Pop zvjezda

65 4 0
                                    

Alar je zazvonio, morala sam da ustanem. Isključila sam ga i nekoliko minuta samo ležala i gledala u plafon. Ustala sam i obavila jutarnju rutinu. Obukla sam uske poderane pantole, crvenu majcu kratkih rukava i preko sivi duks nike. Počešljala sam kosu i stavila parfem i sat. U 07:21 izašla sam iz kuće a Čarli je već bio tu.
"Dobo jutro.", usla sam u auto i poljubila ga.
"Dobro jutro. Da ne kasniš malo?", nasmješio se.
"Ne, čini ti se.", nasmijao se. Pustio je muziku na radiu i smješio se.
"Moram da svratim po moje, jel problem?"
"Naravno da nije.", za nekoliko minuta stali smo ispred Šonove kuce.
"Đe si Kale.", rekao je Šon sjedajući na zadnje sjedalo a do njega Ogi i jos jedan momak David. Znala sam ga samo po imenu nikada se nismo licno upoznali, a za njega su se pricale svakakve price.
"I golopčići koliko ste već zajedno, 2-3h?", govorio je kroz smjeh Šon.
"Za dva dana je mjesec dana!", rekao je Čarli, a ja sam ga naglo pogledala. Nisam očekivala da će im reći da smo od žurke zajedno.
"Oooooo!!!!", čuli su se uzvici sa zadnjeg sjedišta.
"Kaća Ogija i Šona znaš, a ovo je David.", klimnula sam glavom dok nas je Čarli upoznavao.
"Drago mi je.", rekla sam uz osmjeh, a on je uzvratio.
"Večeras pravimo žurku u sali, dolazite li?", upitao je Ogi.
"Možda svratimo.", rekao je Čarli gledajući u mene. Stigli smo ispred škole. Imala sam čas sa Davidom i Šonom. Poljubila sam Čarlija i krenula na čas.
"Čekaj Kaća!", čula sam kako me Šon doziva. Sačekala sam njega i Davida.
"Kako da te zovem? Ovo Kaća više nije moderno!", govorio je sa širokim osmjehom.
"Svejedno mi je, samo nemoj K, to ke užasno!", nasmijali su se.
"Iv mi je rekla kako nevoliš kada te neko zove Kale, jel to tačno?"
"Da, zašto?"
"Zato što te od sada tako zovem. Kale!", dok smo se Šon i ja prepirali oko mog nadimka, David je hodao u tišini. Ušli smo u kabinet engleskog jezika. Sjela sam sa Iv u zadnju klupu do prozora.
"Šta ti radiš sa Šonom i Davidom, i zašto imaš sliku sa Čarlijem. Doduše on je objavio ali Kaća, počni da pričaš?", ubrzano je govorila.
"Ne mogu, na času smo pričaću ti posle škole!", rekla sam uz tihi smjeh. Uhvatila me je za ruku.
"Kaća, počni!", ispričala sam joj sve. Od žurke, Džeka, pa sve do današnjeg dana. Nije mogla da povjeruje, šta se desilo sa Čarlijem, kao ni ja. Na petom času dobila sam poruku od Čarlija.
"Pose ovog časa idemo, čekam vas ispred škole. Lovee you!!!!", pokazala sam Ivi poruku.
"Važi, me too!" Nakon nekoliko minuta je zvonilo za kraj časa. Iv i ja smo izašle ispred škole i ugledale Šona i Čarlija kako nas sa nestrpljenjem iščekuju. Šon i Iv išli su ispred nas i glasno se smijali, a Čarli i ja smo pričali i grlili se. Sjeli smo u standardni kafić i naručili standardno piće. Pjevali smo pjesme koje su išle na radiju, slikavali se i glasno smijali. Mislim da je ovo bio prvi put kada smo Iv i ja bile istinski srećne. Tako sam se dobro osjećala da sam poželjela da se ovaj trenutak nikada ne završi ali morao je. Pojavila se Ana.
"Haj! Oh, Čarli tražila sam te, hitno moramo da razgovaramo!", vukla ga je za rukav.
"Ana nemam vremena, pusti me molim te.", rekao je Čarli gledajući u nju pa u mene.
"A da sada si sa "djevojkom", možda da ti Kaća dam uzicu od mog psa da ti ne pobjegne.", pogledala sam je bez riječi od kud joj pravo da tako piča sa mnom.
"Ja bježim samo od tebe, od Kaće, nikad!", naglo se okrenuo premam meni i počeo da me ljubi. Nakon nekoliko trenutaka Ana je otišla.
"Hm hm", Šon se nakašljao.
"Otišla je, možete prestati!", rekla je Iv. Čarli se nasmijao i odmakao od mene.
"Idemo li večeras na žurku?", pitao je Šon.
"Hoćemo.", Čarli, Iv i ja smo rekli. Sjedili smo još petnestak minuta.
"Da vas povezemo?", pitao je Čarli.
"Ne, samo vi idite."
"Moramo malo i mi da pričamo. Nasamo!", dodala je Iv. Iv ja pričala o Šonu, a ja o Čarliju. O njihovim naglim promjenama iz "loših" momaka, postali su "dobrice". Tako nježni i pažljivi. Stajale smo ispred moje kuće neko vrijeme i komentarisale Anino ponašanje.
"Ma zaboravi za nju, Čarli voli tebe. Negoo u koliko je večeras ta žurka?"
"Doćiće po nas oko 22h. Vidimo se!", mahnula mi je Iv. Ušla sam u kuću, glasno pustila muziku i plesala. Otišla sam u kuhinju da jedem, kada je neko isključio muziku. Polako sam se vratila u dnevnu sobu i zatekla tatu kako sjedi na fotelji.
"Tata, odkud ti ovdje?"
"Ovo je još uvjek i moja kuća, valjda mogu nekada da svratim?!"
"Da, naravno da možeš, ali mama nije tu!"
"Nije ni na poslu! Gdje bi mogla da bude?!"
"Stvarno ne znam, možda je sa koleginicama na kafi ili tajo nešto..", poljubio me u čelo i izjurio iz kuće. Ručala sam, a nezadugo došla je i mama.
"Mama kako je bilo na poslu, tražio te tata."
"Naporno, znam rekli su mi, ne znam šta hoće?"
"Nije rekao."
"Dobro, odoh da se okupam, večeras imam važan sastanak.", listala sam neki časopis i pronašla članak koji piše o popularnoj pop zvijezdi.
"Vjerujemo da znate ko je Liam Payne, malada pop zvjezda, nekada član grupe One Direction, a sada solo izvođač. Posle dugih pregovora uspjeli smo da dogovorimo nastup u Beogradu. Nastup će se održati 5. oktobra u Sava Centru sa početkom u 21h." Aaaaaa!!!!!! Ne mogu da vjerujem. Odmah sam javila Ivi.
"Nećeš vjerovati, naš Liam dolazi u Bg u petak, moramo ići!!!!!"
"Naravnooo!!!!", vikale smo preko telefona od sreće. Sjetila sam se da večeras idemo na žurku. Uletila sam u sobu malo uvila kosu i stavila blagu šminku. Obukla sam kraću plavu haljinu, kožnu jaknu i starke. Začula se svirena ispred kuće, prsnula sam se parfemom i izjurila.

Posle LjubaviOnde histórias criam vida. Descubra agora