Kolmetoista - Liian paljon punaista

552 53 44
                                    

Anteeks hirveesti että mulla on kestänyt tän luvun kanssa niin pitkään. Tarkoitus oli saada tää suht nopeesti tänne, mutta jotenkin iskee kauhee väsymys luvun julkaisemisen jälkeen.
Mutta siis, kiitos hirveesti kaikista voteista ja kommenteista mitä tää kirja on saanut ❣️❣️❣️

---

Lassi

Jotenkin mä lamaannuin hetkeksi. Onneksi mun sormeni olivat jo hakeutuneet sormenjälkitunnistimelle, niinä parina sekuntina joina mä olin jo ehtinyt kirota muutamaan otteeseen Instagramin hidasta latausta, paskaa nettiä joka ei oikeasti edes ollut niin paska, sekä puuta, johon törmäämisen mä väistin hilkulla. Vastaan tuleva alakouluikäinen tyttö katsoi mua järkyttyneenä, kun mä tulin sitä vastaan. En mä tosin ihmetellyt, jos se pelkäsi mun ajavan kohta itsensäkin päältä.

Mä huomasin kävelytien varrella penkin. Punainen maali oli lohkeillut, ja selkänoja oli saanut muutamat tussilla piirretyt kirosanat ja teinien piirrokset koristeeksi. Jätin pyörän hätäisesti nojaamaan penkkiä vasten ja pystyin vihdoin keskittymään Miikan viestiin. Puhelin oli jo ehtinyt sammua koko hässäkässä, ja musta tuntui että mun sormet vaan vapisivat hetki hetkeltä enemmän ja enemmän. Punainen pallura oikeassa yläkulmassa naljaili viestistä, jota mä en kuitenkaan vielä nähnyt.

miikaalto

'moi, tänne noran luokse oli jäänyt sun mopokortti. mietin että tarviitko tätä miten heti? mä voisin antaa sen sulle sunnuntaina, samalla kun tuun morjenstaa ronii'

Vaistomaisesti mun käsi etsiytyi farkkujen taskuun. Kortti ei ollut siellä, vaikka niinhän mä olin juuri saanut lukeakin. Yleensä mun mopokortti oli pölyttymässä kirjoistuspöydän laatikossa, mutta eilen mä olin pitkästä aikaa käynyt ajelemassa.

lassirenvall

'joo, en mä tarvii sitä nyt lähipäivinä. monelta tuut?'

miikaalto

roni puhu et siinä kolmelta

lassirenvall

'okei. nähään.'

miikaalto

'juu'

Mä hieraisin silmiäni, kun Miikan viestin perään tuli sellainen Instagramissa lähetettävä punainen sydän. Sydän.

miikaalto

'sori tuli vahingoss'

Mitä mä ajattelin?

lassirenvall

'ok'

Muutama yläkoululainen käveli mun ohitse perjantain energiajuomia käsissään kannellen. Näytin varmaan naurettavalta siinä, istuessani penkillä puhelin kourassani. Yksi terävä mulkaisu sai ne ohittamaan mut enää vilkuilematta. Mä tungin puhelimen turhautuneena taskuuni, ja hyppäsin takaisin fillarin selkään. Mä mietin vaan, että Miika tulisi sunnuntaina meille.

Roni, et sä taidakaan olla niin turha kuin mä olen luullut seitsemäntoista vuotta.

*

VastavirtaanWhere stories live. Discover now