GÖREV ZAMANI

60 5 0
                                    

İYİ OKUMALAR...

(5 ay geçtiii)

DENİZ.

Artık içinde bulunduğumuz bu duruma ve yaşadığımız hayata alışmıştık.

Hepimiz uyanmış, giyinmiş ve kahvaltımızı etmiştik. Her sabah olduğu gibi saat tam 08.00'de odadan çıkıp eğitim gördüğümüz alana geldik ve klasik olarak önce açma germe, sırayla 100 takla, eğitmenin yaptıklarını tekrar etme, 100 mekik ve 100 şınavdan sonra duş alıp silah odasına gittik. Gün boyu hakkında eğitim alacağımız silahımızı kendimiz seçebiliyorduk (silah-ok-bıçak). Bense en iyi kullandığım ve kullanmaktan en çok zevk aldığım şey olan ok bölümüne gidip oradan "formula rx handa kabla''yı ve ona ait 12 oku alıp her birimiz için camdan yapılmış 8 odadan birine girip hemen sağımda bulunan tuşa bastım ve oku yaya takıp havaya kaldırdım o sırada az önce tuşa basarak hareket etmesini sağladığım elektronik haraketli ışıklar (insan bedeninde) çoktan harekete geçmişti ve eğer bakış açılarında olursam elektrikli bişeyler fırlatılıyordu. Odada bulunan eşyaların arkalarına saklanarak onları vurdum, tabi birkaç kere vuruldum ama çaktırmayın.

CANSU.

Ben ve Selin silah, Anka, Tuğçe ve Deniz bıçak, Ceren, Gizem ve Elif ise ok kullanıyordu (Ceren'in anlattığı şey onlar içinde geçerli) 

Sanırım hergün kullanmış olduğum "cz 75"i alıp camekan alana gittim ve tuşa basıp bir iki vurulmayla 8 maketide etkisiz hale getirdim.

Hepimiz ilgili olduğumuz silahı kullanarak 8 maketide etkisiz hale getirdik ve toplanma alanına geldik. Eğitmenimiz Alison'un yanında Lucy'de vardı. 3 aydır böyle birşey ilk defa oluyordu onu genelde toplantılarda veya bazı geceler odasına konuşmaya gittiğimizde görüyorduk.

Konuşmaya başladı "öncelikle bu kısa zaman boyunca gayet iyi iş çıkardınız, sizi tebrik ederim fakat artık yavaş yavaş görevlere hazırlanmaya başlamalısınız. Allison şimdi sırayla hanginizin kaç kere vurulduğunu (o elektrikli şeylerle) söyleyecek, lütfen iyi dinleyin" dedi ve konuşması için Alison'a işaret etti "Cansu 0, Ceren 4, Deniz 3, Barış 0, Enes 1, Bulut 1, Hamza 1, Yamaç 2,    Furkan 0, Mert 1, Orkun 2, Selin 4, Anka 3, Elif 3 ve son olarak Gizem 2 kere vuruldu." dedi ve derin bir nefes aldı. Lucy tekrar söze atıldı "bu vurulmalar gerçek kurşunla olsaydı hepinizin hayatta kalması neredeyse imkansızdı çünkü karşınızdakiler kurusıkı kullanmayacaklar. Neyse e Furkan ve Cansu hiç vurulmadı öncelikle onları tebrik ediyorum ve şimdi asıl önemli kısma geçiyorum. Yaklaşık 1 ay sonra Paris'te bir sarayda balo düzenlenecek ve siz oraya gidip bize ait olan fakat Fransız ajanların çaldığı bir çipi bana getireceksiniz ve unutmayın bunun için sadece 1 ayınız var eğitimleriniz 2 katına çıkacak ve her sabah 07.00'de kalkıp akşam 00.00'da yatacaksınız" dedi ve tepkimizi merak edercesine sustu, o sırada Furkan konuşmaya başladı "peki baloya silahlarla baskın şeklindemi giricez yoksa normal konuk gibimi?" dedi Lucy; "orası çok güvenlikli bir bina yani silahlı saldırı yapmaya kalkarsanız ölürsünüz o yüzden normal konuk gibi girip balonun verileceği saray da sakin sakin takılacaksınız ardından sarayın sahibi ve bize ait çipi çaldıran Archer'in odasına çıkıp kasadan çipi alacaksınız Yamaç burada sen devreye gireceksin ve kasanın şifresini kıracaksın çünkü aralarında en iyi hacker sensin" dedi bizde kafamızla onayladık.

ANKA.

Bilişim dersinin ardından saat herzamanki gibi 22.00'du ve biz odalarımıza çıkmıştık. Odadaki 2 banyodan birine Cansu birine Elif girmişti bizde yataklarımıza kendimizi atıp dinlenmeye başladık o sırada Ceren; "biz ne giycez balodaaa" dedi telaşla "ne biliyim bişeyler ayarlarlar herhalde hem Lucy söyler zaten" dedim offladı o da "noldu yaa" dedi Gizem "kesin şimdi zevksiz zevksiz şeyler seçicekler en azından biz kendi şeylerimizi kendimiz seçseydik"

REKABET. #wattys2017Where stories live. Discover now