Deel 4

2.1K 38 14
                                    

"Maar, lievie zullen we anders even in een restaurant gaan eten?". "Hoezo? Ik heb boodschappen gehaald!?". "Ja weet ik, maar de jongens kunnen dat wel gebruiken, wij gaan lekker samen uit eten". "JAAAAA!"

In het restaurant

"Wow! Het is hier echt heel mooi". Zei ik. "Ja hè, hebben de jongens voor ons geregeld". "Mam zeg niet jongens, maar zeg KNAPPE jongens". "Oké oké ik zeg wel KNAPPE jongens". "Maar goed, hier kunnen we zitten". Zei M'n moeder. M'n telefoon ging af. "Neem op!". Schreeuwde me moeder. "Ja dat doe ik al! Rustig!".

"Goedenavond! Het spijt ons dat we je wat later bellen, maar we hebben goed nieuws, je bent geslaagd!". "OMG! JEEJ! Ik ben echt super blij!". "Je hebt het goed gedaan, tot ziens". "Bedankt bye!". "Ben je geslaagd!!!?". "JA! Ik ben echt super blij!". "Ik ben ook blij voor jouw!".

Time skip "thuis"

Je moeder deed heel geheimzinnig toen ze aan het bellen was. "Mam wat doe je?". "Sstt ik ben bezig". Ze fluisterde zacht in haar telefoon en hing daarna op. "Waar sloeg dat op?!". "Niets!". Zei ze snel. "Zullen we naar binnen?". Vroeg ze. "Ja duhh".

Ze deed de sleutel langzaam in de deur, deed de deur open ging naar binnen en kwam in de kamer. Ik zei:' Waarom is het zo donker hier?". "SUPRISE!". Schreeuwde heel bts. "AAAAA! Omg ik schrok me rot! En omg wat is het hier mooi versierd!". "Ja we waren naar de winkel gegaan om versiering te kopen, omdat we hoorde dat je geslaagd was voor je examen". Zei Jin. "Omg jullie zijn zo aardig!".

"Weten we toch, Zullen we feest vieren?". JAAA!". Ik gaf ze allemaal een knuffel en een zoen op de wang.

Feest over, slapen

"Welterusten". Zei ik. "Welterusten". Zeiden ze terug.

Ik lag lekker te slapen, toen ik aangetikt werd op m'n schouder door Jimin. "Hé ehh voordat ik het vergeet te vertellen, ik ehh vind je ehh heel leuk, maar dan bedoel ik leuk leuk". "O ehh wow hoe moet ik dit zeggen?". "Ik weet dat het moeilijk om hier antwoord op te geven, dus je mag morgen ook zeggen wat je antwoord is". "Ja misschien is dat wel een beter plan, nou weltrustten". "Trust ten".

Ochtend

"Aaahh, wat heb ik lekker geslapen". Zei ik. "O ehh Jimin ik wou nog wat tegen je zeggen, je weet wel over gister in de nacht?". "O ja ja ehh wat is je antwoord?". "Nou ik vind je ook wel leuk, maar dan meer als vriend. Ik wil je niet teleurstellen, maar dit is mijn antwoord". "O nou ik ben blij we vrienden zijn". "Ja ik ook". En we gaven elkaar een knuffel. "Zou ik ontbijt maken?". Vroeg Jimin. "Ja is goed". Zei ik.

"Goedemorgen allemaal! Lekker geslapen?". Zei ik. "Ja heerlijk". Zeiden Rm, jin, suga, v en Jungkook. "Mooi jullie hoeven geen ontbijt te maken, want Jimin doet dat al". "O fijn, want ik had namelijk echt geen zin om dat te maken". Zei suga. "Hahaha ik ook niet". Zei Jin.

Toen Jimin ontbijt had gemaakt en we alles op hadden gegeten, gingen we met z'n alleen naar het strand.

"Kijk daar is het strand!". Zei ik. "Wow dat is echt mooi!". Zei Rap monster. "Ja hé!". Iedereen nam een duik in het water. Na een tijdje zwemmen ging ik en rap monster even liggen.

"Wat ben ik moe". Zei rap monster. "Ja ik ook, we hebben ook al een tijdje gezwommen". "Ja en dat is echt lekker". "Jeb!". Na een tijdje kletsen, keken we elkaar lang aan en kwamen onze gezichten ook dichter bij. Onze lippen raakten elkaar aan en we zoenden.

Zo ik heb m'n best gedaan om het spannend te houden. Ik was er echt aan toe dat seo-yeo ging zoenen. En dat is nu zo. Dit deel is misschien niet zo lang maar dat is echt moeilijk, en oja, toen ik zei dat ik elke dag een deel zou maken, ja ehh dat gaat denk niet lukken, dus misschien elke week als dat gaat lukken. Maar goed ik hoop dat het sneller gaat.

BTS in love with you (Dutch) complitedМесто, где живут истории. Откройте их для себя