Kapitel 5

270 6 6
                                    

Hej. Jag har inte skrivit på väldigt länge nu, så här får ni ett nytt kapitel! Jag skrev på detta kapitel för några dagar sedan men allt raderades :(  Menmen...

*Inte redigerad, så se upp för stavfel!

-

Alexandra's perspektiv:

Idag var en fin dag. Idag skulle vi till stranden. Det var väldigt länge sedan jag var där. Just nu satt vi alla i bilen medans Ashton körde. Radion var på, det var verkligen en fin dag. Ashton körde in på parkeringen och vi hittade den bästa platsen, under ett träd. Just när vi skulle svänga in körde en rosa bil med öppet tak före oss och fick platsen. Jag rullade ner rutan och blängde på de.

"Oj då, hann vi först? Förlåt, men då måste ni ta den," Flinade en tjej med blont hår och röda läppar. Hon pekade på en plats i solen. Lana vinkade och alla de tre tjejerna stirrade på henne.

" Men hej! Omg Lana, var har du varit?" Utbrast en annan tjej med brunblont hår och rosa läppar.

" Ja! Heeeej!" Sa en annan tjej med rött hår. Lana sneglade på oss occh fejkade ett leende.

" Elina är fortfarande ledare, bara så att du vet, bae," Skrattade blondinen. Jag stelnade till. Gänget var åter samlat. Om Lana bara satte sig i deras bil skulle allt bli precis som förr.

" Hej Alexandra! Omg, är det du? Shit, det var jättelänge sedan!" Rödhåringen, som var Elina, den allra värsta, fejkade ett leende och skrattade. Pfft, som om jag var deras vän.

" Ja hej!" Utbrast blondinen, Frankline, och slängde med håret.

" Hej." Mumlade Kylie, brunblondinen. Lana sneglade på oss igen och tog sakta av sig bältet. Jag svalde och tittade på henne. Hon flinade och steg ur bilen. Killarna tittade förvånat mellan jag, de tre häxorna och Lana. Lana fortsatte över till den rosa bilen och skrattade. Hon satte sig bredvid Kylie där bak och skrattade åt något som Elina sa.

" JA! De kan då bo med oss, det blir skitkul!" Utbrast Michael och jag suckade. De andra killarna nickade, de fyra häxorna också. Jag blängde på killarna men nickade. Elina skrattade och stängde av motorn på den lilla bilen, nu när det var hon som körde. Hennes blick var fastnaglad på Calum, Lana's på Luke, Frankline's på Ashton och Kylie's på Michael. De steg ur bilen, vi andra likaså. Killarna offrade sig att bära allting och jag kunde känna Calum's blick när jag tog stela steg mot stranden. The Plastics, som jag brukade kalla Elinas gäng, efter filmen Mean Girls, babblade och gick bakom mig. Jag hittade en perfekt plats och bredde ut min handduk. Killarna och Plastics var snabbt efter mig. Calum bredde ut sin handduk bredvid mig och tittade förvånat på mig tills jag knäppte med fingrarna.

" Ehm? Hallååå?" Sa jag och höjde ett ögonbryn.

" Varför tittar du sådär på de? De  där tjejerna verkar jättesnälla! Ni är ju vänner.." Sa Calum och tittade ner på hans handduk.

" Ja just det. Mina vänner... Vi gick på samma skola. De hjälpte mig med att inte bli mobbad." Jag fejkade ett leende. " Jag tänkte på alla minnen, så jag blev lite arg för att de inte hade hört av sig.. Bara det, du behöver inte oroa dig." Lade jag till och var tvungen att titta bort för att inte börja gråta.

" Äsch, glöm det. Nu badar vi!" Sa Calum och drog av sig tröjan, då han redan hade badbyxor på sig. Jag stirrade på hans kropp och han skrattade.

" Gillar du vad du ser?" Flinade han och jag rodnade. Calum sprang iväg och hoppade från bryggan - magplask. Jag skrattade och tog av mig mitt linne och mina shorts. Jag hade bikini under, vem har inte det? Elina sprang ut på bryggan och gjorde ett perfekt dyk. Såklart. Lana, Kylie och Frankline började gå mot vattnet och bada. Snart var det bara jag kvar. Jag ställde mig upp och började gå mot vattnet. Jag kände hur en hand tog tag i mig och drog ner mig i vattnet.

In love with my brothers friend? c.hWhere stories live. Discover now