EL-3

10.3K 360 202
                                    

Medya: Metehan
İyi okumalar
---

MEHİR'den

Nihayet okul bittiğinde içimden şükrettim. Napim amk dersler çok sıkıcıydı. Şuan da bizim salaklar ve Berk gangamla bir kafede oturmuş milkshake içiyorduk. Ama aklıma nedense beni kucağına alan çocuk geliyordu. Kim lan bu? Siktir git lan aklımdan! Neyse sakin Mehir. Yine de bu çocuk kim öğrenmem lazım. Berk'in kulağına fısıldadım.

"Berk gangam sürekli bize bakan bir çocuk vardı ya heh kim o? Öyle bir süzüyor ki tacize uğradığımı sandım amınakoyim."dememle Berk güldü. Ama bu hiç içten değildi.

"O çocuk tekin birisi. Pisliğin teki. Seni kucağına aldı fakat seninle yatmak için. Çünkü o çocuk kızları kullanıp atan pisliklerden."demesiyle gözlerim doldu. Hayır ben o yattığı kızların zavallı hallerine acıyorum. Bana ne amk onlardan.

"Piç."dememle güldü tekrardan. Göz devirip milkshakemi yudumladım.

"Dediğin gibi piçin teki. Benim eski sevgilimi bile kullanıp atmıştı. Oysa kız masum ve saftı. O piç yüzünden kendini öldürdü lan!"diye yüksek sesle konuşmasıyla ağzına şaplağı geçirdim.

"Kulağım öldü mal ne böğürüyon? Neyse bu çocuğun bi adı var mı?"

"Metehan."demesiyle gülümsedim. Adı çok güzel lan. Bana ne oluyor aq ya?

"Neyse ben gidiyorum öçler size iyi bok yemeler diliyorum..."deyip milkshakemi elime aldığım gibi kafeden çıktım. Milkshakemi yudumlarken yanıma bir çocuk yaklaştı. Kim lan bu? Başımı kaldırdığımda Metehan salağını gördüm. Üff ya.

"Ooo Mehir hanım nabersiniz ya?"diye alayla konuşmasına göz devirdim. Harbi salak bu çocuk.

"Siktir git Metehan."

"Kibar ol kibar Mehir hanım."demesiyle yine göz devirdim. Deli edecek bu çocuk beni.

"Siktirip gider misin Metehan beyciğim?"dememle gülerek yanağımı hafifçe sıktı. Elini sertçe ittirmemle bana baktı şaşkınca.

"Sevgilinin son halini gördün değil mi? Heh seni de o hale getirmemi istemiyorsan siktir git."dememle bana doğru adım attı. Yüzüme doğru eğilip sırıtarak konuştu.

"Duyduğuma göre Selin'i okula küçük düşürmüşsün. Sen hayırdır yeni kız?"demesine karşın orta parmağımı salladım yüzüne doğru.

"Selin şu yürüyen fondöten mi? Vay amınakoyim. Demek sana ötmüş ha? Ee tabi bana bişey yapamaz diye sevgilisinden yardım istiyor. Ne kadar da kaşarlara özgün bir hareket."dediğim gibi alayla alkışladım.

"Bak yeni kız. Selin'i hafife alıyor olabilirsin ama beni hafife alma. Senin canını yakar,ağlayarak gönderirim okuldan."dediği gibi elleri cebinde uzaklaştı yanımdan. He bende korkak bebek gibi ağlayacaktım ya(!) Göt kafalı ya. Içimden Metehan'a söverken anahtarımla kapıyı açıp eve girdim.

"Zarife Sultan?"diye bağırmamla ses gelmedi. Noluyor lan? Evin her yerini gezip Zarife Sultan'ı ararken mutfakta babamı görmemle gözlerim kocaman oldu. Babam mutfak önlüğünü beline bağlamış ve elinde kaşıkla yemeği karıştırıyordu.

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM!

BENIM BABAM YEMEK YAPIYOR LAN!

ANANI SATAYTO!

Artık yüzümün hali nasılsa babam gülmeye başladı. Ana!

BABAMIN GAMZESI VARMIŞ YA LA!

"Mehir?"diye sormasıyla cevap vermedim. Ona hala sinirliydim. Annemin ölümü yüzünden sürekli beni suçluyordu.

ERKEK LİSESİ (FİNAL OLDU) Where stories live. Discover now