Ana Karakterler

1.2K 27 18
                                    

Baş Karakter: Legolas

Yardımcı Karakterler:Aragorn,Gimli,Gandalf,Arwen,Elrond,Thranduil,Galadriel.

Legolas:Bir Elf'dir.Kuyutorman'ın prensidir.Babası Thranduil,Annesi bilinmiyor.Sindar ırkındandır.En iyi ok atan kişi seçilmiştir ve Elf'lerin en yakışıklısıdır.

Aragorn:Gondorun veliahtı Numenor'un soyundan geliyo.Babası Arathorn'dur.Annesi ise Gilraen'dir. Legolas'ın en iyi çoçukluk arkadaşıdır.Babası İnsan Annesi ise bir Elf'dir.(erkek)

Gimli:Bir cüce'dir.Durin'in halkının soyundan gelmektedir.Babası Gloin'dir.Annesini ismi bilinmiyor. Sonradan Legolas'ın en iyi arkadaşıdır.(erkek)

Gandalf:Bir İstari ırkındandır.Babsı veya annesi belli değildir.Bir büyücüdür,nedense daha çok bir hobbit yanında olduğunda kendini güvende hissediyordur.(erkek)

Arwen:Bir Elf'dir.Babası Elrond.Annesi ise Celebrian'dır.Kendisi bir Elf türünün prensesidir.(kız)

Elrond:Bir Elf'dir.Ayrıkvadi Kralıdır.Babası Earendil.Annesi ise Elwing'dir.3 tane çoçuğu vardır 2 erkek 1 kızdır.(erkek)

Thranduil:Bir Elf'dir.Kuyutorman Kralıdır.Babası Oropher'dir.Annesi bilinmiyor.Sindar soyundan gelmektedir.1 çocuğu vardır Legolas'dır.Çok yakışıklı bir adamdır.(erkek)

Galadriel:Bir Elf'dir.Lothlorien'i kocası ile yönetiyordur.Babası Finarfin'dir.Annesi Earwen'dir.Kocası ise Celebor'dur.(kız)

Benim Adım LegolasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin