Ankomst til et idylisk hotel

17 0 0
                                    


Efter en 15-timers køretur kan jeg endelig sætte mine fødder ned på solidt landjord og tage en dyb indånding af frisk luft, istedet for mine fars prutter. Min mor og far besluttede sig i år, ikke at tage ud at rejse i udlandet, men blive inde for landet og tage en mere hyggelig ferie - med massere af familie kvalitetstid. Vi skal være her i 4 uger, det samme sted, i 4 uger, uden venner, kun med mine forældre. I kan godt regne ud, at jeg ikke overlever, ik? Ihvertfald dør jeg mentalt og mine planer med ferien er massere af Netflix tid, alene. Jeg fik overtalt mine forældre til at få to værelser i stedet for et, min mor tøvede, men min far var vild med ideen. Jeg tror desværre godt, at jeg kender grunden til at han var vild med den. Og tanken får kuldegysninger til at løbe ned af min ryg.

En høj, slank mand med mørkt, tilbagelagt halvlangt hår og en skægstubbe, han nok ville have barberet for nogle dage siden, kommer gående imod os med det største smil plastret på ansigtet.

"Familien Daniels, hjerteligt velkommen til William resorted. Mit navn er Evan, og er medbestyrer af hotellet. Lad mig tage jeres kufferter" Siger manden, som hedder Evan til os og tager min og min mors kuffert. Min far kan selv bærer hans, muhaha.

"Mange tak Evan, vi har glædet os i lang tid til at komme her" Svarer min mor høfligt tilbage og finder hendes håndtaske i bagagerummet.

"Hvis I følger med mig, kan vi hurtigt få tjekket jer ind, så I kan nyde opholdet" Siger Evan og går mod hotellets indgang. Min mor låser bilen og vi følger alle med ham.

Da vi træder ind af de hvide døre, rammer duften af friske blomster mig. Jeg kigger rundt og opdager den hjemlige indretning. Der er en grå sofa og to stole der passer til. De er fyldt med tæpper og puder og på bordet imellem dem er der blade og en vase med blomster i.

På væggene hænger der familiebilleder og billeder af området, samt stranden der ligger lige ved siden af. Der er også et billede af hotellets udvikling igennem årene.

Receptionen ligner lidt en stue, hvor man med det samme har lyst til at slå sig ned og se en film. Istedet går vi dog op sammen med Evan til computeren og får os tjekket ind.

"I skal bo i værelse 204 og 208, de ligger ikke så langt væk fra hinanden" Siger Evan og finder tre nøgler frem, to til mine forældres værelse og et til mit. Godt jeg ikke er lige ved siden af dem...

"Hvis I følger med mig hen til jeres værelse, vil vores personale sørge for at få jeres kufferter op til jer," Evan går op af en trappe, med et rødt tæppe på som følger trappen hele vejen. Hotellet er ikke særligt stort, hvilket gør at man føler sig mere hjemme og bedre tilpas. Da vi når op af trappen, stopper han først ved mit forældres værelse. "Jeg laver en gennemgang af dette værelse, da det andet næsten er magen til" siger Evan og lukker døren op. Da jeg træder ind af døren, kommer man ind i en lille gang, med et spejl på den ene siden, samt nogle billeder af hotellet og et skab på den anden side. Vi går længere ind i værelset. På endevæggen er der blå stribet tapet, som får hele væreslet til at se mere idylisk ud. I midten er en king-sized seng, med massere af pudder på. Der står to hvide antikke sengeborde på hver side af sengen. På væggen overfor er der et tv, og en kommode, med minibar i. Væggen til højre for sengen er der en panorama udsigt over havet og på den modsatte væg er der en dør ind til badeværelset.

Badeværelset har både en bruser med glasvægge og et badekar. Håndvasken er af sten og er over bordpladen. Det er meget strand-hotels agtigt, hvilket hotellet sjovt nok er. Imens jeg har studeret rummet, har Evan plapret løs om alt muligt praktisk, som jeg nok skulle have hørt, men stedet her er så smukt, at jeg ikke lyttede.

"Det her er det største værelse, som jeg regner med er jeres" Siger Evan til mine forældre og giver de to nøgler. Mine forældre nikker og takker og Evan følger mig hen til mit værelse.

"De praktiske ting er det samme, vi her på hotellet, håber du kommer til at nyde opholdet" Siger Evan og låser døren op, giver mig nøglen og går efter han har givet mig et af hans store - sikkert falske - smil.

Jeg træder ind i værelset og ser en gang magen til min forældres, andet end at badeværelsesdøren er herinde og ikke i det andet rum. Jeg kigger derind, det er den samme håndvask, der er dog kun badekar her. Hvilket ikke gør mig noget, da det er kæmpe. Min seng er en queen sized seng, som jeg ikke kan vente til at sove i. Der er ligeså mange puder på den, men endevægen hos mig er gul istedet for, en rigtig svag og pæn gul. Puderne matcher til væggen og resten af rummets farver - som for det meste er gul. Gul er alligevel en af mine yndlingsfarver - så for mig gør det ikke noget.

Jeg sætter min taske på den stol, der står ved siden af kommoden under tv'et og smider mig i sengen. Det her er den bedste seng i verden - jeg kommer til at se så meget Netflix og sove så længe her. Med massere af puder og jeg skal bare æde slik og kage og have det luksus.

Min fantasi omkring Netflix i sengen med slik og kage bliver afbrudt af et bank på døren, argh mine forældre er her allerede til at se værelset. Jeg rejser mig modvilligt op fra sengen og tramper ud til døren. Med et vredt udtryk åbner jeg døren imens jeg begynder min protest om hvordan de forstyrrede mig i afprøvningen af den gode seng. Det er indtil, jeg finder ud af, at det ikke er mine forældre, men en virkelig, virkelig, virkelig lækker dreng. Jeg stopper midt i min sætning og kigger på drengen, der står med min kuffert i hånden. "Jeg kom bare med din bagage Fru, du må undskylde forstyrrelsen" Jeg kigger mundlamt på ham, hvorfor dog så høflig. "Jeg er en frøken, og ikke kald mig det. Det lyder gammeldags" Siger jeg og åbner døren helt. "Og tak" Siger jeg som hentydningen til bagagen. Han sender mig et lille smil og går ind med kufferten. Jeg kigger stadig målløst på ham. Han har halvlangt gyldenbrunt hår, som er sat til perfektion, så det ikke ligner at der er noget produkt i. Hans skuldre er brede og man kan nemt se, at han er trænet. Hans ansigt er perfekt symmetrisk, og hans blå øjne skinner som det smukke hav der ligger tæt på os.

"Det er godt at du kan lide sengen" Siger han, imens han stiller min kuffert i rummet. "Ja, den er meget god" Svarer jeg akavet tilbage og klør mig i nakken. "Jeg må smutte igen, men nyd opholdet her, så længe det varer" Siger han høfligt og smutter ud, med let røde kinder. Jeg smiler for mig selv. Denne her ferie bliver måske mere end bare Netflix og slik....

--------------------------

Jeg håber i alle kunne lide første kapitel, og ser frem til mere. I må meget gerne stemme og kommentere, hvis I har lyst. I skal glæde jer til en romantisk (cliché, på nogle punkter) teenage fiktion - hvis I kan lide det. Hvis ikke, skal i følge med alligevel, det kan være i ændre mening.

Hav en god dag allesammen

- Halogamesxoxo

The VacationWhere stories live. Discover now