1 časť

139 8 1
                                    

                                                                               1 časť

Pohni o chvílu letí lietadlo! zakričal na mňa Kevin         

Už idem ešte pas a som tam.

Takže aby som to ujasnila volám sa Sell Greenová a bývam v malom mestečku v Miami.Mám jednoho brata Kevina ktorý má 20.Ja mám 18 takže je starší. Mnohý z vás si hovoria že sa asi neznášame ale už sme v takom veku že sme si dosť blízky.Rodičia nám kúpili spoloční dom takže bývam s Kevinom a jeho priateľkou.Ja priateľa nemám.Myslím si že všetci muži sú na nič.Pár chlapcov sa mi už páčilo ale vždy sa s nich vyklulo niečo zlé takže asi tak.Môj názor je taký preto pretože ma môj bývalý mlátil.Nechcem na to myslieť.

S pohladu Sell: 

Sme na letisku s Kevinom a Jess.Je to jeho priateľka.Cestujeme na spoločnú dovolenku na Floridu.Je tu so mnou aj Sandra.Moja najlepšia kamoška od 7mej triedy.Lietadlo nám letí o 10 a je 9:30 takže sedíme v hale a ešte jeme.Strašne sa teším.Ešteže  s nami ide aj Sandra inak by som to s tími zamilovaními pohladmy tích dvoch FAKT neprežila!Ale aj tak som rada že si Kevin konečne našiel dievča.

S pohladu Kevina:

Sell sa mi zdá stále smutná dúfam že si dovolenku užije.Som rád že zobrala aj Sandru je to milá baba a aspoň sa nebude nudiť.Teraz sme na letisku a tlačíme do seba burgery s mekáča.Už aby sme boli na pláži.

S pohladu Sell:

Ty vole :D prišli sme na pláž a mne to fakt vyrazilo dych! Bola to bomba!!!

Chvílu som to obdivovala ale potom som si povedala že to budem obdivovať ešte asi mesiac.Ano presne tak šli sme na Floridu na mesiac.Ked sme doleteli vyzdvihlo nás taxi a šli sme do hotela.Bol naozaj luxusní.Veci sme hodili na zem a šli sme sa osprchovať.No aspoň ja a Sandra.Tý dvaja ani nechcem vedeť čo robili.Chvalabohu mali vlastný apartmán.Ked sme sa osprchovali yišli sme dole a obhliadli sme pláž! Tak ale tolko sexi tiel ste ešte nikdy nevideli! So Sandrov sme mali len iskričky v očiach.Nemám v láske mužov ale nechcem žiť navždy sama a chcem to skúsiť.Šli sme sa teda prejsť okolo pláže a uvideli sme partia chalanov ktorá smerovala k nám.So Sandrou sme sa na seba len usmiali.Ked boli pri nás už tesne blízko boli ovela krajší ako zdiaľky.No najskôr sa predstavili.Ahoj ja som Jack usmial sa na mňa blondák s velkým úsmevom bol pekný a vyzeral milo.Ahoj som jeho brat Tom usmieval sa už další.No a do tretice ja som David.No skoro som okoktavela ten úsmev tie oči :O.Nikdy som krajšieho nevidela.Tehličky a vypracované brucho k tomu tie mega vlasy a oči :O aach tá krásna modrá nevedela som sa vinadívať.A v tom ma prerušil otázkou ktorá ma dostala.Je na dnes večer toto nádherné dievča volné? spýtal sa ma.Iba som čakala kým sa zobudím zo sna.Páčil sa mi strašne ale chcela som sa s nám pohrať :D . No a keby poviem nie? Bol by ten krásny chlapec sklamaný? iba sa sladko usmial a povedal : Takého sklamaného chlapca by si ešte nevidela :) a tak sme sa dohodli že o 20tej pred mojim hotelom.

S pohladu Davida :

Išli sme s chalanmi po pláži ked sme zrazu uvideli 2 kočky.Myslel som si že sú to niake lacné babenky ale ked sme boli s blízka nevedel som sa vynadívať no a ked som uvidel Jacka s Tomom ako im tečú sliny skoro som sa pošťal od smiechu.No ale to čo som uvidel potom.Stála tam a rozprávala sa s Tomom.Okamžite som tam nabehol a predstavil som sa.Videl som že po mne dosť pokukovala čo ma dosť potešilo a pritom si ešte hrýzla spodnú peru.Bola dokonalá.Spýtal som sa či je na dnes volná,chvílu sa so mnou hrala ale potom som počul súhlas takže o 3hodiny pred hotelom.Teším sa strašne

Najlepšie letoWhere stories live. Discover now