2.rész A két új diák

117 10 6
                                    

Miután a vonat megérkezett az állomásra, a gyerekek lepattantak a járműről. Allen, Lavi, Kanda és Lenalee gyorsan szedték a lábukat hogy el ne késsenek.
Az iskola nagyon szép és tágas volt. Gyorsan megkeresték a termüket és leültek. Allen és Lavi egymás mellé csüccsentek, míg Lenalee a legelső padba ment, Kanda pedig egy tetszőleges helyre ült.
Nem kellett sokat várni, már özönlöttek be a diákok. Egy kékhajú lány, egy fekete hajú sráccal az oldalán sétált be a szobába. Miután leültek egymás mellé a kékhajú noszogatni kezdte a feketét:
-Tikky!! Menjünk már egyet futni!! Na, létszi!!!
-Jaj Road, hagyjál már!! Mindig a te kedvedre teszünk!! Hadd pihenjek egy kicsit.
-Ebben az esetben... Meggodnolom hogy elvegyem-e a kártyáidat! - mosolygott gonoszan Road
-Oké, oké, induljunk!!
-Jeeee!!!
Majd a boldog páros kisétált. Allen végig bámulta Road-ot és még magának se merte volna bevallani, de tetszet neki a lány.
- Hahó!! Föld hívja Allent!!! Itt vagy? - kérdezte Lavi aki a kezét lóbálta Allen arca előtt, aki az előbb semmit se reagált. Ekkor Lavi odahajolt Allen füléhez és belesuttogott:
-Szerelmes vagy???
-Miiii???! Én? Dehogy!! Soha!
-Pedig nagyon bámultad őt!!
-Deeeeeeee.... Az nem azt jelenti hogy tetszik... - próbálta tagadni Allen, de az arcáról lerítt hogy Road nagyon bejön neki.

Kanda szemszöge:

Tökmag és a vöröske valamiről beszélgettek, amitől Tökmag totál vörös lett. Najó!! Most lett elegem!! Mindenhol csak olvadozó szerelmes párokat látok??!
Kimentem az udvarra hogy egy kicsit pihenjek, és ne a gyerekekkel együtt rohasztott terembe legyek. A friss levegő nagyon jólesett. Nekidőltem egy fának és elgondolkodtam hogy mi lessz a jövőm.

~

Arra jutottam hogy vannak normálisak, de ha Tökmaggal kell végigjárnom az iskolát, akkor már holnap kinyírom.Van egy sárga repkedő szarvasgombája, ami kiharapta Lavi ujját. Hasznos lehet a műtéthez. Na, mindegy. Visszamegyek a terembe, úgyis mindjárt becsöngetnek. Visszaérve a tanszobába azt látom hogy valaki elfoglalta a helyem. Hogy essen belé a jóélet!!! Márcsak Lenalee mellett van egy hely. Megnézem milyen borzalmakkal jár mellette ülni, aztán döntök hogy ottmaradok, vagy átülök.
Már majdnem elaludtam amikor a tanárnő éles hangon megszólalt:
-Szóval, Jönni fog két új diák, akikkel kérlek legyetek kedvesek. Lehet hogy már itt is vannak. Szóval maradjatok csendben és a helyeteken!! - figyelmeztetett minket a tanárnő, de engem ez nem érdekelt. Tőlem fel is sátrazhatnak a plafonra, csak hagyjanak pihenni.

Külső szemszög:

Az osztálynak azonban esze ágában se volt csendbe maradni. Beszéltek, ettek-ittak, voltak olyan padok amelyek már a gyerekek dolgaitól kész kirakatnak látszottak.
Azonban amikor a tanár belépett már mindenki csöndben volt és a helyén ült.
-Akkor, hadd mutassam be az egyik új osztálytársatokat:

-Ő, itt Miranda Lottó!!-Sziasztok!!  - köszönt Miranda-Szia!!-Helló!!-Szia!!!!-Szia Miranda!!!-Hellóka!!Mindenhonnan egy "szia" vagy egy "helló" hallatszódott, ami azt jelentette hogy nagyon örülnek Mirandának

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ő, itt Miranda Lottó!!
-Sziasztok!! - köszönt Miranda
-Szia!!
-Helló!!
-Szia!!!!
-Szia Miranda!!!
-Hellóka!!
Mindenhonnan egy "szia" vagy egy "helló" hallatszódott, ami azt jelentette hogy nagyon örülnek Mirandának.
Miranda fogta magát leült egy helyre.
-Rendben. Akkor következzen ezúttal egy fiú.

 Akkor következzen ezúttal egy fiú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Most a háttértől tekintsünk el.)
-Arystar Crory vagyok!! - mutatkozott be a srác.
Őt is heves köszönéssel köszöntették, végül pedig helyet foglalt Miranda mellett. Mikor kicsengettek a tanárnő vezetésével elindultak az ebédlőbe reggelizni.

Sziasztok!! Próbáltam egy jó kis részt összehozni. És amint tudom, folytatom. További kellemes időket az olvasóknak. :-D

~Sayonara

A D gray man sulijaWhere stories live. Discover now