1.rész

9 0 0
                                    

Elianna szemszöge
Szept 2.
Hát ujra suli.. blee! A tanulást ki nem állhatom, a tanárokról nem is beszélve.  A suliba csak két jó dolog van. Eclipse és Isaac. A legjobb barátom és a barátom. Eclipset már nem is tudom hogy mióta ismerem. A lényeg, hogy megfogadtuk, hogy örökké legjobb barátok leszünk. Isaacel tavaly találtunk egymásra és azóta is szeretjük egymást.

Gyorsan rendbe raktam az arcom, egy kis szempilla és szemöldök készítés után magamra kaptam az ünneplőm. Lennt a konyhába anya éppen reggelit készített, apa pedig a gőzölgő kávéját kortyolgatta egy újság társaságában. Testvérem nem volt, mindig is szerettem egyke lenni.
-Jó reggelt Napfény!-adott egy cuppanós puszit anyu.
-Nektek is.-köszöntöttem őket vidáman.
-Na készen állsz az első napra?-viccelődött apu.
-Hát remélem!-bizonytalan válaszolom jót derültek.
Elvigyelek?-kerdezte apu.
-Nem kell, Eclipse jön értem.-feleltem vidáman.
Amint kimondtam megszólalt a csengő, ami Eclipse érkezését jelezte.
-Huh rohanok! Puszillak titeket!-siettem az előszoba fele.
-Mi is téged, legyen szép napod!-kiáltott utánnam anyu.

A kapunban Eclipse a motorjának támaszkodva várt. Külseje kifogástalan és szexi, mint mindig. Nem véletlen volt már ennyi kalandja. Ennek ellenére tényleg csak barátok vagyunk, bármennyire hihetetlen. Persze van szemem, szóval nem mondom, hogy nem néz ki jól. Igazság szerint überjól néz ki de ezt tudja ő magáról. Gyors léptekkel közelítettem meg, ő pedig hatalmas vigyorral és tárt karokkal várt. Belesimultam az ölelésébe, és a mellkasába fúrtam a fejem.
-Hiányoztál Napfény!-suttogta a fülembe.
-Te is Holdfogyatkozás!-szorítottam magamhoz.
(A napfény becenév az Elianna névből származik ugyanis annak jelentése Nap, Eclipse beceneve pedig holdfogyatkozás, mivel neve eredetileg "fogyatkozást" jelent. Így humorosnak gondoltam  a Nap-Hold kapcsolatot, összehozni a nevükkel, és ezzel is jelezni, hogy összetartoznak! szerk)

-Indulhatunk?-kérdezte.
-Persze!-pattantam fel mögé a motorra.
Átöleltem a derekát és élveztem a sulig tartó 10 perces utat. Mindig is imádtam vele motorozni vele, látni az elsuhanó tájat, érezni a szelet az arcomom, érezni Eclipse kókuszos illatát ami keveredik a dezodorjával. Ilyenkor minden tökéletes.
Minden!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

1. RészWhere stories live. Discover now