--3--

29 4 4
                                    

Ne hepsi bir kabus muydu? Hayır sadece Lavender ölmemişti. Uykumda ağlamıştım göz yaşlarım kurumuştu. Kendime geldiğimde Draco bana arkadan sarılmış ve uyuyordu. Kendimi daha iyi hissetmiştim ama Draco'nun üzerinde tişört olmaması yüzümü kızartmıştı.

"Draco kollarını çeğk!" dedim ve homudanmaya başladı.

"Çok sıcaksın" Yüzüm kıpkırmızı olmuştu.

"Draco çekil!!!"

"Sonunda bana Draco diyorsun. Tamam tamam çekildim." Tam çekildiği sırada kafasını kaldırdı ve bana doğru yaklaştı. Artık bir ketçap şişesinden farkım yoktu. Daha da yaklaştı yüzümü inceledi ve sertçe yutkunup geri yerine doğru kendini attı. Kafamı yorgana sokup kırmızı yanaklarımı gizledim. Draco'nun odada yankılanan ayak seslerini duyup yorganı  yavaşça çektim.

"Duşa gireceğim bakma" dedi sırıtarak. Ben artık alev almış gibi kızarmıştım ve yorganı kafama kadar tekrar örttüm.

"Draco acele et biraz soyun ve duşa gir yorganın altında oksijen kalmadı."

"Off tamam Hermione" dedi ve duş kapısının kapanmasıyla yorganı fırlattım ve nefes aldım. Altıma yapmak üzere olduğumu anladım ve zıplayarak banyo kapısına gittim.

"Draco acele et sıkıştım!!!"

"Altına yap Hermione!!!"

"Pfff" 10 dk sonra çıkmıştı ama havlusu sadece karnından aşağısını kapatıyordu. Bunu görür görmez gözümü kaçırıp banyoya doğru koştum ve kapıyı kilitledim. Derin bir nefes aldım ve Draco'nun yeşil elmalı şampuanın kokusu her yere yayılmıştı çok hoştu. Ya ne saçmalıyorum ben. En sonunda aşağı inmiştik herkesin dikkati bizdeydi. 

"Neden geç kaldınız" dedi Luna şirin sesiyle

"Uyuya kalmışız bide Draco bey duş almış" dedim göz devirerek. tam gözümü devirirken Harry'nin elinde bir not vardı yanına giderek notu okudum sesli bir şekilde

"Bence oyun oynamak eğlencelidir meselaaaa şişe çevirmece"dedim ve Draco alay eder gibi

"Oyun mu oyniyacağız hem şişe çevirmece ne" dedi. Hermione çok bilmişlik yapıp Harry'den önce konuştu.

"Şişeyi kurduğumuz çemberin ortasında çeviriyoruz kapak kısmı soran diğer kısım cevaplayan"

"Çok sıkıcı" dedi Draco ve herkes sustu yemekte de herkes sessizdi. Lavender çenesi düşük bile. Günümü kitap okuyarak ve bizim hakkımızda haber var mı diye bakmak için muggle haberleri izledim. Akşam olmuştu yemek yedik ve bir çember oluşturduk. Draco yanımda oturan Luna'nın yanında oturuyordu. Hemen atıldım.

"Şişeyi ben çevireceğim sevgilisi olmayan kişi çevirecek." Ron atıldı.

"Draco'nun da sevgilisi yok."

"Ben çevireceğim RON" Çevirdim ve oynadık. 20 dakika sonra Ginny'ye kapak kısmı bana alt kısmı gelmişti. 

"Hım burada ki sarışın kişilerin yanağından öp" yanımda Luna vardı ve hafifçe öptüm.

"Hermione arkadaşım" dedi Luna

"Tamam devam edelim." dedim Ginny baktı ve sırıtarak.

"Draco'da sarışın" gerçekten mi Ginny Merlin'nin sakalı yapma bunu. Neyse Bir şey olmaz. Ayağa kalktım ve oturan Draco'nun yanına gidip eğilip yanağına bir buse kondurdum. Vicudum adeta elektriklenmişti. Luna'ya dokunsam elektrik çarpacaktı. Draco'ya baktım ve şişeye doğru göz kırpmadan bakıyordu. Sonra bana baktı gözlerimiz birleşti ve sırıttı. Hemen gözümü  kaçırmıştım.

"Tamam devam" edelim dedi Ginny. Oyun bittiğinde neredeyse yerde uyuya kalacaktım. Draco elimden tutan akadar yavaş yavaş merdivenlerden çıkıyordum. Elimi sımsıkı tuttu ve çekiştirdi hızlıca.

"Draco bileğim acıyor!" Draco sesimi duyunca hafifçe elini gevşetti. Hızlıca odaya girdik ve belimden tuttu. Duvarla Draco arasında sıkışmıştım. Çenemden tuttu ve yukarı yüzüne doğru uzatıp dudağımdan öptü.

"Granger bu burada gizli kalsın tamam mı?" dedi ve çenemi bırakıp banyoya girdi. Orada öylece kalmıştım. Donmuş gibi. Birden Banyodan sus sesi gelince Draco çıktı.

"Bence duş al" dedi ve sırıttı. Kırmıızdan mora dönmeden banyoya koştum kapıyı kilitledim ve duş aldım. Tama suyu kapattığımda havlu yoktu.

"Sikiyim ya"

"DRACOOO!!!"

"Ne var!!!"

"H-Havlum orada kalmış"

"Pfff"

DRACO'DAN

Kahretsin. Hermione'yi öpmemek için kendimi zor tutmuştum. Şimdi havlu istiyor. Merlin başka bir gün bulamadın mı? yavaşça havluyu elime aldım ve serçe yutkundum.

"Hermione!!!" kapıyı hafifçe araladı. tekrar yutkundum ve kolunu uzattı. Gözümü kapttıp havluyu verdim. Bu sefer boğazımdaki yumruyu yutmuştum. Havluyu alır almaz kapıyı hızlıca kapattı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Harry Potter/ Katil kim?Where stories live. Discover now