FuckBoy: Τουαλέτα

53 4 1
                                    

Δεν το πιστεύω πάλι αυτή εδώ. Νομίζω είναι ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω.

Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια αγριόγατα? Της αναφέρω πλησιάζοντας την όλο και πιο κοντά.

Τι κάνεις εσύ εδώ βλάκα? Έγινες και ηδονοβλεψίας τώρα εκτός από απρόσεκτος? Μου λέει εκείνη προφανώς έκπληκτη.

Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις δύσκολες λέξεις που χρησιμοποιείς, γιατί είμαι βλάκας. Της απαντάω μισο-χαμογελώντας πλησιάζοντάς την όλο και πιο πολύ. Ομολογώ πως έχει απίστευτο σώμα αν κρίνω από το φόρεμα που έχει κολλήσει πάνω της από το νερό. Αυτές οι εκπληκτικές αναλογίες με φουντώνουν. Αυτά τα μάτια μου ηρεμούν τους δαίμονες. Αν την ακουμπήσω νομίζω θα εκραγώ. Γιατί τόση θηλυκότητα  μαζεμένη πάνω της?

Τότε ευχαρίστως να σου μάθω μερικές...ακόμα... λέξεις... Μου δηλώνει κατεβάζοντας με τα δύο της χέρια το κεφάλι μου κάτω για να έρθει κοντά με το δικό της. Η φωνή της χαμηλώνει και γίνεται πιο αισθησιακή. Πρώτη φορά νιώθω ότι μια κοπέλα μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει.

Κλείνω τα μάτια μου και προσπαθώ να την φιλήσω. Έρχομαι και κολλάω πάνω στο σώμα της. Τα μούσκεμά μας ρούχα μπορούν να διαγράψουν πολλά. Ξαφνικά νιώθω το μάγουλο μου να κοκκινίζει από το χαστούκι της. Τα μάτια μου ανοίγουν. Το άλλο χέρι της κρατάει δυνατά τα μαλλιά μου από πίσω, ενώ το στόμα της μου ψιθυρίζει στο αυτί. Ανώμαλε. Κάνε στην άκρη να φύγω. Και αμέσως με σπρώχνει μπροστά στην πόρτα της τουαλέτας.

Άγριο θηλυκό, δεν μπορώ να πω. Γιατί συνεχίζει να με ανάβει όλο αυτό? Σκέφτηκα μέσα μου.

Κάνε στην άκρη τώρα να φύγω ψωνάρα  μου λέει προσπαθώντας να φύγει. Τι κρίμα για αυτήν, μάλλον χάλασε η πόρτα της τουαλέτας.

Κάποιος θα πρέπει να περάσει αναγκαστικά χρόνο με μια καυτή αγριόγατα που είναι τόσο ζόρικη, αλλά και τόσο σέξι. Της αναφέρω και κάθομαι κάτω χαμογελώντας της ειρωνικά.

Όχι δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό. Έχω κλειστοφοβία. Σήκω ρε βλάκα από κάτω και άνοιξε μου την πόρτα. Ας χρησιμεύσουν κάπου αυτοί οι μύες που έχεις. Μου λέει και με πλησιάζει με λίγη υστερία.

Μου αρέσει να την βλέπω να φτάνει στα όρια της. Άραγε να κάνει καλό σεξ? Σκέφτομαι από μέσα μου όσο μου μιλάω. Η αλήθεια είναι πως από εδώ κάτω έχει υπέροχη θέα το σώμα της. Μοιάζει γλυκιά αλλά και επικίνδυνη. Είμαι σίγουρος πως ένιωθα την ανάσα της πιο έντονη όταν την πλησίαζα.  Δείχνει να είναι σκέτη φωτιά και εγώ θέλω να παίξω μαζί της. Με έχεις σαρώσει λοιπόν από επάνω έως κάτω? Της απαντάω και σηκώνομαι όρθιος μπροστά της.

Η σιωπή της ήταν αναμενόμενη και την επιδίωκα. Προσπαθεί να σκεφτεί κάτι αρκετά έξυπνο για να μου την πει, μα είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρει. Τώρα είναι η ώρα μου να γευτώ την φωτιά. Το περίμενα εδώ και ώρα τόσο πολύ. Και εκείνη σίγουρα. Ακόμα και αν προσπαθεί να το κρύψει με τα λόγια και τις πράξεις της, δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

Κάνε στην άκρη σιχαμένε και μην με ακουμπάς γιατί θα γευτείς ένα ακόμα καυτό χαστούκι. Μου φωνάζει για να με αποθαρρύνει. Για καλή ή για κακή της τύχη τα λόγια της δεν με επηρεάζουν καθόλου. Τα μάτια της μου λένε άλλα και το βλέπω. Την στριμώχνω στον τοίχο και ξεκινάω να την φιλάω. Θεέ μου. Είναι καλύτερα από ότι νόμιζα. Το νιώθω. Είναι ακριβώς ο τύπος μου.  Τα χέρια της φεύγουν από το φόρεμα και ανεβαίνουν μπροστά πάνω, χαϊδεύοντας την πλάτη μου. Καθε κίνηση της ανάβει φωτιές. Με φιλάει με τόσο πάθος που είναι σχεδόν έτοιμη να μου παραδόσει το κλειδί της ελευθερίας της. Την σηκώνω, συνεχίζοντας να την φιλάω σε κάθε μέρος του σώματος της. Τα πόδια της έχουν περικυκλώσει το σώμα μου. Τα χέρια της  τα νιώθω στο κεφάλι μου. Το φόρεμα της έχει σκιστεί λίγο και αυτό μας διευκολύνει. Μέχρι που ανοίγει τελικά αυτή η γ@€#μενη πόρτα.

"Evans?"  Με καλεί πάλι η ίδια σπαστική φωνή.

Σταματάμε αμέσως ενω προσπαθεί να φτιάξει το φόρεμα της. Είναι πάλι η πρώην μου με μια άλλη.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις φίλη. Πετάγεται συνεχίζοντας να φτιάχνει το φόρεμα της. Τρια κορίτσια και δεν ξέρω το όνομα καμίας τους. Τελειαα...

Όχι συνεχίστε... συνεχίστε.... Λέει η κοπέλα που μπήκε μέσα με την πρώην μου σε αυτην που μου αρέσει και παίρνει την πρώην μου και φεύγουν.

Μα.... Προσπαθεί να διαφωνήσει η πρώην μου ενώ η άλλη κοπέλα την τραβάει έξω...

Φίλη, τι να συνεχίσουμε... Δεν το ξέρω τον βλάκα... Εδώ μπήκε μέσα και άρχισε να με φιλάει ενώ προσπαθούσα να αλλάξω... Περίμενε μην με αφήνει μονή μου με αυτόν τον λιγούρη.... Και αρχίζει και φεύγει σαν τρελή.

Το φόρεμα της πιάνεται κάπου και αρχίζει να σκίζεται ενώ αυτή φεύγει σαν τρελή έξω... Ποιος είναι ο λιγούρης... Εσύ καθήσες και το απόλαυσες. Φωνάζω εγώ μάταια να με ακούσουν. Όλη αυτή η σκηνή είναι τόσο αστεία και έγινε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να γελάσω. Το μισό φόρεμα της έχει ξεμείνει εδώ  μέσα και εγώ αρχίζω να παραμιλάω: εντάξει το βλάκας ακούγεται κάπως γλυκό αλλά όχι και λιγούρης.

Προσπαθώ να μαζέψω ότι έχει ξεμείνει από το φόρεμα της ενώ ο κολλητός μου πλησιάζει και με ακούει να παραμιλάω.

Καλά τι έκανες εδώ ρε, έγκλημα? Μου αναφέρει γελώντας.

Παραλίγο Bro, αλλά μου γλίστρησε από τα χέρια φεύγοντας σαν τρελή. Είναι τόσο καυτή ρε φίλε.... Του απαντάω προσπαθώντας να συνέλθω.

Κατάλαβα. Τα βρήκες σκούρα μου αναφέρει και με χτυπάει λίγο στον ώμο.

Ούτε καν ένα προσωρινό παιχνίδι είναι. Αφού με ξέρεις. Μέχρι να πάρω την "δόση" μου είναι μετά θα την αφήσω όπως όλες τις άλλες.

Αχαμ... Μου λέει με ειρωνικό ύφος...

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 17, 2018 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

my life as fuckboyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon