Chapter 86: A day with Ginny and Harry

273 11 0
                                    

Z POHLEDU HERMIONY:

Seděla jsem na posteli a přemýšlela jsem o tom, co bych tak mohla dát Harrymu a Ginny k Vánocům. Vánoce jsou totiž za dva týdny a my jdeme zítra na večeři k Harrymu a Ginny, což bude večeře, kde si budeme dávat i dárky. Přijde i Ron s Lenkou a Neville, prostě naše parta. Těším se, ale zároveň se bojím, že někdo pozná, že mezi mnou a Dracem se něco děje. 

Já letos budu slavit Štědré dny 3x. 24 večer je budeme slavit klasicky jenom já, Draco a holky, 25. pojedem k našim a budeme si dávat dárky u nich no a 26 strávíme Vánoce s Cameronem. Z tohohle není Draco moc nadšený, ale chápe to. S Dracovýma rodičema Vánoce slavit nebudeme. Nemají mě rádi a holky moc taky ne, ale i tak se těším.

Rozhodla jsem se zajet do nákupáku nakoupit ještě zbytek dárků, protože mi toho dost ještě chybí. Dárek pro Ginny a Lenku mám, ale dárky pro Harryho, Rona a Nevilla ne, protože pro ně prostě nevím. Pro kluky nakupovat dárky neumím, nevím ani, co mám koupit Dracovi, ale je divný, že dárků pro Cama mám už 5. A to asi stačí. 

Z POHLEDU DRACA:

Hmmm. Co kdybych jí dal třeba poukaz na masáž? To by jí určitě udělali radost. Jenomže co mám dát tomu Potterovi fakt nevím? Nějakou studující knihu, ne? Ale  on není zas takový šprt jako Mia. No vůbec nevím.

Už dvě hodiny dumám nad tím, komu co dát za dárky, protože je to hrozně těžký. Vybrat dárky pro Lisu a Lenu je jednoduchý, protože ony jsou malé a udělá jim radost každá malá věcička. A hračka. Pro Miu chci něco hodně speciálního, něco, co jí udělá hroznou radost. 

U nás nosí dárky Santa Claus, to je jasný, ale dárky si mezi sebou dáváme taky, pro radost. 

No, všechno je to moc složitý a těžký. 

"Lásko?"  najednou jsem přestal přemýšlet, když jsem slyšel tyto krásná slova z úst mojí ženy. 

"Ano?" zeptal jsem se s úsměvem na rtu. 

"Já jenom, že jedu do nákupáku koupit nějaké dárky, tak abys mě nehledal a hlavně nikam nechodil a hlídal holky."

"Jo, dobře" řekl jsem ne moc nadšeně, protože jsem měl v plánu to samé. 

"Co je?" zeptala se Mia, které asi došlo, že z toho nejsem moc nadšený. 

"Nic, jenom jsem chtěl taky něco koupit, protože nemám nic pro Ginny a tak"

"Aha" řekla smutně. "Tak co kdyby jsem ti koupila něco pro Ginny, Harryho a všechny?" zeptala se. 

"No, tak to by asi šlo, budu ti věřit, že vybereš super věci" řekl jsem a ona se usmála. 

*** 

Z POHLEDU HERMIONY:

"Uf. To bylo dost těžký sehnat všechny dárky, ale mám je! No a teď mi zbývá je ještě zabalit, to budu dělat asi celej den." 

Vrátila jsem se domů celá unavená, ale zároveň ráda, že mám všechny dárky. 

"Tak co? jak jsi pořídila?" zeptal se Draco. 

"Jo, bylo hodně front, ale stihla jsem to podle mě dost rychle a mám všechno!" řekla jsem a smála jsem se, že jsem to zvládla. 

"Taky jsem ti koupila ty dárky, pak mi to zbývá ještě zabalit, pohlídáš holky? Že bych to šla zabalit už teď" řekla jsem a Draco přikývl. 

Balila jsem a balila, že jsem byla tak unavená, až jsem hned po tom, co jsem dobalila usla a spala hezky až do rána. 

*** Druhý den ***

Z POHLEDU HERMIONY: 

Ráno jsem vstala brzo ráno a byla jsem už natěšená na večer. Bude to super. Dneska budou holky u Cama. 

Jsou 2 odpoledne a my s Dracem se už chystáme odjíždět k Harrymu a Ginny. Nejprve odvezeme holky ke Camovi, i když Draco chtěl zůstat doma, ale řekla jsem mu, že se pro něho extra vracet nebudu. 

Když jsme dojeli ke Camovu bytu, stál už venku a vyhlížel nás. 

"Ahoj" řekla jsem mu, když jsem vylezla.

"Ahoj" řekl Cam a divně se na mě koukal. 

"Co je?" zeptala jsem se ho. 

"Nic, já jen, že ti to moc sluší." řekl a já jsem se usmála. Lichotky vždycky uměl. 

"Děkuju" řekla jsem a objala jsem ho. 

"Děkuju, že je pohlídáš" řekla jsem a on přikývl. 

Z POHLEDU DRACA:

Hermiona se tam s Dallasem vykecávala hrozně dlouho. Občas mě štve, že se spolu baví tak dlouho a taky to, jak se na sebe koukají. 

Když Mia konečně přišla, tak jsme konečně jeli. A jeli jsem asi půl hodiny.

A když jsme dorazili k nim, Ginny už dělala večeři. Přijeli jsme jako první, za náma Ron a Levandule a nakonec Lenka s Nevillem. Byli jsme všichni spolu a už jsme se těšili na jídlo. 

"Tak co? Těšíte se na svátky?" zeptala se Ginny, kluci seděli a my holky jsme pomáhali s přípravou stolu.. 

"Já se těším moc" řekla jsem. 

"Já ani moc ne" řekl Ron, který má vždycky zápornou odpověď. Nojo. 

"Nojo Rone, my víme" řekl Harry a všichni jsme se smáli. 

Po skvělé večeři, kterou udělala Ginny jsme si šli všichni rozbalovat dárky. Bylo jich tam fakt dost a bylo to hrozně super. Já jsem ráda, že je všechny mám a že se všichni spolu můžeme bavit a nikdy se nepodrazíme. Vánoce s těmi nejbližšími je to nejlepší, co kdy mohlo být. Každý měl z dárků radost, protože je vidět, jak se všichni známe a dostáváme to, co chceme. Jedny z nejhezčích předčasných Vánoc vůbec. 


Ahoj všichni! Po hrozně dlouhé době píši další část. Nebyl teď čas, takže jsem ráda, že jsem to teď napsala a zítra snad napíši ještě alespoň dvě. 

Doufám, že jste si všichni užili svátky a Vánoce, že jste se dobře najedli a měli jste pod stromečkem to, co jste chtěli dostat a že si užíváte volno před školou. Mně přijde, že Vánoce utekli rychle a taky tento rok a já doufám, že rok 2019  bude ještě lepší, než tento. Užijte si zbytek roku a pořádně oslavte Silvestra, ale s mírou. Mám Vás moc ráda a děkuju, že čtete můj příběh. 

XOXO 

VAŠE Š. 


DRAMIONEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora