"Vidare från allt som e"

82 0 0
                                    


"Dante och Ludwig är påväg", säger jag medans jag går mot Noel som håller Axels hand.
Noel svarar inte men håller också om mig när jag lägger armen om honom. Jag känner hur han darrar. "Allt kommer bli bra, jag lovar" säger jag fast jag är minns lika rädd. En sjuksköterska kommer in i rummet där vi är. "Axel har brutit ett revben och ett ben i armen men annors mår han bra och kan vakna när som helst nu. Säg bara till när han har vaknat igen och om det är något ni behöver". "Tack!" säger Noel och nickar. Jag sätter mig på en stol i ett hörn i rummet och går in på instagram.

prinzaugustt

gillas av dantelindhe, hov1lover och 16 838 andraprinzaugustt allt kommer bli bra igen, jag lovar

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

gillas av dantelindhe, hov1lover och 16 838 andra
prinzaugustt allt kommer bli bra igen, jag lovar.. älskar dig❤️

visa alla 572 kommentarer
Dantelindhe 😔❤️❤️
Novaalice det kommer det❤️
Ludwigkronstrand Vi älskar dig! @axeljiggy

Det knackar på dörren och in kommer en kvinna i ungefär 40-50 års åldern och efter henne en man och en yngre kille. Noel går fram och ger dem en kram. Jag antar att det är Axels familj så jag går fram och presenterar mig.

Noel berättar all info vi fått och efter ett tag kom också Dante och Ludwig. Också Axel har vaknat nu. Han har försökt att minnas vad som hände men allt är flummigt. Samma sjuksöterska kommer in "Vad bra att du har vaknat....." "...men du måste stanna här i minst 2 veckor så vi kan se hur bra det läker sig och så att allt växer rätt". Jag tar Axels hand och jag ser på honom hur han börjar le lite och tjuvtittar på våra händer men fortsätter sedan prata med sjuksköterskan.
Jag börjar också le av att se honom sådär fast han har ont.

Dante, Noel och Axels familj har åkt men jag och Ludwig är kvar hos Axel. Jag vill inte lämna Axel ensam men Ludwig hade livat att köra hem mig. Man ser på Axel att han är trött. Jag sitter på en stol brevid sjukhussängen och håller Axels hand med ena handen och smeker hans vackra huvud med den andra. Försiktigt kan jag se honom le också. Jag viskar till som närstan håller på att somna i fåtöljen där han sitter, "Jag sover här över natten. Jag kan inte lämna honom". Ludwig nickar och ger mig en kram och börjar gå mot dörren. "Jag ber dem om en extra säng". "Tack!" säger jag kort då jag redan är så trött så jag lika bra skulle ha kunnat somna på golvet.

Några städerskor lade in en extra säng brevid Axel medans jag var borta och borstade tänder och fixade mig för natten. Jag skickar iväg ett sms till mamma att jag sover hos Axel men inget mer än så. "Säg bara till om du behöver något", inget svar får jag. "Gonatt"




Sorry för kort kapitel men här är avsnitt 3 hoppas ni gillar boken hittils. Jag kommer mest att publicera på veckosluten då ja inte hinner så mycket på vardagen hoppas d är ok ändå.

Hur kan du säga saker - A.L.JDonde viven las historias. Descúbrelo ahora