot maga köré, sem pedig barátnőt. Pedig az ő korában a legtöbb férfinak már mind a kettőből bőven jutott. Harryt csak is az élvezet hajtotta és a fájdalom amit más embereknek okozott. Szívtelen volt? Igen, de őt ez még egy cseppet sem zavarta.

©️Courtneychipolonee

𝗡𝗢 𝗕𝗢𝗗𝗬,𝗡𝗢 𝗖𝗥𝗜𝗠𝗘ʰˢWhere stories live. Discover now