final (part 2)

398 22 1
                                    

Nazlı'dan:
Yavaş yavaş gözlerimi açtım.olanlar aklıma gelince hemen etrafıma bakındım.nerdeyim ben.odanın içi bomboş sadece soğuk betonun üstünde minder vardı.bende orda yatıyordum.hemen doğruldum.ateş beni bulucaktır illaki bulur.bırakmaz o beni.burası ćok soğuk.ve burda sadece minderler var.şuan kendim için değil ikizler için korkuyorum.çünki en son konturole gittiğimde erken doğum riski var demişlerdi.birden kapıdan kilit sesi geldi.kapı açıldı.içeri sakallı çirkin bir adam ve yanında iki adam girdi.
Adam:vayyy uyanmışsın bakıyorum.
Nazlı:ne istiyorsunuz benden hayvanlar nee?
Ayağa kalktim.
Adam:uslu dur yoksa kötü olur.
Nazlı:hadi yaa.ateş bulucak beni hepinizi parçalicak
Adam:ehh çok konuşuyo bu ağzını bantlayın elleriyle bacaklarınıda bağlayıp tıkın küçük bi yerede aklı başına gelsin.
Nazlı:bırakın beniiiiiii!!!!!!
Ağzıma bant yapıştırıp ellerimi ve ayaklarımı bağladılar.gözlerimide bağlayıp biryere sürüklediler.küçücük betondan çevrilmiş 4 duvar arası biryere getirdiler.bacaklarımı dahi uzatamıyordum.bacaklarım bükük olduğu için karnıma sancılar saplanıyordu.gözlerimi açıp gittiler.burası zifiri karanlıktı.sadece karnıma sancıkar girdikçe ağlıyordum.ateş beni kurtarıcaktı.acele etse çok iyi olurdu çünki bu sancılara dayanmak zor.allahım nolursun ikizlere birşey olmasın.
Ateş'den:
Şuan nazlımı bulmak için yoldayız.umarım onlara birsey olmaz.perişan haldeyim gözlerim kıpkırmızı.akşam olmak üzere.nazlının olduğunu düşündüğümüz yere doğru gidiyoruz.aracı keşanlı kullanıyor.eğer nazlının yada ikizlerin saçının teline dahi birşey gelirse onları etlerine ayırıp parça parça ayırırım.araç durdu.hava iyice kararmıştı.saatlerdir nazlıyı ariyorduk.sanirim burada.kelebeğime birşey olursa ne yaparimki ben.yada bebeklerime birsey olursa.hepsi benim yüzümden hepsi.onun hayatını bu hale çevirmeye hakkım yoktu.çatışmaya hazır hale geçtik.allahım sen onları bana bağışla.
Nazlı'dan:
Kaç saattir burdayım bilmiyorum ama bacaklatım bükük bir şekilde durmak artık gerçekten acı veriyordu.karnıma peş peşe sancılar giriyodu.bi anda silah sesleri diydum.gelmişlerdi.gelmişlerdiiiii.bian ònce beni bulsalar çok iyi olcak dayanabilirmiyim bilmiyorum.silah sesleri uzun süre sürdü. Sonra bi kapı sesi duydum.içeri giren ayak sesleri.bu bu feyzullahın sesiydi.sesimi duyurmaya çalıştım ama olmadı.
Ateş'den:
Tüm odalarda nazlımı arıyorduk.feyzullahın yanına gittim.
Feyzullah:burda da değil abi
Ateş:feyzullah bulucaz onu bul bana onu bul kardeşim bul onu bull
Ağlayarak feyzullaha sarıldım.
Feyzullah:abi dur sessiz olun.ağlama sesi ağlama sesi geliyor.
Ateş:nazlı nazlııı.nazlının sesi.bu odada.
Hemen diğerleride geldi.odayı aramaya başladık.gözüme dolap ilişti.
Ateş:dolaappp dolabı çekinn
Hemen dolabı olduğu yerden çektik.küçük bir kapı vardı.hemen kilidini patlattık.nazlı içerideydi.ağlıyordu.hemen o küçücük yerden çıkarttık.ağzını açtım.
Nazlı:ateş ateş karnıma çok sancı giriyo.
Aşık:komutanım erken doğum olabilir acil hastaneye götürneliyiz.
Hemen nazlımı kucağıma aldım.çocuklarıma daha kavuşamadan kaybetme korkusu,nazlımı kaybetme korkusu sarmıştı bedenimi.arabaya binip hemen hastane yolunu tuttuk.nazlım dayan nazlım.dayan bitanem.dayan kelebeğim.dayan...

Devamı gelicek daha bitmediiiii.son kez soruyorum mutlu sonlamı bitsin mutsuz sonlamı.eğer tekrar cevap veren olmazsa mutsuz sonla bitiricem.

komutanın kızı Where stories live. Discover now