muhteşem ikili

3.2K 145 29
                                    

Selam millet , yb geldi toplanın 😂 . Her hangi bir açıklamam yok derken bile açıklama yaptıgımı fark ettim 😳😜😲. Neyse hatalar varsa affedin

Medyada stefflon don : 16 shots var .Ben bu şarkıya bayıldım .
Mutlaka ama mutlaka dinleyin .Çok hareketli ve güzel .İlerki bölümlerde bu şarkıyı tekrar kullanıcam , ama ne için ? Siz bir düşünün djdjdj

&&&&&&&&

Biz hala akın abinin oldugu masaya bakarken koray

"Yeter artık ,içine düştünüz " dedi .Büşra hayran gözlerle

"Ama düşülmeyecek gibi de degil ki , şu tipe bak " dedi .Buse de aynen diyerek onayladı .Daha fazla bakmayarak önüme döndüm ve pizamı yemeye devam ettim .Dünden sonra akın abiyle karşılaşacagımızı pek tahmin etmezdim ama ertesi gün aynı ortamda bulunuyorduk .Hah , kesin amerikanın oyunu .

İçimden yaptıgım espiriye burnumu kırıştırdım .Espiri seviyem yavaş yavaş düşüyor sanki ,hep yagız yüzünden yemin ederim .Hakan

"Hah.  Neresi yakışıklı bu çocugun .Ben daha yakışıklıyım bence " dedi egoyla .Hepimiz gülerken sezar içtigi kolayı hakanın yüzüne püskürtüp kahkaha attı .

"Lan gerizekaglı , sen bu söyledigine inanıyor musun ? Lan kız olsam ben bile yavşarım o derece .Gelmiş burda ben daha yakışıklıyım diyor ya " dedi ve kahkaha atmaya devam etti .Hakan sırıtarak yüzünü peçete ile sildi ve

"Kanka çocuga yavşamak için kız olman gerekmiyor hani " dedi imayla .İlk önce anlamadık dedigini ama ilk kahkaha atan ben , emre ve teoman olmuştuk . Bizim jetonlar tam yuvarlaktı çünkü .

Sezar ne dedigini anlayınca sinirle ayaga kalktı ve hakana dogru yürümeye başladı .Hakan ne yapacagını anladıgı an masadan bir dilim pizza alıp koşmaya başladı .Sezarda ona yetişmek için koşarken biz onları izleyip kahkaha atmakla yetiniyorduk .Herkezin gözü koşan ve o arada pizza yigen hakan arkasında da onu kovalayan sezara kaydı . Hakan elinde pizza yemesine ragmen sezar yakalayamıyordu çünkü sezar atletizimciydi .Biraz zor .

Tekrar önümüze dönerken üzerimde bir çift göz hissettim .Bunlar kesinlikle akın abininkilerdi ama dönüp onunla göz göze gelmedim . yeni bir pizza dilimi elime aldım .

Beş dakika olmuştu ve hakan ve sezar gelmemişti .İki türlü seçenek vardı .Ya sezar hakanı yakalamıştı dövüyordu bir köşede ya da sezar çok yorulup nefes nefese kalmıştı ve hakanda onu getirmeye çabalıyordu .

Kafamı kalırıp bizimkilerin gelip gelmedigine bakacaktım ki
Gözlerim akın abiyle buluştu .Yeni görmüş gibi yapıp kocaman gülümsedim ve hafifçe el salladım .O da kafa selamı verdi .

İlerde hakanın sezarı taşıyıp buraya getirdigini görünce kahkaha attım . Bizimkiler benim baktıgım yere bakıp güldüler .Teo masadan kalkıp hakana yardım etti ve ikisi sezarı sandalyeye oturttu . Sezar oturur oturmaz kolasını aldı ve büyük bir yudum aldı .Kolayı masaya brakıp dilini çıkardı ve nefes almaya başladı .Şu an aynı köpege benziyordu .Güldük onun bu hareketine .Hakan sanki hiç koşmamış gibi sakince sandalyesine oturdu ve sırıtıp sezarı süzdü .Sezar sinirle

"İtsin yemin ederim " dediginde kahkaha attık . Hakan sırıtıp

"Teveccühün kerimcan durmazın best friend forever ' ı  " dedi .Güldük .Onur elini peçeteyle silerken

"Hadi yediysek bowlinge gidelim " dedi .Hep birlikte onaylayıp ayaga kalktïk ve toparlanıp bowling salonuna dogru yürümeye başladık .Akın abiye bakmadım çünkü bowling salonu ters istikametteydi .

Degişen Hayat #Beş Abi #5+1Where stories live. Discover now