11.rész

346 9 1
                                    

●◇Luna szemszöge◇●
Ma reggel mikor felkeltem Matteito még aludt.Ezért én is inkább visszafeküdtem de aludni nem tudtam ezért inkább elgondolkoztam a tegnapin...
Elképesztő hogy Matteoval már kiskorunkban is ismertük egymást...
Szerintem ez is egy jel hogy nekünk együtt kell lennünk.
Nah de egyszer csak felcsörrent a telefonom.Azt írta ki hogy Nina Simonetti hív. De egy idegen pasi vette fel,egy rendőr. Azt mondta Nina kórházban van en meg pánikolva keltettem fel Matteot és elmeséltem neki az egészet.Erre ő átölelt aztán gyorsan felöltöztünk és bementünk a kórházba ahol csak Gaston volt ott meg Nina szülei.
Egyszer csak odajött hozzám a rendőr csávó aki egész fiatal volt. Annyira nem nézett ki rosszul de Matteo ennél ezerszer jobban néz ki.
Odaadta a mobilom és hát igen elkezdett velem flörtölni. 《Közben az én szüleim is megérkeztek》De mikor ezt Matteo észrevette odajött hozzám és azt mondta ,,mostmár minden rendben van Ninával kicsim....,,És megcsókolt.......őszintén nagyon cukiii volt tőle az hogy féltékeny volt és megcsókolt.De hát mindenki minket nézett... A szüleim, a rendőr pasi, az ottani betegek,Gaston,Nina szülei és az orvosok.
Én persze ezt csak akkor vettem észre mikor a rendőr pasin kívül mindenki tapsolt..én elpirultam...aztán folyatódott minden tovább......a rendőr fiú akit Diégónak hívtak zavaba jött és inkább elment....😂 de nem is baj ne zavarjon be senki a kapcsolatomba Matteoval!

A kövi részben lesz Pelfi és Gastina is lesz meg videóchat Simbar<~>Lutteo között..
Remélem tetszett!😍😍😎😎
+Ma még lesz vagy 5 rész!

Luna élete🌛Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang