Chapter 21-Masquerade Ball

574 56 5
                                    

Rose's Pov

"Mama,sunt acasa!"am strigat eu deschizand usa din fata.Intotdeauna vine acasa de la birou,dupa pranz,lunea si lucreaza la studiul ei privat.

Am fost surprinsa ca nu m-a sunat sa ma intrebe de ce nu am venit direct acasa dupa scoala.Becky m-a tarat la intalnirea consiliului;decoratiunile pentru sala de dans inca trebuiau discutate.

Mi-am lasat ghiozdanul pe jos si m-am descaltat."Puteti intra.Vreti ceva de baut?"le-am intrebat pe Becky si Hillary in timp ce mergeam spre bucatarie.

"O votca rece ar merge acum.Ma omoara capul de la atata planuit."a spus Becky.

"Mda,sunt destul de sigura ca mama m-ar omora daca va dau ceva de genul,dar va pot da un suc."am spus eu deschizand frigiderul.

"Rose,"a inceput Becky dandu-si ochii peste cap."Glumeam.Ma multumesc si cu un pahar cu apa."

Dupa ce am terminat de discutat am vrut sa merg la biblioteca si sa imi fac temele,dar Becky si Hillary au spus ca trebuie sa mergem sa cautam rochii.

Mama nu avea foarte multi bani asa ca m-am gandit sa iau din banii  ramasi de la ziua mea si orice mai gasesc prin casa.Probabil va trebui sa imi iau o rochie ieftina de la gramada cu reduceri dar nu-mi pasa.Nu e ca si cum eu mi-as dori sa port rochie.

"Ce faci,Rose?"a intrebat mama cand a intrat in living.Eram intinsa pe canapea,infundata pana la umeri in pernute,cautand maruntis.

"Incerc sa obtin un bonus."i-am spus eu.Am mai pescuit putin si apoi m-am ridicat sa vad ce am gasit:niste ambalaje de bomboane,un inel de plastic din masinariile alea cu monezi de 25 de centi si 5 centi.

"Dumnezeule!"am mormait cat pentru mine.

"Pentru ce iti trebuie bani?"a intrebat ea.

"Mergem sa ne cumparam rochii.Balul de sfarsit e saptamana viitoare."a spus Becky intrand in living."Buna,Mrs.Hills,numele meu e Becky."a spus prietena mea intinzand mana.

Hillary i-a urmat modelul si s-a prezentat si ea.

"Imi pare bine de cunostina,fetelor."a spus mama radiind de fericire ca am adus prieteni acasa."Ati convins-o pe Rose sa mearga?"

"Pai cred ca Jack a convins-o."a spus Hillary zambind."Noi doar am convins-o sa mearga la cumparaturi."

"Oh,serios?"a spus mama ridicand o spranceana.Nu puteam spune daca mama era surprinsa pentru partea cu Jack sau pentru partea cu cumparaturile."Jack e un baiat atat de dragut.Sunt incantata ca mergi cu el."

"Asta ma surprinde pe mine."am mormait eu."Dupa petrecerea pe care a dat-o,am ramas socata cand l-am gasit in casa azi dimineata."

"Tu nu ai crezut cu adevarat ca eu te-am trimis acolo sa strici petrecerea,nu scumpo?Am vrut doar sa iti ofer o scuza sa mergi acolo.Trebuie sa te distrezi mai mult!"a spus mama razand.

"Pai,nu va faceti griji Mrs.Hills."a spus Becky zambind."Rose va avea parte de o gramada de distractie weekend-ul asta.S-a gandit la o idee minunata de decoratiuni pentru dans,azi la intrunirea comitetului asa ca vrem sa mergem sa ne luam costumatia perfecta inaintea altor fete.

"Spuneti!"a spus mama impresionata."Care e ideea?"

"Pai,avand in vedere ca balul e pe la sfarsitul lui Octombrie,ne-am gandit sa fie ceva ca si  Halloween-ul.Rose a sugerat sa facem un bal mascat.Vom da tuturor fetelor,la intrare,masti care colorate care sa se potriveasca cu rochiile iar baietilor masti negre."I-a spus Becky mamei.

"Desigur,vrem ca mastile noastre sa fie speciale."a spus Hillary.

Un zambet s-a raspandit pe fata mamei iar ochii i-au sclipit plini de viata."Asteptati putin aici,fetelor.Am ceva perfect pentru voi."

The art of mending a broken heart-TRADUSAWhere stories live. Discover now