--2--

26 3 1
                                    

Merdivenlerden aşağı indiğimde öpüşen Lavender ile Ron'u görür görmez kusma gelmişti. Luna mutfakta yumurta yapmaya çalışıyordu. Yanına koştum.

"Luna ben yaparım sen salona geç"

"Harika!" dedi Luna. Salonla mutfak birleşikti. Harry haberlerde bir şey var mı diye açmıştı. Adımın duyulmasıyla irkildim:

"Bugün kaybolanlar arasında isimler Baştaki:

Hermione Granger 

Draco Malfoy

Luna Lovegood

Neville Longbottom 

Lavender Brown

Ginny Weasly

Ron Weasly

Harry Potter..."

Muggle haberlerinde ne işimiz vardı. Asıl soru kayıp olarak ne işimiz vardı. Bunu hep beraber düşünürken televizyonun üstünde beyaz bir şey vardı aldığımda bir kağıttı. Herkes dikkatlerini bana çekti ve okumaya başladım.

"B-bugün herkes nasıl yattıysa akşam öyle yatacak yoksa k-k-kurbanımı seçerim." Korkudan kekelemiştim ve yere doğru dizlerimi koyup çöktüm. Lavender ağlamaya başlamıştı.

"Ölmek istemi-miyorum Ron" Ron ona sıkıca sarıldı. Luna şaşırmıştı korku görmedim yüzünde Luna çabuk toparlandı ve söze başladı.

"Aramızdan biri her yeri kontrol ettim büyü  ve muggle kilitiyle kilitli ve gizli geçit yok" herkes korkarak bir birine baktı. Neville ağlamaya başladı. Hıçkırarak ağlıyordu. Ben ise olasılıkları inceliyordum. Lavender sanki en çok dikkat çeken çünkü Ron için her şeyi yapar. O zaman ilk kurban benim mantık olarak. Luna'da şüpheliydi. Herkes ağlayarak geçirmişti gününü. Akşam o kadar çok düşünmüştüm ki beynim kulağımdan akacak zanettim. Bağırarak

"Ben yatıyorum!" dedim ve herkes benimle ayaklandı. En sonunda herkes yatağına yatmıştı. Draco ile aynı yatakta yatmak yeterince tuhaftı zaten.

"Granger" dedi birden

"Evet Malfoy"

"Draco" dedj şaşırmamıştım zaten çok fazla olay yaşamıştık.

"Hermione" karşılık verdim.

Sabah olmuştu. Birden biri bağırmaya başladı bir yandan ağlıyordu bağıran Ron'du. Draco ile yerimizden fırladık ama saat 11:56 olduğu için kapılar kilitliydi.

"NE OLDU!" diye bağırdı gür sesiyle Draco

"LAVENDER" dedi Ron. Draco bağırıyordu küfür ediyordu. Ben ne olduğunu yeni fark etmiştim ve gözlerimden 1 damla yaş düştü. Neden ve kim soruları kafamızda uçuşuyordu. Saat tam 12:00 olduğundan kapılar açıldı ve Draco koşarak yan odaya girdi. Harry bağırıyordu.

"ÇOK KAN KAYBETMİŞ BEZ GİBİ BIR ŞEY LAZIM" Ron'a baktı şok geçiriyordu. Draco tişörtünü çıkarıp Harry'e verdi. Harry bastırıyordu ama çok geç...

Ağlıyordum sesim kısılana kadar bağırıyordum. Draco kriz geçirdiğimi anladı ve beni kollarıyla sardı. Kulağıma fısıldıyordu. Bir yandan oda ağlıyordu.

"şş geçti"

"Bırağğğk beniğğ" diye bağırıyor kriz geçirerek ağlıyordum. Sonra Yatakta uyandım arkamda biri yatıyordu döndüğümde Ginny o da ağlamaktan harap olmuş ve yatıyordu. Gözümden yaşlar akmaya başlamıştı. Doğruldum ve hıçkırmaya başladım. Ginny hemen uyandı ve bana sarıldı o da ağlamaya başladı. Keşke bunların hepsi bir kabus olsa...






Harry Potter/ Katil kim?Where stories live. Discover now