☣✳16.Sikeres.✳☣

265 20 0
                                    

Amikor megláttam, hogy a másik férfi is fell akar kelni aki a földön feküdt, megdobtam az egyik dobokéssel. Az a lábába állt, és így az felordított egy nagyot.

Ahogy ezzel végeztem, és láttam, hogy a lány is kész van  a fegyvereim vissza szerzésére indultam. Miután ezzel végeztem, útnak eredtem. Lucyval szembe mentem, és ahogy mellé értem ő megfogta a vállamat. Én felnéztem rá, aki csúnya szemeket meresztett rám.

–Legzöldebb várd meg, hogy engedélyt adjak neked. –mondta komolyan.

–Jól van.. –néztem rá unottan.

Igazság szerint, hogy ha tényleg olyan kemény pasasok lettek volna,  természetesen rá fogom bízni. De ilyenekkel szemben, egyedül is boldogulok. Amikor ő levette a válamról a kezét akkor én tovább mentem egy kicsit, de megálltam, mert nem tudtam, hogy most akkor mit is kéne csinálnunk.

Nem hiszem, hogy ennyi lett volna, de ha mégis, akkor én fölöslegesen jöttem. Most négy embert ilyen könnyen ellintézni, még fizikai erő se kellene hozzá. Csak vártam, hogy Lucy megforduljon, de az az idő, még nem jött el.

Csak vártam... És vártam... De a lány még mindig nem fordult meg. Hirtelen egy csörgésre lettem figyelmes, aztán a nő hangját észleletem.

–Jönnek.. –ejtette ki a lány, majd hirtelen az ajtókon pár férfi rontott be. Mondtam, hogy túl könnyű lenne.

Rengeteg fegyver volt náluk, és mindegyik úgy nézett ki mint egy utca-beli maffiózó. Gyorsan húztam elő a késeimet, és már harcra készen álltam. A lehető leggyorsabban vezettem rajtuk vêgig a tekintetem.

14-en vannak. Sietve kaptam a nő felé a tekintetem, aki most mosolyogva nézett vissza rám, és bólintott egyet. Két férfi össze-vissza lövöldözni kezdtek. Ahova a golyó ért, onnan az üveget kezdtek el minden hova repdesni. Futni kezdtem feléjük, és majd hogy nem a leghátsó férfit vettem célba. Ő a góré. Voltam biztos magamban.

Miközben futottam jó pár férfi szemet vetett rám. A két kezemben voltak a kések, és úgy vagdostam meg a felém közeledő, vagy a mellettem lévő embereket. Amikor láttam, hogy páran pont velem szembe jönnek, én tiszta erőmből futni kezdtem, majd a lábaimmal a férfiak mellkasát vettem célbe.

Azokon futottam fel, és a nagy lökettől őket hátra is löktem. A levegőbem sikeresen tudtam megtenni egy hátra szaltót, és rögtön rá egy csavart ami előre küldött. A levegőben vettem tovább utamat, és ahogy a lendülettől száguldodtam, a kiszemelt férfit is célba vettem. Egyenes előtte voltam, és ahogy odaértem a két combjába a kést szúrtam és rajta egy hidat alkotva fejbe is rúgtam.

Én gyorsan újra egy szaltóval lábra álltam, és néztem ahogy a férfi teljesen kidöl. Amikor megfordultam, akkor már az összes férfit egy kupacba láttam megkötve.

Figyelmesen és mosolyogva követtem a tekintetemmel, ahogy a lány még jobban szorosan a kezdi el a köteleket meghúzni. Amikor észre vett, akkor meglátta a mögöttem lévő férfit, azt gyorsan felkpava oda kötötte a többihez.

Egyszerre indultunk meg egymással szemben, és amikor már elég közel voltunk a másikhoz megálltunk. Elővett egy eldobható telefont, és aztán tárcsázni kezdett valakit.

–Háló. A New York főterületi bankjánál 17 férfi van megkötözve, és mindegyiknél fegyver van. Veszélyt ugyan már nem jelentenek, de valakinek el kellene őket szállítania..... Igen... Igen már így találtam rájuk. –mondta, aztán a kagylót letéve ledobta a földre, és össze is törte.

Tudtam, hogy mit csinált, mert már voltam is részese ilyenben, és ezt tanították is. De ha valaki nem tudná, én elmondom. Lucy a 911-et hívta, más néven a rendőrség.

One life, the other.(Egy élet, a másikért.)/Cameron Dallas/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें