3.

184 27 3
                                    

Status: taken by NasiFori

Προτεινόμενος τίτλος: "Fixation"

Προτεινόμενα είδη: Μυστήριο-Τρόμου-Θρίλερ, Fanfiction (αν βάλετε το κατάλληλο cast)

Πλοκή: Η Janet είναι μαθήτρια ενός οικοτροφείου. Είναι γενικά πολύ εσωστρεφής και η παρέα της αποτελείται από πολύ λίγα άτομα. Ο Jeff είναι τελειόφοιτος που έρχεται στο οικοτροφείο στα μισά της χρονιάς. Κανείς δεν ξέρει πολλά για αυτόν αλλά είναι συμπαθής σε όλους. Η Janet τον ερωτεύεται κι έκεινος το ίδιο. Της ζητά να το σκάσουν από το οικοτροφείο και να πάνε σπίτι του. Εκείνη δέχεται παρόλο που δεν της φαίνεται και πολύ καλή ιδέα. Όταν τελικά καταφέρνουν να φτάσουν στο σπίτι του Jeff, εκείνος αρχίζει να φαίνεται παράξενος. Συνέχεια νευριάζει και φέρεται άσχημα στη Janet, η οποία αρχίζει να φοβάται. Ανακαλύπτει πως ο Jeff έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και αποφασίζει να τον παρατήσει. Όμως δεν προλαβαίνει να φύγει γιατί ο Jeff ανακαλύπτει τα σχεδιά της.

(Το τέλος το επιλέγετε εσείς)

(Μπορειτε να βαλετε ό,τι ονόματα θέλετε)

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε την πλοκή, είναι να την ζητήσετε. Δεν ζητάω credits, αλλά αν μου δώσετε δεν θα πω όχι😂

 Δεν ζητάω credits, αλλά αν μου δώσετε δεν θα πω όχι😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My plot portfolioWhere stories live. Discover now